VALBORGSPLANER

Nu måste jag skynda mig till bussen som ska ta mig till kvällens valborgsplaner. Först käk med några tjejer i klassen och sen vidare till Lovisa! Kommer bli skitkul tror jag. Vad ska ni göra ikväll? :)
Kramar M.

RIGHT NOW



ligger i solen och läser och blir brun, förhoppningsvis. förresten, ett av våra träd har slagit ut så fint så jag ville bara visa er det. allt blir ju genast mycket finare när träden blommar.
nu ska mammsi och jag kila bort till Jennys o käka glass i stora lass!!

EAR WRAPS



kolla vilka coola "örhängen" jag hittade hos cocoo. 125-265 kornor styck. funderar på om jag skulle vilka klicka hem en sådan? va tror ni?

bike & heels



snyggsnygg lånad bild. härligt värre med rena gator utan grus, sol på himlen och inga moln. detta skulle varit min dag idag. den blev det nästan, fast med moln och ingen glass! :( dett tar jag nästa gång!
istället blev det fika/lunch på Espressohouse med Fia, Karin och Van, skittrevligt & mysigt!
PUSSI

ROSE ROYCE

Thing.32916029.l_large
haha kolla va hitta! det vore väl kul att ha en rose royce liksom?..

samhällskunskapsprovet som jag var så nervös över tror jag gick bra, kändes bra iaf. nu blir det käk! 

I slutet av tunneln

Tumblr_lk6thncgsq1qe9n3bo1_500_large

Samhällskunspapsprov är inte roligt, tro mig. Fy. Även om det är intressant så nae. Har inte pluggat så mycket som jag egentligen borde idag tror jag men har inga planer på att göra dte heller.. Jag drar mig till sängen istället tror jag, låter bättre!
Imorgon är de fredaaag, tummenupp på de.
PUSSAR

DAGENS



här har ni bilder på dagens. jeans/gina, tissa(tunika)/weekday och röda converse till det. mumms säger jag! vad säger ni?

Listen to your heart

Skola, sång, musik-fullt upp. Nu måste jag ta tag i pluggandet.
Min påsk tillbringade jag med släkt och familj. Två bilder därifrån.


söta Wilma!


gottgottigott


You can't break a broken heart.

Lite bilder ifrån landet. Det blev tennis, häng med sköna stockholmare, film och snack. Bilderna talar för sig själva.




på bild: söt kusin, Zelma & fina vänner
PUSS


Stockholm outfit.



--//--

PLOPPLAKRITS

Kanske världens godaste, vem vet? Plopplakrits är namnet iaf och jag rekomenderar den v.e.r.k.l.i.g.e.n. Detta har jag frossat i i helgen, kanske lite för mycket haha. Neerå, aldrig för mycket. :)


ja, detta är goda grejer!
Nu väntar duschen!

En bra plats på jorden.

Hey guys. Sämsta bloggerskan sitter här, jo jag vet. Men vi bestämde oss sabbt igår för att dra till sommarstället, därav ingen uppis. Sov där inatt men kom hem för en timma sen. Riktigt skönt att komma bort dit ibland känner jag. Jag märker hur mycket jag uppskattar det när man inte kommer dit så ofta, lööv it.
Träffade också lite härliga efterlängtade kompisar som man heller inte ser så ofta. 08:or.."suck".. (<- Ebba, Mikkis, till er haha)
Niceiga bilder kommer iaf så småningom!

Den tråkiga nyheten är väl dock att skolan börjar imorgon. Rätt orättvist och surt att min bror har studiedag då med måste jag säga.. Menmen, life's a bitch you know.
PEACE

Tumblr_lk7wtgvwak1qh24bno1_1280_large

bild från weheartit sålänge.

happy easter!

 

Tumblr_ljyz70tbhk1qjp203o1_1280_large


I don't want your money.



bilder från gårdagen. mys!


HUNDSJUK

Dsc_6416l_largeTumblr_lihgylqtr31qdicako1_500_largeTumblr_lj1xb5hgyj1qez89to1_500_large

åh, har gått och blivit lite hundsjuk tror jag. tänk bara tanken av att vakna upp brevid en sån här gullepluttesnutt. hur sött som helst...

Sypermys kväll igår, synd bara att den tog slut så tidigt..
Nu har mina kusiner och farmor och farfar iaf precis kommit så jag tänkte gå och vara lite social. De har förövrigt med sig sin lilla (stora) vovsing Wilma, Malin genast lite gladare. KRAMISS

PRICE TAG.



ni har säkert redan sett den här videon men jag visar den iaf. så jävla grymma de är, don't you think?



Say you want the same thing too.

Kvällens planer riktas mot Tannefors och Sofia m.fl. Får se vad som händer och fötter, nu ska det fixas!
PUSSochej.

Tumblr_lk0cad1lrb1qzyd2oo1_500_largeTumblr_lk0bkcttcc1qcthooo1_500_large


sju i Stockholm



lite bilder ifrån Stockholm. riktigt mysigt var det att strosa runt på gatorna i det fina vädret. mycket shopping blev det med, gilla. 

GOD BLESS THE BROKEN ROAD



det blev, som ni kanske har sett ett par klarröda converse. hade dem på mig för första gången i Stockholm och jag gillar dem stark!
snart kommer det lite bilder ifrån Stockholm. dock är alla bilde tagna med iphone så kvalitén är ju inte den bästa.
nu: ut i solen!

They are playing my song

Tjatja bloggeeen.
Grym dag i Stockholm igår och när vi kom tillbaka till Linkan gick Lisa och jag till Stångån och myste med folk. Kom hem runt elva och sen blev det sängen.

Dagen har bestått av One Tree Hill och en lång picnic med Van vid kanalen, megatrevligt! Nu ska jag fixa mig, sen tar vi bussen in till stan och jag drar mig mot Vallabackarna för en grillkväll med trevliga människor.
Ha en bra kväll, PUSS









STHLM.

Nu sätter Lisa och jag oss på tåget till vår kära huvudstad. Tåget hem går vid sex. Hoppas vädret blir lika härligt som igår med!
Peace out.


soliga dagar utan moln.



bilder ifrån idag by me.

pretty perfect.

!Jag trivs!
På gymmet gick det bra, trots att vi inte fick på Z-expresspass som vi ville. Dock fick vi lite ångest när vi var där inne när vädret var så sjuk fint ute, så träningen blev väl inte så lång om man säger så. Känns iaf skönt att ha varit där och startat upp inför Beach 2011.

Retsten av dagen har jag legat ute på en dyna på baksidan och solat, käkat glass, fottat och mått riktigt bra! STÖRT HÄRLIGT MED VÅR.

En annan sak som gör mig jäkligt peppad just nu är att jag och Lisa ska till Sthlm imorgon, wiihoo!
!Jag trivs! 

bilder kommer.

blod, svett & tårar

Nu ska precis springa till bussen som ska ta mig in till stan och Worldclass. Har inte tränat på drygt tre veckor i och med körtelfeber, förkylning osvosv men nu jäklar, nu kör vi. Ska möta upp Sofie och sen kör vi på så det ryker. TTL.

Find the source.



Här har ni vad jag har hållt på med hela dagen, typ. Vikt och delat ut 331 (!!) jävla reklambuntar till olika hushåll kring där jsg bor. Säger bara en sak. Aldrig mer. Tur att man känade lite casch på't iaf.
Nu sova, imorgon ska jag vara duktig. NATTI

the world we once lived in.

Tumblr_ljm8wkgk9d1qb0ytko1_500_large

Jag? Vaken så här dags? Det rikktiga svaret är nog att vi aldrig gick och la oss haha! Men jag är gla' o inge trött ändå, känns bra. Ni ska få se sen men jag kan ju bara säga att jag ska vika och dela ut ca 200 reklamhögar till olika brevlådor idag, kul. Motion iaf!
KRAM.

Konstig kväll med ett bra slut

Sitter hemma i sturefors hos Frida & Lisa och myser i soffan med mysigt folk. Ett bra avslut på en mycket konstig kväll... Hoppas ni hade en trevlig kväll iaf! Nattkramar

Utan dina andetag

Bra dag, trots att jag var såå nära på att missa bussen imorse haha. Efter skolans tre lektioner blev det stan och shoppa converse (gissa färgen då?), och sen en stund på EH med. Mys och en bra invigning av lovet tycker jag!
Ha en bra fredagskväll allihopa!

Här kommer lite bilder ifrån Välgörenhetskonserten som förövrigt gick bra, och var hur kul som helst!




BE THE CHANGE

Tumblr_ljoiqzsrwm1qbqbvno1_500_large

.

Music get me going higher



en bild från igår.

Så himla skönt de va med sovmorgon idag ska ni veta, men underligt nog vaknade jag tjugo minuter innan klockan ringde haha, skumt!
Nu ska ja fixa iordning mig osv :)
Ha en bra dag!


Tiotusen röda rosor.

Halloj! Dålig uppdatering idag, ja vet. Men det beror på att jag har varit i skolan tills nu och haft konsert och all vad det innebär (plocka fram, öva, plocka bort..) så nu är vi klara med det och de mesta gick bra osv så jag är hyfsat nöjd. Men trots allt ska det bli skönt att ha en dejt med sängen nu, och lite extra länge också eftersom jag har en liten sovmorgon till 9.50, gillaas! Bilder ifrån ikväll kommer imorgon och senare med förvoppningsvis :) NASSINASSI

Today I wore this.



dagens halvtråkiga outfit.

nu blir det mat som gäller sen duschen och sen något/några avsnitt OTH.
l.ä.n.g.t.a.r. l.i.t.e.  haha...

13/4-11

Mycket i skolan nu, man slängs mellan aulan, baracken oxh så klart de vanliga lektionerna. Koreografin ska sitta, likaså sången tills i morgon. Och kläderna.. Neonfärgade kläder, ja det är ju verkligen något man har hemma i garderoben, inte jag dock tyvärr.. MEn varför klagar jag, det är ju det här som också är så förbannat kul! Kommer bli sjukt kul imorgon då det är konsert som gäller. Kom gärna och kolla, Katedrals aula klockan 19.00,, inträde 20 för alla under 20. Pengarna går till värgörenhet så dte är ju bra :)

Just nu är det här som tynger mina axlar och även vad som gör att jag inte sitter bänkad framför OTH.. -.- En redovisning på engelska´. Min del-Disney Consumer Products. Skönt med det ur världen sen så kan man tänka på annat och sen köra på konserten. Sen siktar vi på lov!! 


two old photos.



en gamlal outfit. like it or not?

skönt att redovisningen i projektet nu är över, det enda jag nu behöver tänka på är engelskaredovisningen (som jag förövrigt inte orkat övat på än) och Välgörenhetskonserten på torsdag, that's it innan påsklovet som förövrigt kommer bli hur skönt som heeelst!
KISSES.


you know what I need.

Tumblr_ljibdbpoxb1qffv4co1_500_large

stört. klockan är 23.30 och det är 10.1 plus ute, hur härligt och konstigt är inte det?
nu är det sängen som gäller då jag har redovisning om min goa, döda entreprenör Elof Ericsson imorgon.. haha.
hörs&ses, natti!

rött eller rött?




ska införskaffa mig ännu ett par converse är tanken. vilken färg är dock frågan. vad säger ni? själv är jag lite inne på röda eller mörkröda.

new summerclothes.



här har ni klädesplaggen som jag köpt minus ett vanligt svart, slappt linne.  sista linnet är såklart helgrönt men det var så svårt att ge färjen rättvisa så det bästa blev såhär. 

höga svarta shorts-HM, 299.
linne-BIKBOK,75. (rean)
linne-HM, 70.
 

Promenad!

Ut på promenad!

ONE TREE HILL.



OTH är faktiskt rätt rätt bra... Börjar bli lite beroende tror jag...
Förlåt förresten! Har glömt att ta bilder på mina nya saker. Fixar't förhoppningsvis imorgon!

du har mitt hjärta i din hand.


--//

Har suttit med plugg från tre idag. Innan det hann jag faktiskt somna i solen ute på en madrass på baksidan. Superskönt!

Nu blir det kääääk, är så hungring!
PUSS

WRONG CHOICE?

Hade chansen att köpa detta göörsnygga linnet på HM igår på stan då jag höll i det, i rätt storlek och allt, men köpte det inte.. Fel handling?.. 
Hittade iallafall tre andra finfina plagg som jag tänkte visa er senare.  


 (tidsinställt inlägg).


Tro på det du gör, du kan.

Tyckte om vår fina tjejmiddag vi hade hos Tove för x antal veckor sen. Det var mysigt.
Bilderna är därifrån.



Nu sticker jag iväg till Magnusons. Hemma igen runt två.
PUSSISAR

The door is open, do you want to come in?

Fench,76,beach,home,open,sand-9bfdbd7aa1a8fb574a2c3a073a6f109f_h_large
--##--

Precis tittat klart på "Nina Frisk" med mamma och pappa. Sådär film skulle jag säga men helt okey, jag är inte den kräsna typen av mig om man säger så när det gäller filmer.  Nu är det sängen som gäller, natti, måste ju upp tidigt (?!) imorgon.....


TIDENGÅRFORTNÄRMANHARROLIGT

Good evening snyggingar. Ujj va tiden går när man har roligt (ehm, och tittar på OTH..). Det är vad jag har ängnat mig åt ikväll plus att jag har käkat lite gott med mina föräldrar också. Lugnt är det med i huset i helgen, brorsan har nämligen dragit iväg till Örebra för innebandykupp hela helgen, sounds good to me! Haha, naerå skoja bara, fast lite skönt är det allt.
Imorgon har jag hela förmiddagen uppbokad hos Magnusons, körkortsutbildning (eller vad det nu heter) på g, det ni. Kommer bli bra! Har hört att det är lite långtråkigt dock, vi får se hur det blir!



här har ni förövrigt min outfit igår. knästrumpor, beige troja + lite annat.

VIRKAT

Handmade crochet mini dress

funderar op att beställa denna finfina sommarkänning ifrån Emmaoclothing. Tycker den är så himla frän men jag vet inte. Vad tror ni?

gottgottigottgott.




Dagens gottogottgott har gjort mig fattigare. Fast det var ju gott?
Först årets börsta bossesglass och på eftermiddagen, efter rusningen på Bikboks -50% köpte fia och jag varsin juice från Naked Juice Bar. Gott var dxet iaf, och kul att spendera lite fritid med fia, blir inte det så mycket numera känns det som..
Blev ett linne på Bikbok, visar det nån dag!
NU-EFTERLÄNGTADE OTH.

Varje dag, jämt.

Jag lever fast det är knappt. Har bästämt mig för att ta tag och göra företagsekonomiprovet imorgon, man asså nej, så jäkla surt det kändes ikväll att sätta mig med det. Helt värdelöst rätt ut sagt, så det blev inte så mycket plugg gjort ändå. Just nu skite jag faktiskt i det för jag är trött och sur för att jag inte blev klar med pluggande så att jag kunde titta på mer OTH.. surt värre kan jag meddela. Nu -> sängen. Bye.

sweeties.

Har nu varait riktigt sugen på att baka i några dagar. Detta är så olikt mig så egentligen borde jag ta vara på tillfället o ställa mig o baka massor. Men det får jag kanske göra i helgen, den här veckan är och kommer bli så sjukt stressig. Kvar nu på listan över veckan är geografi & naturkunskapsprov och företagsekonomiprov, feiint.

OM jag nu skulle baka i helgen, vad skulle det bli då? Man kanske borde baka någon utav dessa snyggingar, nae mer sötisar?

Tumblr_lipqhd37ba1qf7ikto1_500_largePicc-7u2v5cqqo-74056-320-271_largeTumblr_lj6zcdbupb1qhfdxro1_500_largeTumblr_lj6pt4ipmx1qgp2lfo1_400_large

ååh så sött, alltihop.


streetgirl.


streetgirl. +++---
här ser ni skoloutfiten lite bättre som även hänkade till Nkpg i fredags. simpel men fin tycker jag.

tjejen med världens blogglust sitter här.. not. är helt blogglös typ, vet varken vad jag ska skriva eller vilka bilder jag ska visa... tråkigt det här!
de kommer väl snart igång igen iaf, vi börjar såhär.


vitt

blogg.se krånglar, ni får en dagens outft imorgon, puss.
B8dac21b1dbda78756f3349bdd9ade9b-d38kj6f_large

DAGENS



här har ni bilder på dagens. jeans/gina, tissa(tunika)/weekday och röda converse till det. mumms säger jag! vad säger ni?

CHICAGO

Tumblr_li9q0i7qrl1qeoc8do1_500_large
weheartit.//

precis slutat skolan, nu bär det av heeeem, skönt.

I've been watching you go.



lite crapy bilder tagna med iphonen idag. söta Vanis var med mig som stöd genom dan. tack sötis!

IDOL 2011.



Hemma nu! Idol var en kul grej, och nu har man gjort det också, känns ju lite coolt. Det som man som liten satt och tittade på och önskade att det skulle finnas kvar tills man blev stor. Gick inte vidare tyvärr men det gör inte så mycket, grejen för mig är att ha gjort det! Får se om jag försöker igen någon mer gång.

Pluggandet gick ju som väntat åt helvetet men det löser sig nog, hoppas jag. :)
Nu blir det gott käk här hemma. Sen OTH. Och plugg?


Nkpg


ph från Nkpg i går.
iiioo, börjar känna lite pirr i magen inför imorgon nu asså. shit haha. nu måste jag lugna mer mig lite, gör det med lite idrott&hälsa-plugg, ujujuj.
ha en fin lördagkväll!

ATT FLYGA I LUFTEN.



Idag och imorgon kommer bloggandet lida lite. Min fina pluggplanering har inte fungerat så bra. Nästa vecka har jag både idrottsprov på tisdagen, geografiprov på onsdagen och dessutom ska jag någon gång under veckan göra ett gamalt företagsekonomiprov och skriva en engelskauppstats. Förutom det har jag ju också fraskan...

Imorgon blir det nog heller inte mycket bloggning, jag har nämligen bestämmt mig för att söka till Idol. Jag ska göra ett seriöst försök men chansen att gå vidare ens från första jurryn är ju minimal så jag har ingen förhoppning på det ens. Jag gör det endast för att det är en kul grej. Frågan är ju bara om jag har tid med allt det imorgon, jag har ju endå en del plugg att göra som sagt. Hoppas det iaf. Van och Karin kommer komma och stötta mig där haha.
Det öppnar ju 10.00 på Konsert & Kongress, frågan är när man ska dra dit, vad tror ni?


Take my hand, and just don't let go.



Hemma nu, ifrån både Norrköping och Linköping. Annas dansföreställning var superbra, verkligen! Alla var så duktiga och hade så mycket glad sprudlande energi på scenen (speciellt Anna haha!), superkul att titta på var det med!
Hos Fia blev det tacos, snack och mys med FLAMS och grabbsen O & O. (haha.. -.-) Hade jättemysigt. Dessuton var det helt otroligt med att jag faktiskt orkade med kvällen (och dagen med matteprov för den delen med). ÖVERLYCKLIG TJEJ SÄGER GODNATT.

sweet dreams, och nu är det slut på aprilskämten, blev ni lurade något idag? :)


Leave it, just go.

Drar till Norrköping nu för att titta på Annas dansföreställning! Sen blir det hem till Fia för käk och att träffa Oliver och Oskar, längesen man tyräffade de snubbarna! :)

RSS 2.0