Part two.



ännu fler härliga bilder från min "fotto-promenad". vad tycker ni? skulle bli glad över kritiska komentarer om ni har lust! :)

nu drar jag till stallet en sväng.
so long..

So you do.

Javet, klockan är mycket och jag ska sova, puss.


Tänkte bara visa en outfit som jag hittade från förra sommaren. Gillar ni den?


My body's saying let's go.

Halloj.
Har hittat det perfekta stället att plugga på idag, i uterummet när solen skiner. Det är konsigt att jag har kunnat sitta där ute och pluggat idag för det brukar verkligen vara skitkallt där ute, minusgrader. Men idag gick det bra, härligt. Första gången för i år :)

Nu tänkte jag ta och fixa iordning mitt bombnedslag till rum lite och sen lunch och sen gymmet. Vad duktig jag känner mig måste jag bara säga. Får dock se hur det går, har en ganska reäl träningsverk i kroppen efter fredagens träning.
Här kommer lite bilder som jag tog igår när jag var ute och fottade förresten.
PUSSISAR


G-KLAV



Fint/ fult? Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om den.. Kanske är något att fudera på? Vad säger ni? :)


Why.



Jag orkar inte mer. Varför ska det alltid bli så här? Jag förstår inte.

EVERYTHING OR NOTHING/

 

Godmorgon!
Åh så skönt att få sova ut efter en vecka med att gå upp tidigt osv, mycket skönt. Vet inte vad det var med mig igår men när jag kom hem så mådde bara allmänt dåligt.. Ont i huvidet, magen, inget kul. Trodde jag höll på att bli sjuk så därför var det extra skönt att somna ganska skapligt vid tolv, så jag kunde sova bort det onda. :) Idag mår jag bättre och dagens planer ser ut dom sådant: nu ska jag ut oh ta en liten promenix och senare ska jag in till stan för övning inför flashmoben i Cloetta center på torsdag! :) Kommer bli skitkul :)

HOFFMAESTRO



En av mina absoluta favvo-låtar just nu. -Hoffmaestro-So you do. Riktigt härligt sväng! Eller vad säger ni?

Halsband.



Nytt halsband! Från Ur&Penn för ynka 50 kronor på rean. Hade spanat in det några gånger innan jag tillslut köpte det. Känndes som ett bra köp, är supernöjd. :)
Detta tillhörde min outfit idag förresten.

Friday


gympeppad tjej på g. :)

Kom hem för en stund sen. Första riktiga gympasset idag! Lite segt ibörjan men nu så, nu kör! Ska bli gymmets biff hade jag tänkt ;)
Har en ny sak att visa er med, det kommer stax upp. Kika in då. :)

Bikinifeber.



Tror jag har fått lite bikinifeber hörrni. Är det bara jag?
När jag gick på stan igår och frös ute så kom jag o tänka på sommaren och relaterade då mina tankar till bikinisar. Ni förstår inte mur mycket jag skulle vilja vara brun, i ett varmt land med en bikini! Vill att det ska bli sommar här i kalla Sverige så man kan köpa sig lite bikinisar!
Klickade in på HM:s hemsida och hittade dessa finisar. Gulliga huh? Vilken tycker ni är finast? :)

Har förövrigt precis slutat och nu drar jag och Sofie till Worldclass för lite träning. :)
C YA!

EFTERLYSES



Nu ni, nu får ni hjälpa mig. Jaag efterlyser ett par knästrumpor. Vet ni vart man kan finna sånna? Jag vill ha ett par ganska så enkla svarta utan utsmyckningar, typ som dessa. :)


NEW IN.



Här har ni mina nyinköpta saker för dagen. En tröja och en ring.
En ring, jag vet. Ringar kan man köpa hur många som helst men jag var bara tvungen att köpa den. Den typ kallade på mig eller något haha, jag skojar inte den ba: -Köööp mig eller något haha! Älskar den sjukt mycket i allafall, jag tycker den är skitsnygg. Föreställ er den till en riktig sommaroutfit, typ shorts och ett linna och den här ringen. Seriöst, hur snyggt blir inte det!? Älska. Så det ser jag fram emot såhäääääär mycket. :)
Tröjan var jag inte säker på om jag skulle köpa, inte vet jag varför. Men tillslut så ba, äh skitsamma o så tog jag den i min hand. Slutsnackat. Förstår inte varför jag tvekade för jag har kollat in den innan när den kostade fullpris-350 spänn. Då tyckte jag inte det vart värt det men nu, när den var nere på 100 spänn, så blev den min! Happyface. 
Tröjan/Monkis rea
Ring/BikBok

GILLAR NI DEM?

''-//

Halloj. Jag kan bara meddela att matteprovet nu är avklart, vilket är skönt som bara den! Underbart att få det åt sidan och att slippa behöva tänka på det. Har inte mycket jag är stressad för längra har jag kommit fram till. I allafall inte på ett tag. Nästa vecka är det företagsekonomiprov, ganska kul tycker jag så det gör inte så mycket. Det är bara svårt att hålla ordning på vad alla ord betyder och är, de är så lika. Nog om det, skolan tänker jag strunta i för en stund nu. :) Kom hem för en stund sen från stan. Har verkligen inte hunnit att gå på stan alls sen jag vet inte hur länge. Det har bara inte blivit så helt enkelt. Men vad tror ni händer när Malin ska gå på stan för första gången på länge då? Jo, hon shoppar såklart ;) Det blev inte så mycket men två saker som jag tänke försöka hinna lägga upp snart. Så fort jag har tagit kort på dem det vilj säga :) Kika in då. Kramm''

Tumblr_lfoszadpot1qgtebzo1_500_largeTumblr_lfoyfxqhpo1qdcke5o1_500_large5085179591_625bc5e748_z_large

BTW: Kolla gärna in på www.niondejanuari.blogg.se, en supermysig blogg!

I'll catch you when you fall.

Hej! Idag hade jag en riktigt rolig eftermiddag tillsammans med André och Sofia. Tänk vad många roliga saker det finns att snacka om, såsom killars tröghet (ta inte illa upp killarhaha), sweatshirts och felsägningar till exempel. riktigt roligt hade vi! :) Nu sitter jag och pluggar lite matte i soffan men ska ut och ta lite luft, rensa hjärnan lite så att säga :) Förresten! Nu har jag äntligen bestämmt mig, det blir gymmning på worldclass, trots att min första gymkompis "ehm Van" överav mig.. Haha, skojar bara me dig ;) Så det ska jag fixa imorgon med! Kuligt! C ya!

Today I'll fly away

Idag har Malin varit duktig. :) Pluggat både matte och SH-kunskap. Nu är det bara franska kvar.. Tills imorogon, oh shit.



kofta/gina
"tunikalinne"/bikbok
leggins/HM
sockor/gina
halsband/kicks, av min fina kusin.
ring/JC

FAVVO?

Har slängt ihop ett litet collage på några av mina outfitar från förra veckan. Vilken tycker ni mest om, har ni någon favvo? :) Har ni en åsikt så får ni mer än gärna slänga in en kommentar.

                                                                                 
 1.                                                        2.                             3.                               4.

Take a deep breath and let it go.


Last night.

Åh vilken bra kväll det var igår! Vi hade hur mysigt som helst med mat, dans, snack och hur mycket skratt som helst, underbart! Det här måste göras om tjejer, måste. :) Mariam har åkt hem och här sitter jag. Tänkte ta tag i pluggandet nu. :)
PuSs



Girlsnight

Nu håller jag på o fixar mig för fullt här hemma, ska nämligen iväg till Ljungsbro till Tove och ha tjejmiddag/tjejkväll med lite goa brudar. Tjejerna kommer med bussen om typ 45 minuter så då borde jag vara klar att springa till bussen och hoppa på jag med känner jag haha. Stresssiigggt!
Sen kommer även Mariam sova över här med :)


Här får ni en outfitbild från i veckan, hinner inte ta någon ny nu precis men självklart åker systemen med till Tove ikväll.
Och ja, jag ska sliuta ta outfitbilder i mitt rum vid min säng för er som undrar haha. I allafall inte bara där. Jag känner i allafall att jag vill ta någon annan stans.

Ha en bra kväll alla!
PUSS

HOPP,UR

daisies are like sunshine to the ground ☀Welcome to the jungle

Nu drar jag ut och tränar lite.
LATERO.

Ge och ta.

 

Härlig fredag! Efter skolan blev det Espressohouse med massa härliga personer!
Espressohouse är nog ett av mina favvocaféer tror jag. Riktig mysig miljö och supergott fika.
Vi satt där i några timmar och sen blev det bussen hem. Kvällen har bestått av tv och spel med familjen. Lite gulligt sådär att spela spel med sin familj tycker jag haha. Nu ska jag göra mig iordning för sängen, ha det så bra så hörs vi imorgon nån gång. PUSS finisar.

ring my phone.

Har precis slutat, underbart huh? Älskar känslan när man slutar skolan en fredagseftermiddag. Grym känsla! Blir nog dagens hiss det där asså haha ;)

Snart blir det nog stan för en liten härlig runda. Får se om jag går själv eller om nån hänkar. 


gulliga tjejor. ♥


Stockholm streetstyle.

Foto:
Foto: Foto: Foto: Foto: Foto:


Stockholm streetstyle. Coola människor med snygga stilar.

Nu ska jag rätta mig och göra lite matte, nu alltså haha. Jag har ju en tendens att inte göra det jag skriver på bloggen just då utan om ett tag haha. Datorn slukar tid mina vänner, kom ihåg det!
Men som sagt måste jag göra matten nu för om 45 minuter ska jag vara barnvakt åte en söt tjej vid namn Ida. Hihi, ska bli lite kul. :)

Bokstäver blir till ord.

"Vi dras till varandra på grund av våra likheter, men det är våra olikheter vi måste lära oss att respektera."


(Lånad mening från en annan tjejs blogg). Jag tyckte det var en liten sanning i det där. :)
C YA.

Onsdag

Sitter i skolan, fast vi har slutat. Gjorde en utvärdering som var tvungen att lämnas in idag, men nu är jag klar. Min kära dator-efter-skolan-kamrat Tove gick nyss så här sitter jag själv nu haha. Ska väl börja pallra mig hemåt snart, har lite plugg att göra.

Idag hade jag verkligen en "no-inspiring" klädsel på mig så här får ni en som jag glömde lägga upp från i måndags istället. Ganska så simpel men ändå rätt snygg. Vad tycker ni, gillar ni den?



isn't she lovley?

NSFW
December Nights
photography | Tumblr
photography | Tumblr
photography | Tumblr

grå stickad sak



Väldigt bra dag idag. Provet gick bra förhoppningsvis och resten av dan, jaa, flöt på bra ;) Käk på stan med tjejerna i klassen blev det med! Mysigt.

Idag hade jag på mig en grå stickad sak från HM. Och jag ska inte ljuga: Snygg/Ja det tycker jag defenitivt att den är men förlåt, HELT OTROLIGT vad den kliade.. Suck. Ny och allt haha ;) Men som ordspråket lyder, "Vill man vara fin, får man lida pin." So, that's what I did. Gillar den endå har jag bestämmt.
Till denna blev det mina blåa favvobyxor från cubus. Lagom strechiga och fin färg. Söker just nu ett par svarta byxor, liknande dessa kanske? Om ni har något förslag på vart det finns bra jeans (lite strech men "riktiga" jeans) så vore jag tacksamm för en liten kommentar. :)

Nu har jag precis käkat och ska väl köra lite franska  tror jag. Meeeen (!) vad svårt det är att slita sig från datorn. -.-
Hejsvejs.

Jag tror jag dör lite en smula.

Egentligen säger rubriken allt men bara för att jag vill skriva av mig lite:
Precis hemkommen från stallet. Vilket jävla ridpass, det västa på så länge jag kan minnas. Vader som domnar bort, ryggar som värker och mjölksyra överallt. Träning är härligt. (y)
Ajjj!





lite fina hästbilder för er som bryr er haha.

in your eyes.



Nu ligger NKboken öppen framför näsan på mig och skriker: -Läs mig!!
Om några timmar bär det av til stallet. :) PUSS

who knows, but you



Brittany here! We cant thank you girls enough for the… | justxbelievex on Xanga
Post One. | justxbelievex on Xanga
Renata e Lucas | Flickr: Intercambio de fotos
peut-être...
The Awesome Photography Blog

Härlig avslutning på en härlig helg med en promenix och bastu därefter. Nu är det en ny skolvecka som börjar för er som har missat. Och sen blir det helg igen, det längtar vi till såhääääääär mycket. Visst gör vi eller är det bara jag ?
HhUuGgSsAaNnDdKkIiSsEeSs

16 Januari 2011

Gomorgon, gomidda, gokväll.
Seg, segare och segast Söndag. Har inte gjort mycket idag förutom lite Naturkundskap. Innan det så sov jag till halv tolv, vädret var ju inte alls att leka med, regnigt och dan't. Men nu känner jag mig snäppet gladare och ska väl hoppa in i duschen, känns som om det var evigheter sen haha! Men juste, ja måste ju dammsuga med, sadface.
Men, som en vän skulle ha sagt om han varit här: Cher up mate. Så gör vi, happyface. :)




girlsen o jag på banan igår. ♥

My mind is full of thoughts.

Det blev en riktigt bra kväll, trots "ehm" bowlingsuccén. Efter bowlingen masade vi iväg oss till 5 tastes. Det var typ fullt på vartenda café nämligen. Riktigt mycket folk överallt så vi hamnade som sagt på 5 tastes. Men det dög det med.
Nu känner jag att ögonlocken är rätt tunga så jag tänkte dra mig mot sängen. Låter väldigt lockande, gonatt folket! Dröm om mig :)


LÖRDAGSMYSIGT

Härligt lugn lördag idag! Sov länge, såg på tv länge segade mycket, great.
Sen var jag också i Ljungsbro och kollade på min bror när han spelade innebandymatch. Mästerfottograf som jag är så fottade jag vartenda steg de tog haha. 

 


dagens mysoutfit har ni här. pappar underbara(!) mystjocktröja, svarta gamla jeans, halsduk/cubus och sockar. Vet inte vart min passion av sockar har kommit ifrån men finns där, det gör den defenitivt!

Nu drar jag som sagt till stan för bowling! Nu spöar vi skiten ur killarna tjejer! :)
Hörs latero.

Fade away



Tänkte visa er en sak, mitt hår för någon vecka sen. Kolla vilken cool lockfrilla det blev, efter att jag hade haft håret i en knut hela dagen och kvällen. Coolt huh? ;) Lockigt i allafall haha.

Nu ska jag snart börja göra mig iordning. Ska in till stan ikväll nämligen-bowling med härigt folk står på schemat! Får se vad som händer efter det. OCH.. Vi får se hur det går på bowlingen. Vi märker väl om ryktet om att jag skulle vara bowling-elitspelare srtämmer hehe ;) Vad tror ni? Jag tror att det stämmer utomordentligt bra. Men som sagt, upp till bevis är det som gäller. :)


GREYSCALE

 
 

 



gråskala.


and it hurts with every heartbeat




Van flyttar in..




Hej alla glada! Här kommer en dagens outfit bestående av: jeans/gamlaaa, transparent ljusrosa tissa/happy. Dock så blev tissan instoppad i byxorna när jag kom till skolan. Tyckte allt såg lite klännigigt ut haha. ;)

Har med mig Van hem idag! Vi har precis käkat lite och ska nu ska vi baka. Hmm. Chokladbollar & Chokladcorne flakes kanske? Låter mumsigt right?
Ha en supertrevlig kväll allesammans, det ska vi ha! :)
KRAAM

NÅGOT GRÖNT PÅ MINA NAGLAR.



detta fina nagellacket pryder mina nagar för tillfället. fick det av mina fina flams-vänner, tack tjejor. jag tycker om det jättemycket!

Har precis slutat för dagen förresten, 16... Lite sent men det är sista gången för i år i allafall för från och med nästa vecla slutar vi 13.30 i allafall, asskönt kommer det bli!
Hörs sen! PUSS


I don't know you any more. Why?



OUTFIT FOR TODAY.



Här har ni dagens outfit. skuur/skopunkten, jeans/gamla, tissa/HM, tröja/gina, halsduk/cubus.
Vad säger ni?

Kom hem för en timma sen ungefär. Skola till 10 över två o sen musik. Dock inte så länge, för jag gick tidigare. Har kommit fram till att jag nämligen inte behöver gå den kursen. Haha undebart! Friiitiid ;)
Får se om jag orkar ta tag i någon naturkunskap idag, har prov på tisdag så den kanske jag kan ta i helgen istället.
OCH, imorgon får jag sovmorggon till halv elva eftersom jag inte har någon ESV, skönt. Trodde dock jag fick sovmorgon till 10 i 11 men nae, jag hade bokat tiden med rektorn halv 11 haha, smidigt. Skitsamma, jag menar halv 11- Inte såå dåligt, right?
BYE PEOPLE.

btw. söta tomtar på "bordet" i bakgrunden va haha?
njaa

America's Got Talent.




Här har ni vad jag satt o gjorde förut. Jag kollade på klipp från America's got talent.
Herregud. Shit vad bra en del är alltså! Jag blir helt stum och får gåshud och allt asså.. Herregud haha!!
LYSSNA snälla ni, jag lovar, det är grymt!!

work, hard work.



Såhär underbart såg det ut på mitt skrivbord igår, men inte idag! Skönt det..
Kommer snart upp ett inlägg där ni ser vad jasg har gjort fram tills nu.. Kika in då. 
Nu fyttar jag mitt kära as till en soffa nära mig ;)
PUSS


bara ord, inget annat.


Riktigt go dag idag må ja säga! (Förutom prov såklart haha.. OCH franska...) Men efter det så, då va jag fit for fighting! Efter skoalan så blev det en sanbb tittin på worldclass och stan med Sofie, sen blev det Café M för födelsedagsfika med fina vänner. GRATTIS EINAR OCH PETTER 17 år! :) Hoppas ni haft en apabra födelsedag grabbar!


Petrus o Jag på Café M.

Ikväll blir det slappkväll för mig som gäller. Inget plugg idag. Det gjorde jag tillräckligt igår och förrgår. Har nästan pluggat klart för hela 1:an, 2:an och 3:an nu tror jag. Måste vara så alltså haha. Skönt!

nattinatti

Pluggat som ett as hela kvällen, har som sagt slutprov i info&layout imorgon. Jäkligt kul men jäkligt mycket säger jag bara.. Nu SKA jag sova, puss.
Wish me luck. :)

Never give up, fight for it.


bild från i helgen.

Skolan igång igen då.. Varken glad eller ledsen, bara "back to reality" lixom. (Fast joo, lite längre lov hade ju som sagt inte skadat). Vad tror ni det första som möter mig i skolan är då? Ett prov såklart! Slutprov i Info&Layout till och med.. På onsdag?! Vet inte hur jag ska hinna men jag får la sitta uppe tills midnatt imorgon o plugga? Haha, like awesome dude. (y)- på det!

Nu ska ja dra mig tillbaks till datavärlen och fortsätta plugga men innan det-> en dusch.
KISS

you fill me with sunshine







sweet.

Sitter i skolan o har info&layout. Segt.. Inte många knop som görs här kan jag säga haha. Snart är det i allafall lunch (!!) Hungrig som fasen asså.
C YA PEOPLE.


You can't stop the beat!



bara för att jag har haft lite tråkigt haha.. live with it. :)

Har lite ångest faktiskt.. SKOLA IMORGON JUUE. Morr.. Har inte hunnit med allt jag vill göra ju, inte ens hälften känns det som. Kompisar man vill ha hunnit träffa, knäppa sthlmstjejor, saknad kusin, mera skidor, mera värme. Jaani, tyvärr men det låter som om Malin Forsner behöver ett lov till. Like awesome dude.
PEACE.

Och juste, det jag egentligen tänkte skriva! Jag har en mycket fin vän som fyller år idag.. GRATTIS VAN! Hoppas du haft en skitbra dag tjejen! KRAM pådig. ♥


Gårdagens val.

Här kommer min utstyrsel för gårdagen. Lite enkel o slapp men ändå snygg. 
byxor/Cubus, linne/Bikbok, kofta/Cubus, örhänge(n)/Frankrike. 
Mycket nöjd med bildena måste jag säga, jag tyckte de blev rätt snygga. Vad tycker ni?
 



Idag har jag suttit o skrivit mitt första CV för sommarjobb för i år. Sjukt att man måste vara ute i så god tid asså... Det här CV:t är inte till någon affär eller så utan till en restaurang, glasskiosk, affär typ. Lite allt möjligt så att säga haha. Får se hur det går men jag hoppas på ett sommarjobb i sommar! Nu ska bara CV:t skickas iväg..

Eye of an eagle

Bästa tjejerna här, vi har käkat och stitter nu o snackar om allt och igenting. Mysigt!
Puss, älskar er tjejer.




Way back in to love.



förra gången i yxbacken haha. kuliga killar.

Tidigt i säng idag för imorgon blir en lång och förhoppningsvis en awesome dag. Först Yxbacken för fart och fläkt i backarna och sen hem för tjejmys! Tagga morgondagen! Kommer bli sjukt kul!
PUSS

Iväg till backen

Godmorgon!

Nu drar jag mig till Yxbacken för lite fart och fläkt, härligt!


Touch the moon.

Usch vad jag hatar kamerer. Värdelös skit. Varför finns det så många olika inställningar o skit för?! Någon av de förbannade inställningarna förstörde mina bilder som jag tog förut idag. U-N-D-E-R-bart.
Tog några nya men inte alls lika fina. Nu är jag sur gonatt. FAN.


Att längta.

Åh, här har ni verkligen den plats där jag skulle vilja vara just nu.. (Förutom i något vaaarmt, underbart land förståts.) Fjällen! Var där förra året på sportlovet med dessa två underbara tjejor, hur kul som helst. I år blir det favorit i repris är det tänkt.
Se upp i backen!



Tove Styrke

 






Tove Styrke, en av idolfinalisterna 2009 i Idol. Tyckte redan då, 2009 att hon var en frän tjej men sedan tror jag att hon glömdes bort lite, tyvärr. Nu hoppas jag att hon kommer tillbaka igen, vill höra henne sjunga!
Dessutom, så sjukt snygg hon är!! Väldigt söt. Jag skulle söka på google för lite bilder till det här inlägget men jisses, kunde inte välja haha. Resultat=många bilder.
KISSES

Finest Awards

http://finest.se/awards/site/ 

Kika in på den här länken, ett hett tipps! Här kan ni både hitta nya bloggar att följa och såklart rösta i de olika kolumnerna, såsom på "årets modeblogg", "årets persoliga blogg", "årets nykomling" osv.


ALFAPET

Har precis spelat klart alfapet tillsammans med min broder. Jädra spel asså! Fasiken! Fy vad svårt det är att komma på ord till det där spelet.. Tillslut var det då min lilla bruur som vann.. Med ETT ynka poäng!!
185-184... Jag dör...


det är dig jag har väntat på, kom.



en bild som jag tog ute i det vackra vädret igår. tyckte faktiskt att den blev rätt fin.


Härligt klubben!

Gött LHC! 5-2 mot Brynäs IF, wohoo!
Är inte så intresserad av hockey egentligen, men det har blivit lite mer och mer i allafall. När jag väl kommer iväg på matcher sen (typ två gånger per år.. men ändå) är är det rätt kul måste jag erkänna. Nästa gång ska jag stå i klacken fasen.. Ni får Dra med mig asså, ja ska dit. Det är ju lite häftigt o se klackens entusiam, den är ju stooor o härlig haha.
L-H-C TJALALALALA, L-H-C TJALALALALA..


tummen upp på kvällen! :)

Nu tänkte jag ta o sjunka ner i soffan framför dumburken o se vad som erbjuds där. Förslag?

Hockey!

Yes, I'm fealing better och nu drar jag iväg på hockey. LHC-Brynäs IF som sagt, heja LHC!


the room is so quiet without you, and you can't hear it becauseyou're not even there



Wohoo, jag hitade äntligen kamerasladden! Happy-face. Ännu mer happy-face för jag tror inte det var jag som "tappade bort" den heller haha. =)


två bilder tagna igår.


let it be, let it be

Godmorgon.
Blev ingen mer uppdatering igår som ni kanske märkte. Jag mådde nämligen skit.. Ont i magen, skakis i knäna, kräkreflexer, varm i pannan, kallsvättningar om armarna och frusna fötter, you name it. Låg i soffan och halvsov större delen av kvällen tills jag tillslut pallrade mig in till sägen. En sak som jag förresten märkte igår, varför är ljustet alltid så jädra starkt på tv:n? Gjorde ju jätteont i ögonen haha :( Nästan så man tog på sig ett par solisar som dämpade ljuset haha.

Nu är det i allafall ny morgon och ny dag och jag mår bättre, inte bra men bättre tror jag. Har inte riktigt hunnit känna efter än men ska nog ta o göra det. Men först-FRULLE! :)
Får se hur det blir ikvälll, jag ska eventuellt om jag mår bra gå på hockey i Cloetta Center LHC-Brynäs IF, får se.


show me the meaning, show me the truth

Godmorgon!
Nu drar jag mig in till staden för lunch med Agnes och kanske Lisa. Hoppas på en mysig lunch och en massa girlstalk haha!
Talk to you latero.


4 timmar.

Hemma igen, bilder kommer strax. Eller inte.. Inte fler än den här finfina bilden på min cookie som ja käkade efter lunchen på Stevees med Agnes.
Tror ni inte jag är så smart så att jag inte hittar datasladden till systemen där de andra bilderna som jag hade tänkt lägga upp ligger.. Klant-Malin här, yesbox. Får se om den kommer fram senare men tills dess får ni nöja er med denna underbart goa bilden.
Lunchen och cookien idag var i allafall mycket go' och tiden bara flög iväg. Vipps så hade vi suttit där i 4 timmar o pratat o pratat haha, mysigt värre!
PUSS


this is how you should do it, so do it now.

Halojsan!
Har suttit hela eftermoddagen o fixat lite med bloggen, syns det? Är det fint?
Så just nu känner jag mig därför helt bombad i huvudet och sammtidit är en het huvudvärk på g känner jag, älskar't. Tror jag därför ska dra mig från datan ett tag o göra något annat istället, får se vad det blir. :)
C ya' people.

168040_10150110689865746_776360745_7507691_6028952_n_large

168889_10150109952075746_776360745_7486558_6672587_n_large

164758_10150110674845746_776360745_7507381_1970075_n_large

168083_10150110154470746_776360745_7492522_2845071_n_large


LITA

 

Extrema->Ja. Snygga->Ja.

Nån vacker dag i mitt liv hoppas jag på att äga ett par Jeffrey Campbell Lita:s klackar.
Vad tycker ni? Fina/För extrema/fula eller vad? :)


2011

Precis kommit hem från Skänninge. Vilket jävla nyår hörrni! Så himla kul vi hade det! Dans, nytt folk, chill jaa superbra var det helt enkelt! Sömn blev det väl inte så mycket av men vafan, de är ju bara nyår en gång om året lixom! Sova kan man göra nån annan gång ;)
Idag blev det en lugn morgon o sen till pizzerian för brunch haha. Nu är jag ju som sagt hemma igen o ska väl få nånting i magen, är assshungrig höhö.



vimmelbilder haha..

Hade ni ett bra nyår?

RSS 2.0