SJUKLING.

Mår inte så bra just nu, int alls.. Hostar, snuvig, fryser.. Men plugg måste göras så har suttit och läst mina två olika "bokläxor" tills nu, kanske tar tag i franskan med, får se om jag orkar det ikväll. Annars tänkte ajg ta och sova nu. Jag vill bli frisk.


Sleep tight.

Det är en trött tjej som sitter här bloggar. Sjuk, det är jag i princip också om vi ska det med. Därav ett så sent inlägg nu osv. Näsan rinner, och är täppt på samma gång, hur nu det kan gå ihop sig och har har prov imorgon så att stanna hemma är inte ett så bra allternativ. Hoppas att nattens sömn hjälper till att göra mig frisk tills imorgon ! Dagen i korthet: Skola i form av idrott-lacross, gymmet, hem till Sandra-plugg och käk, skolan, hem till Fia-mellis och plugg, musikskolan, hem, äta, plugga. Och nu äntligen, SOVA. Trodde att dagen skulle bli rätt chill idag men inte då haha. Aja, de dagarna kommer väl ! Nu ska jag sova, sleep tight.

MIN ALLDELES EGNA.



Här har ni den, min alldeles egna drömfångare. Fin va ? Jag gillar den jättemycket !

LIGHT'S GONE, DAY'S END.

Går omkring och irriterar mig inför morgondagen som endast kommer bestå av en enda lektion, idrott. Ovärt är ordet. Men jag tänkte ändå försöka göra något av dagen (förutom att plugga), och tänkte då direkt efter idrotten ta mig till gymmet och köra lite.
Så nu ska jag ta och packa ihop lite grejer inför det, sen ska det sovas ! Gick och la mig "way to sent" igår..

Förresten: SAKNAR dig Kariiin !! Det är bra tomt utan dig ska du veta. Men hoppas du har det hur bra som helst i allafall, det ser så ut på bloggen din ! PUSSochkram på dig ! ♥



29/8-11

Det var en lång dag i skolan idag, många lektioner man skulle vara på, 8.10-16.20 befann jag mig på skolans område närmare bestämt. Nu är jag dock hemma och har precis käkat, ska nu skynda mig att byta om och sen bär det iväg till stallet !

0809101336091japanese_cherry_trees_wdc_large

SKINNY LOVE.



Kolla in detta, den är inte ny, jag vet, men fin, det är den ändå !

grön, svart, rosa, blå

Det blev en 50 minuters promenix för mig och mamma, känns bra ! Men frågan är om jag kommer få träningsverk imorgon, löjlig som jag är gick jag nämligen med både stavar och i ett par typ "reebook easitone"-skor för att maxa träningen.


POWERWALK.

Nu blir det ett break i pluggandet, som förövrigt nästan är klart, och istället ska mamma och jag ut på en powerwalk ! Hejohå.

A PINK ROSE.

Godmorgon, eller vad man nu säger när klockan ändå är snart halv två haha.
Vädret verkar inte vara på topp idag och tur är väl det eftersom jag måste ängna en av dagen åt att plugga.. Tänkte precis egenom allt jag måste plugga på och kom fram till att det var ganska mycket, både rättskunskap, religion, franska och engelska.. Kul.
Så det är nog bäst att börja om jag nån gång vill bli klar med det där !
HÖRS SENARE.

Tumblr_lpnwo7lyom1qb2g1po1_500_large


We might not live tomorrow.

Hejsan !
Kom nyss hem från kvällens bravader, är helt slut i kroppen efter allt dansande haha ! Har haft en riktigt bra kväll måste jag säga, bättre än vad jag hade väntat mig. Hos Annefried hade vi det jättemysigt. Vi var nio tjejer från klassen som fixade tacos, snackade och hade det mys. Vid nio tog vi bussen till Philip, och där förtsatte kvällen med dans, sång och prat, med, för mig, ganska många nya mäniskor, kuligt värre ! På slutet av kvällen var det som bäst tyckte jag, fullt ös ! Här kommer tre bilder från kvällen :




A WHITE HOUSE NEXT DOOR.



Drar mig nu mot Annefrid för lite käk, sen vidare till Philips avskedsfest !
Ha en bra kväll.

GLASSDRINK.

Vilken söt bror man har, satt ute och solade och då kom han ut med en "paradischake", en typ av glassdrink. Den var riktigt god och avsvalkande, speciellt eftersom det var så varmt ute. Gottgottigott. 


It's just reallity.

Kom nyss hem från Ljungsbro och en sväng på Ljungsbro marknad med Linnea. Vi hann inte vara där så värst länge men den tiden vi var där hade vi jättetrevligt och mysigt ! Fick även med mig en söt drömfångare hem, sa ju att jag någon gång skulle äga min alldeles egna drömfångare !




minnen !

.



Vet att bilden är suddig men detta var den enda bildn jag hann ta innan jag var tvyngen att springa till bussen imorse.  Hoppas det går bra ändå !

vit/monki
svarta "spetsshorts"/hm
ringar/gina, bikbok
armband/thomas sabo, cocco.se
grön bandeaubh/monki
"mobilväska"/pieces

Du och jag mot hela världen.

Hej ! Det blev en sen uppdatering denna fredag, denna otroligt varma och fuktiga fredag till och med ! Shit vad varmt de har varit idag.. Efter skolan som slutade med IV-val på härliga gamla Folkungaskolan, var jag på stan ett tag med fia och efter det gick jag till gymmet och tränade. Känns skönt nu efteråt men vettifasen hur jag orkade haha.. Ikväll får vi se vad som händer men ,alltid blir det något !
En outfitbild från idag kommer upp snart !

det var riktigt mycket folk på stan idag.

TODAY I WORE THIS.



jeans/monki
tissa/gina
örhänge/glitter ?
"mobilväska"/pieces
mammas gamla väska
converse

Just last a year.

Eller inte haha, orkade helt enkelt inte gymma, blev en runda på stan med van istället, mycket roligare !  Men detta resulterade också i att jag istället för att träna, spenderade massa pengar.. Kul att man hittar kläder, -egentligen, men de dumma är ju att plånboken far illa haha.  Men nu ska jag sluta tänka på det, och sätta tänderna i rättskunskapen istället ! HÖRS. 

Fall into pieces.

Har nyss slutat skolan och drar mig nu mot gymmet för lite träning ! Sen blir det hem och plugga rättskunskap, första provet på onsdag nästa vecka, fyra kapitel... Ganska mycket att plugga in men det ska nog gå !
CIAO.


May angels leave today.



Bonjour. Hade första franskalektionen idag, var väl inte superduper men jag tror faktiskt att det kommer funka. Förhoppningsvis iaf. Efter franskan slutade vi, men träffade lite sköna vänner som jag satte mig och snackade med. De va trevligt. Kan ju bara tacka Dan sen förrövrit över att min mobil blev avaktiverad och att jag inte kunde använda den på en timma, tack Dan. Att gissa koden på någons Iphone är inte det smartaste, i allafall inte fler än 3 gånger.. Hah.  

Varför sitter jag här förresten, när jag egentligen borde fixa med både svenskaläxan och engelskaorden.. C YA.

ONCE AGAIN.

Har sagt det en gång förrut men säger det igen, jag gillar tatueringar, de finns så fina sådanna ! Såklart tycker jag dock att det man tatuerar in verkligen ska betyda något speciellt för en, man ska ju dras med det hela livet sen så det känns väligt viktigt tycker jag. 
Dessa tre är ju verkligen fina.  


TODAY'S //.



linne/hm
shorts/hm + egenpimpade med nitar från beyond retro
cconverse

Time to go to bed, bye. Sleep well.

---//

Idag var en riktig slappdag i skolan. Sovmorgon till 9.10, då vi gick igenom hur de kommande idrottslektionerna kommer se ut, sen blev vi lediga i förtio minuter. Lunch med mamma oxh pappa på stan, och efter det var jag vid syo:n och redde ut lite saker med IV-valen. På eftermiddagen var hela klassen ute på Stångebrofälten och hade "klassens eftermiddag". Förstod inte riktigt vad det var innan men vi hade någon form utav fem-kamp och käkade lite fika. En helt okej dag, och vädret har ju absolut inte varit helt fel !

Efter skolan var jag och bror min ute och fottade lite, tog lite bilder när han stylade med cykeln. En riktig cooling till bror har man allt haha. ;) Några smakprov på bilderna får ni här.


Oh, happy day.

Blev en lång dag i skolan idag, som dock började med sovmorgon. Slutade 16.20, så har ganska nyss kommit hem. Men trots att vi slutade rätt sent är på så himla bra humör, mitt stora problem med musikletionerna i skolan, som krockade med psykologilektionerna har troligtvis löst sig ! Åh, är så otroligt glad över detta ! :) wiii!

Måste nu skynda mig att byta om, sen drar jag iväg till stallet !

DAGENS- linne/monki, jeans/monki, cardigan/ ?, vita höga converse.
(bilderna är tagna imorse, typ minuter innan bussen gick haha, så hade lite bråttom kan man ju säga)




Some are just tired to fight the constant battle.



Bilder från igår.
Såg både September och Orup uppträda på kvällen. De var riktigt duktiga !
Det coola var att September lät i princip lika grym i verkligheten som hon gör i alla sina låtar som man hör på till exempel radion. Klara, starka toner, och det var även mycket go i henne på scenen. Orup var också jättebra som sagt, han verkar vara en så jäkla härlig människa förövrigt ! Han gjorde lite som han ville på scenen, dansade, satte sig på kanten och dinglade med benen eller gick hängde med de övriga i bandet. Han såg väldigt bekväm ut på scenen i allfall och verkade ha riktigt kul !

It just takes some time.

Hola amigos. Leeget ?

Hade en rikgtigt härlig kväll igår ! Fullt med folk, både i kungsan och vid ågatan, vilket jag gillar! Det enda som saknades för att kvällen skulle vara komplett var lite exotisk värme i luften och en pojkvän, sen så, perfekt.

Idag har jag mest tagit det lugnt, solat och badat i det fina vädret som har varit. Har även spelat lite på mitt kära, rysligt ostämda gamla piano, hittade massa gamla noter när jag rotade runt i rummet.
Imorgon är det måndag igen (för er som inte redan visste haha) och dags för skola. Vad ska denna vecka erbjuda ? Ja, det får vi väl vänta och se.



härliga brudar det där, linnea och hanna.

MY MOMENT.



Lyssna. För allt i världen. Mina vänner Oliver, Filip och Didrik gjorde för ett tag sedan denna, en cover på Rebecka Blacks låt-My moment. Tycker den är grym och de är duktiga ! Så lyssna om ni vill höra något bra.

Nu sticker jag in till staden vår. Det är ju Linköpings stadsfest så det lär vara mycket folk med, vilket är kul !
Ha en bra kväll !

FÖRÄLDRAFÄLLAN

En lite bättre uppdate om gårdagen kanske ? Satt och skrev lite under press på gårdagens kvällsinlägg, fyra glada tjejer som skriker "kom nu då!", "vi ska välja film nu!", "skynda!" Haha.

Efter skolan igår (på två lektioner) blev det lunch på Food Court med några utav tjejerna i klassen, riktigt gott ! Efter det, en runda på stan för min del och sen gick jag också en sväng till Wayne's och sa hej till tjejerna i Nv2d som satt där och hade det mysigt. Hängde sedan med Madde hem, och vi satt och snackade i hennes säng, om allt och ingenting. När Frida, Linnea och Lisa kom blev det filmtime! Och efter röstning blev det tillslut Föräldrafällan som rullade på tv:n. Tycker den filmen är så jäkla söt haha ! Speciellt söt är ju lilla Lindsey Lohan, i filmen 11 år. (Kanske i verkligheten med?)  



Let's go down.

HALLOJ.
Sitter hemma hos Madde och precis nu kom tjerna, filmmys står på schemat. Vi pallade tyvärr inte Rix FM festival i 14 grader och regn.. Det hade annars varit riktigt kul, men under omständigheterna blir detta kanon !
Detta kommer bli en grym kväll !


BOHEMIAN STYLE.

Tumblr_ln9bx56ppn1qhe69wo1_500_largeTumblr_lnn6tsqvlh1qiz95co1_500_large

Riktigt härliga bilder som gör mig glad, så färgglada och fina !
Vill ha min alldelles egna drömfångare någon gån. Tycker de är extremt fräna faktiskt.

WHAT'S NEXT ?

Tumblr_lofyyqlmw01qj97ypo1_500_large

GODMORGON alla glada. (Och ni som inte är så glada för den delen med såklart hah.) Håller på att fixa iordning mig för att vid tjugo över ta bussen in till skolan. Näni nu måste ja skynd mig så ja inte missar bussen, hörs senare !

LITE UTAV VARJE, EN BLANDNING.

Har idag genomlidit ännu en skoldag, inte helt frisk men inte helt sjuk heller för den delen, lite i det här mellanstadiet skulle man kunna säga, på väg att bli frisk. Skönt det. Orkar verkligen inte vara sjuks mer. Aja, imorgon är det fredag, gött ! Att börja skolan tio i elva och sluta vid lunch är ju inte heller helt fel. Ska då gå en sväng på stan tror jag och sen på kvällen är det Rix FM festival i staden så man kanske skulle ta och pallra sig dit? Dock ska det regna imorgon så vi får se hur det blir.. Nu vet jag i allfall vad jag ska göra, nämligen sova.
Ha de bra, sov gott !

Tumblr_lq566pev9j1r0i6zpo1_400_large


Ninjaattack.

Vilken eftermiddag det var igår! Riktigt kul haha! Vi skulle alltså överraska Frida och Lisa som fyllt år, med en stor picknick i trädgårdsförreningen och för att komma dit skulle vi klä ut oss till ninjor och kidnappa dem. Det enda Frida och Lisa visste innan var att de skulle stå på resecentrum klockan halv fyra efter skolan. Allt gick enligt planen, och vid halv fyra kom vi springande mot dem och satte på de ögonbindlarna som de skulle ha när vi "förde bort dem" på ninjaviset genom stan och bort till träddgårn. När vi kom fram väntade en stor picknick med allt möjligt gott - bl.a. kex, kakor, smoothie, vindruvor, scones och kladdkaka. Så där satt vi, alla 11 och snackade i timmar och bara hade det mys. Det var kul att kvällen blev så lyckad, och detta lär vi ju komma ihåg ett bra tag fram över också, vilket känns väligt roligt!




Life's a bitch.

Ligger hemma i solsängen i uterummet och tycker lite synd om mig själv. Mår skit. Ont i huvudet, yr, trött, ont i halsen, öm i kroppen, svättas i ena sekunden och fryser nästa, jaa, inte så värst mysigt med andra ord. Mådde lite såhär redan imorse men tvingade mig själv att gå till skolan då det var två viktiga lektioner idag, och även de enda lektionerna så vi slutade ju väldigt tidigt också, tog bussen 12.33 hem. Vet inte hur mycket jag egentligen lärde mig idag i skolan men jag kände mig duktig som ändå var där, trots att jag inte mådde bra. När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt One three hill, men det var ingen hitt för huvudet kan jag säga, så jag la bort datorn och sov istället. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, det gör ont någon stans i kroppen vad jag än gör.. :(
Visar strax bilderna från igår.

Img_8012_161489602_large


Ha-y-a.

Vilken dag ! Den började med sovmorgon till 10.50, vilket var riktigt skönt. Sen var det endast två lektioner innan vi slutade, religion och rättskunskap, dessa är helt nya kurser för oss och kommer bli lite spännande att läsa. Sen bar det av till det som var det roliga med denna dag, suprisen för Frida och Lisa! Riktigt kul och lyckat blev det ! Ska förklara vad vi gjorde imorgon för nu ska jag lägga mig i sängen med en bafucin... Hsr fått så jäkla ont i halsen.. Usch och fy, hoppas det är bättre imorgon  ! Godnatt !


dagens (innan överraskningen idag haha).

YOU ARE MY SWEETEST DOWNFALL.



Hemma från stallet, nu ska jag ta mig en varm dusch.
BYE.

Första skoldagen.

Dagens första skoldag är nu avklarad och jag är hemma, hungrig som en varg, MAAT. Måste käka något nu asså.. Uppträdandet för de nya ettorna gick jättebra, men innan... sjukt. Jag var så himla nevös? Vet inte vad som hände, men förrutom det gick det jättebra!
Allt med skolan och klassen känns rätt bra dessutom, shemat-helt okej, mentorerna-rätt bra, det enda vi ska fixa nu är musiken.. Om det löser sig hyfsat smärtfritt skulle det vara grejjt. We'll se what happens. Ska käka lite nu som sagt och sen drar jag även iväg tills terminens första ridlektion ! Ska bli riktigt kul eftersaom jag inte ridit sen i höstas, då jag fick körtelfebern.. Men nu så, kul ska de bli !
Hörs sen !

 

Uppe med tuppen.

Klockan är nu 06.15 och jag är uppe. Detta är tidigt. För tidigt för att vara okej. Jag är trött. Skolan är gjejjt. Bussen går om lite drygt en timma, dagt att rappa på. Åh vad jag klagar haha, men är faktiskt även peppad, klockan nio är det konsert för de nya ettorna i aulan som gäller. Kommer bli kul! Hejsvejs.



Det finns bilder som aldrig suddats ut.

Hejsan hoppsan. Bättre sent än aldrig att dyka upp här. Men har tyvärr inte haft tillgång till dator det senaste dygnet, som ni kanske har märkt.. Haha. Vid lunch åkte jag från Sturefors, där jag spenderade gårnatten, och åkte direkt till Lovisa. Där fixade vi lite av varje och nu är jag hemma hur som helst. Kortfattat.

Hade det förövrigt jättekul och trevligt igår hos Frida och Lisa. Vi käkade gott, snackade massa skit, dansade, och hade det allmänt bra ! Vid elva åkte vi in till stan och Keep it loud, hur grymt som helst ! Vilken känsla att stå mitt i smeten, omgiven av människor, luft-det finns det inte mycket av men det bryr man sig inte om, musiken dunkar ur de stora högtalarna på sidan av scenen och man hoppar och dansar för glatta livet, härligt. Så var det på Keep it loud.
Nu måste jag packa, skolan drar ju igång IMORN... ?!. Hjälp. Haha närå, men vi hörs imorn !
 



FÖDELSEDAGSMIDDAG.

Nu väntar jag på att Linnea ska komma och sen åker vi vidare till Sturefors och Frida och Lisa ! Födelsedagsmiddag på g ! 
Ha en grym kväll !

13/8-11

Underbart väder ! Ska därför sätta mig på baksidan och bättra på brännan lite nu, härligt !


en bild från igår under repet, lånad av fia.

MINIGOLF.

Fler bilder från idag och minigolfen.





What's worth doing is worth doing well.

Hey folks. Efter repet kom Sandra och hämtade upp mig och vi åkte hem till mig. Eftersom de var en så fin dag idag så gick vi direkt bort till kanalen och la oss och solade och badade. Svar ja vi tog fakiskt oss ett lite snabbt dopp haha, men de va rätt kallt. Vi hann också med ett stopp och hälsade på Ida på hennes jobb, trevligt ! Efter lite käk drog vi ner och körde lite äventyrsgolf, ett riktigt äventyr haha, och jämnt blev de ! Nu har Sandra åkt hem och jag ska snart gå och hjälpa till med maten. It's friday baby !
Fler bilder kommer senare !



idag.

GRÅSKALA, FAST ÄNDÅ INTE.

Vi är nu klara med repet för idag, nu ska jag iväg och träffa Sandra !

Tumblr_lpobxnjoms1qfgxk4o1_500_largeTumblr_lpd2x3nfb11qgtjvxo1_500_largeDbfef91e37b0af1a08aee325c3d3156e_h_large


Here it comes.

Hade en mysig kväll med Linnea. Vi gick en sväng vid fina kanalen och sen hem till henne där vi bara satt och snackade. Nu är jag hemma igen för att, tro det eller ej - mitt sommarlov är från och med imorgon slut. Surt. Dock börjar jag min skolgång rätt lugnt och kul men en halvdags musikrep, helt okej. Fick ju till och med sovmorgon, klockan 08.30 ska jag befinna mig på skolgårdens område, 20 minuter senare än vanliga skoldar. WOW! Haha. Nu blir det lite fix inför morgondagen, sedan sängen.

Förresten-nej, har inte glömt. GRATTIS till mina två bästa tvillingar som fyller 17 bast idag ! Ett år kvar tills det jag vet ni längtar efter-18-årsdagen. Men håll ut, 17 bast är inte så dåligt det heller. Ni kan ju alltid tänka på mig som fortfarande är 16 om ni känner er små haha. Hoppas ni haft en grym dag båda två ! PUSS & KRAM från mig. ♥


hade ingen bättre bildfantasi så det fick bli denna i repris.

Torsdag

Nu drar jag mig bort längs kanalen för att möta upp Linnea. Vi ska ta en promenad och sen får vi se vad som händer ! TTL.

A book full of wishes.

Har inte speciellt mycket jag känner för att framföra här för tillfället men en bild från weheartit passar alltid fint.
Har också kommit på att musik är ganska bra att ha.
 
Musicspeaks_161103090_large


MY OWN EARCUFF.



Min egna fina earcuff. Från Varberg, för endast 20 kronor. Nu blir det OTH. Åh, älskar sommarlov och att man kan göra vad man vill !

For better or for worse.


frulle och OTH


mästerkocken fixar

Tjatja bloggeeeen. Haha, okej. Hej blooggläsare. Den sena updaten beror på att jag inte har varit hemma idag, utan på Ikano med mamma som var ledig idag. Rigtigt mysigt har vi haft det ! Dock blev jag lite irriterad då jag inte hittade det jag skulle ha... Sjukt irriterande.
Började dagen som jag slutade dagen igår, med ett avsnitt OTH och fil med hallon och flingor, bästa starten, inget snack hah. Sen bar det av till Ikano där vi var några timmar. När vi kom hem fick jag massa energi konstigt nog och ställde mig i köket och fixade mat (?) ovanligt vill jag lova, men säkert bra. Det blev pastasallad á la Malin, mycket gott om jaq får säga det själv heh, och familjen verkade ju tycka de var helt okej.
Har målat lite hyllor också som ska sättas upp i uterummet senare. 
Får se vad jag nu ska hitta på.

Still summer outside my window.

Alltid lika jobbigt att komma till gymmet. Meen, man får ju alltid en så skön känsla efteråt i kroppen så det går väl ! Det blev visst fint väder idag ändå, weii. Inte höst ännu.



Här har ni en närmare bild på shortsen !

Gymmet

972487-7-1307995721371_large Inte världens härligaste väder ute idag, så nu drar jag mig in till gym met istället !

A window from above.

Att fixa, dona och flytta möbler är jobbigt-mitt konstaterande för dagen. Aj min rygg har detta lett till. Men nu är det i princip klart i allafall, vilket är skönt. Nu är det snäppet mysigare och det finns även snäppet mindre, onödiga saker som skräpar. Nu är jag trött, jag ska slappa vid tv:n.
Sleep well, sen i allafall. KRAMAR från mig till er.



Allt går för fort, man hinner inte med.

Lisa och jag valde att käka på Hälso Freak och där träffade vi även Agnes som hängde på o käka. Väldigt kul att träffa henne igen, det var ett bra tag sen. Efter det kikade vi lite i affärer och sen drog jag och tränade. Lite opepp dock eftersom, klantig som man är-glömde både det ena och det andra hemma, bland annat dojjorna. Sjukt irriterande. Men jag körde på ungerfär som planerat och efter det hämtade pappa upp mig och vi åkte hem. Nu har jag precis tagit en dusch och ska få hjälp av föräldrarna mina att flytta lite tungt i rummet.


dagens.


The sky is full of lighters

Håller på att fixa iordning mig för att vid ett dra mig in till stan för en lunch med lisa och sedan träning efter det. Ska bli skönt med lite one on one-time o bara snacka.
Ha de brao, vi hörs sen.


Days like that are not ok.

Ursäka för den sena uppdateringen idag men har haft fullt upp. Dessutom har jag precis tittat på "Terordåden i Norge" och kände väl att det var snäppet viktigare än den här nästan värdelösa bloggen. Så nu är jag lite omskakad igen efter att ha sett det där. Jsg förstår inte. Hemskt är det enda jag kan tänka. Tankar till Norge.

Har i allafall haft en liten fixardag här hemma och rensat garderoben, städat lite i rummet och fixat mina shorts, resultat kommer. Har suttit och fixat med shortsen i drygt två timmar nu och de är egentligen bara halvfärdiga... Suck. Får se om jag ens orkar försöka fortsätta eller om de får vara som de är.


GODNATT.

HEJSAN. Idag har jag sagt hejdå till Ebbsan som nu har åkt hem till Stockholm. Sorgligt att det kommer dröja innan jag träffar den tjejen igen.. Efter det blev det i allafall en tur med båten till Gryts varv för en glass, och sen till en ö, det var så jäkla varmt ute idag, solen stekte ! Åkte lite vattenskidor och bara tog det lugnt på eftermiddagen, och på kvällen tog mamma och jag ett dopp i havet.

Näni, nu börjar jag bli trötter, ska upp rätt skapligt imorgon med eftersom vi ska packa ihop och åka hem. Sov så gott !
Förresten... Det slog mig just: det är nästan precis endast en vecka kvar av sommarlovet. Usch vad det har gått fort. Fortaste sommarlovet någonsin tror jag nästan hah. Aja, sov gott som sagt !


Tumblr_lpj0uo3mgi1qh4swxo1_500_large
härligt.

SMÅ GRÄNDER, FÅ STRÄNDER.

Har det jättebra här, idag blev det en vattendag med ringåkning för hela slanten ! Det var väldigt mycket och stora vågor på sjön som gjorde allt mycket svårare men även mycket roligare ! Nu är vi hemma igen för lite gott käk, sen blir det en glass på Gryts varv. Ikväll kommer även mamma ut hit, och det blir grillat till middag. Hoppas allt är bra med er ! 5564534847_ff4499de21_z_large

WHATEVER MAKES YOU HAPPY.




Nu ska jag ta och packa väskan lite snabbt och sen drar jag till landet en sväng.
C YA.


ENJOY LIFE.


tidigare idag. 
Har legat och solat i min solstol hela dagen och tog även ett dopp i kanalen. Hur skönt som helst !

EMBRACE CHANGE.


lånar bild från fia. Johannelundsbadet i tisdags.

Godmorgon !
Drömde en så rolig dröm inatt så även fast jag vaknade flera gånger iag på morgonen så ville jag inte gå upp utan försöka somna om igen och drömma vidare, vilket jag gjorde. Drömmen blev lite skum och slutade inte som jag ville sen men ändå haha. Aja, nu vet ni det?
Ännu en fin dag i dag, häärligt ! Har inte riktigt bestämt mig än för vad jag ska hitta på men tar en lugn frukost så länge.
TTL.


DAGEN I BILDER.



härlig, varm dag !
alla bilder är tagna med mobilen, därav kvalitén.


VAAARMT.

Tror jag dör av värmeslag snart. Typ hundra grader i solen fasen haha. Men nej,(!) jag klagar inte! Van har precis åkt hem, dvs börjat sin cykeltur hehe, i värmen ! stackarn. Nu drar jag mig mot Varamon med familjen. Inte så jättepepp efter att redan ha solat så mycket men det blir nog mysigt. Brukar bli så där !

Sol o bad

Nu tar jag och van cyklarna bort till badet för lite chill, bad och sol !

Feel the rythm of the drums.



gammal finfin bild på mig och vanis.
Vi har precis tittat fördigt på High school musical, vilka minnen haha ! Ojojoj.
NATTI.

You won't be gone forever.

HEEJ.
Dagen spenderades vid Johannelundsbadet med Frida, och lite senare kom även Sofia. Riktigt fint har de gjort det där, åk och kolla, tips från mig ! Efter en snabb visit på EH för att för sista gången säga hej då till Karin cyklade jag och Van hem till mig, 1,3 (typ) fucking mil. + att jag cyklade denna oerhört långa sträcka in till stan imorse med. I alla fall, Van sover här inatt och snart blir det grillat till middag, gott ! PS. HA DET GRYMT BRA KARIN ! KOMMER SAKNA DIG ! PUSS

WORRY LESS, SMILE MORE.



Efter att större delen av dagen hängt vid poolen tog frida och jag sällskap från fia till stan vid sex. Där skildes vi åt och jag tog mig en minirunda på stan. Lyckas också tappa bort mammas busskort då. Gaah. Smidigt? Ja absolut.
Nu sitter jag och slöar lite vid tv:n.

Måndag

Vaknade vid 12 med fia vid min vänstra sida. Sen blev det god frulle och efter det stek i solen ! Det är väl vad vi har "hunnit" med idag, att få lite färg. Inte för att vi har försökt hitta på andra saker men ändå.

Avskedsmiddag



Kom nyss hem till fia efter en härlig kväll med goa tjejer, och lite härligt äventyr. Jag säger bara, ett stopp på 7 Eleven, och att cykla hem i soluppgång. Härligt ! Hos Karin var det som sagt riktigt mysigt och vi fick även en underbart god middag. Nu ska vi käka lite god brownie och sätta på en film.
Sov gott ! PUSS

RSS 2.0