VARBERGBOMB

Nu drar jag mig in mot stan för en promenad runt stångån med härliga tjejer. Här kommer den lilla bildbomb ifrån Varberg som ja nämnde. Ikväll ska jag hem till Karin för hennes avskedsmiddag innnan USA. Usch vad jag kommer sakna henne ! Enjoyyyjj.


SOL

Godmorgon ! Vilket underbart väder det är idag då, hur skönt som helst ! Idag blir det mest att ligga ute i solen och ha de gött är min tanke, och att samtidigt försöka bättra på brännan lite haha. Hörs sen !

En annan dag.

Har suttit och fixat med bilderna ifrån varberg, äntligen klar ! Tänker dock vänta med att lägga upp bilderna tills imorgon. Men här kommer ett litet smakprov.
Ikväll blir det mys med mamma och pappa, kanske filmkväll eller pickninck? Vi får se. 
PUSS


30/7-11

Näni. Detta duger inte. Inte alls. Mer uppdatering åt folket säger jag.
Hemma från landet nu och tänkte bjussa på lite bilder ifrån veckan. Har slappat, solat, tältat med tjejerna ute på en ö, spelat spel, plockat blåbär i mängder, åkt båt. Allt de där typiska, de där som verkligen är sommar för mig !
Hur härligt som helst !


I can only see your face.



I brist på andra bilder kommer denna sålänge ! Lite Varberg.
Har varit på så himla dåligt humör idag så att ja inte vet vad, och inte vet jag varför heller så det är ju lite svårt o ändra på´t med hah. Kanske beror på det halvtaskiga blåsvädret som var idag ? Men om man ska försöka vara lite positiv, så okej, de va faktiskt ganska soligt ! Kanske lite film hos Ebba hjälper att få mig på bättre humör ? Det skadar väl inte att testa iaf, PEACE.

BLIXTAR OCH DUNDER.

Vilket oväder det var, inatt igen ! Blixtar och dunder, magiska under-typ så haha. Satt och kollade på blixtrarna och lyssnade på åskan ett tag tills det hade avtagit lite men sen gick ja och la mig.
Ikväll är det "Trivseluddenfest" och "Kajkalas" här ute, så det brukar bli trevligt ! Musik och glada människor.
Alla tankar till Norge idag med, till de drabbade och deras familjer. Det som hände är ju bara otroligt hemskt !


blixt på bild(och ett ljus). klockan är ca. 00.00 och det är egentligen kolsvart ute, men himlen lystes upp.


En röd bubbla.


Danmark.

SÅ häääär skönt är det att inte göra någonting. Älskar't. Ska nog sätta mig och slappa vid teven ett tag nu hade jag tänkt. Men justjäklar. Måste ju packa upp och packa nytt till landet. Suck. Well, well.
TTL.

Jag glömer aldrig dina hemligheter.

HEJ !
Hur är det med er ? Vilket jäkla oväder det var inatt har jag fått höra ? Läskigt. Men konstigt nog lyckades jag sova mig igenom hela ovädret, vaknade inte en enda gång inatt. Skönt med sömn. Vet inte vilket humör jag hade haft idag om jag inte hade fått sova, var så jäklans trötter när jag kom hem efter Varberg.
På tal om Varberg, har haft det grymt bra ! Den där familjen är bra härlig haha ! (På ett bra sätt!) Och tack Fida och Lisa för en härlig vecka  ! :) Bilder kommer.
Idag ska jag ta tag i lite tag i saker här hemma, och packa om väskan fär landet. Hej och hå, full rulle.

Oh juste.. Det slog mig just att min underbara, härliga, mysiga, gulliga, söta vän Karin snart åker?! Ett helt år. Ett helt år utan henne. :( Usch. Kommer inte blir kul att säga hej då, det kan jag lova. Men samtidigt är det svårt för jag vet ju att hon kommer ha ett så fruktansvärt bra år i USA, det kommer bli så otroligt lärorikt för henne och ett minne för livet. KRAM på dig Karin i vilket fall. Oj vilket osammanhängande inlägg de blev nu heh. Fick med lite av varje. Aja.
PUSS


jag och tjejerna i Varberg.


Vi har det bra, vi här bort på kusten

.. nu vet ni det haha. Vi började dagen med att försova oss, he. he, alla tre, smidigt, så den planerade springturen får vänta. Efter frukosten tog vi vårt pick och pack och gick ner till stranden. Det blåste som attan, så mycker bad blev det inte men därför fler bilder tagna längs med strandkanten. Efter det blev det poolhäng resten av dagen med en tidning och galajjorna i högsta hugg.


VARBERG.


Danmark.

Nu är jag färdigpackad och redo, nu bär det av mot Varberg !
So long.

En kvarglömd bok.

Hej på er ! De va ett tag sen ? Hehe, sorry för det. Igår åkte vi från landet till Västervik och till kusinernas landställe, där har vvi bara tagit det lugnt, spelat spel, lagt nät, badat, plockat blåbär och kollat in deras renovering och tillbygge på huset, mycket fint. Nu är jag och mamma hemma igen, och pöjkarna är kvar i Västervik. Känns som om jag bara flänger hit och dit och ine har koll på läget?. Mycket bil har det varit, faktiskt. Och mer blir det ju imorn, dock med dunderhärliga brudar och till härliga Varberg och västkusten. Blir nog kanoners.
Nu måste ja packa vidare.
Peace out.

629615-10-1310768592654_large

SOMRIGA, HÄRLIGA DAGAR.




Kolla. Hennes. Hår, Så. Himla. Fint.
Blir nästan sugen o klippa så själv, vad tycker ni om den idén ?

Ny dag, nya tag.

Idag tar vi båten ut med några goda vänner till en ö för sol och bad och vattensporter, i form av vattenskidor, ring etc. Ska bli fint väder och vindstilla så det blir nog kanon !
Imorgon drar vi vidare till västervik.


bild från Varberg-2010, på Söndag gör vi det igen tjejer. Favorit i repris.


WHAT ARE WORDS.




Här ute på landet är livet nästan så bra det bara kan vara. Mår så himla bra här ute, en underbar känsla finns i kroppen. Idag var jag, Niklas och kusin ute och seglade 2krona i dryga tre timmar och igår tog jag, Emma, Hyttingsbarnen och Yllmarkarna ett nattdopp och sa sedan hejdå till Mikkipick som nu åker till USA. Hejsvejs på dig gummslan.

Stop it, right away.

Hey ho.
Kvällen igår blev helt okej, och frida och jag somnade hemma hos mig vid 4. Det var väl ungefär det jag ville få fram. Nu är väskan packad för landet och västervik, hejdå. Blogglusten är på 0, kanske ni märker. Återkommer när den är återfunnen. hejsålänge.  



Det är något man får leva med.

Nu åker jag och familjen till Varamon över dagen och ikväll blir det trevligheter hos Arvid. Efter det sover även Frida hemma hos mig, mys. Hoppas ni får en bra dag och kväll!
 
bilde från landet. (har inte hunnit ladda upp några från resan än. får bli vid ett senare tillfälle.) 

What if god was one of us.

Det blev en konstig dag idag som började på sjukhuset, men nu mår jag bra igen och är hemma, så vet ni det. Tänker inte berätta så mycket mer om det.
Så dagen idag har blivit väldigt lugn, och likaså blir kvällen. Måste verkligen vila!
Danmarkstrippen var hur som helst jättekul och blider lär komma upp allt eftersom, måste bara komma i ordning själv först..
Hoppas ni mår bra, kram !

IT'S HAWAIII

HEMMAAA, äntligen. Shit vad lång bilresan från Göteborg kändes, weird dedär. Men nuså, hemma som sagt. Har hur många bilder som helst äknns det som och många av dem lär komma upp här, stå ut.


En klocka på väggen.

Hej!
Kom fram hit till Århus runt tre i eftermiddags och då gick vi direkt till hotellet och checkade in. Sen tog vi en promenad runt istaden och hittade efter ett tag en mysig restaurang vid vattnet som vi satte oss vid och käkade dagens middag, gott!
Imorgon är det shopping som gäller, och "wake up-call:et" ljuder förhoppningsvis från tv:n vid tjugo i nio. Är rätt så sliten just nu efter en dag i bil, båt, plus endast 3-4 timmars sömn, och känner att en god lång natt sömn inte skulle sitta helt fel, så det ska jag snart ta och ordna! Ska nu fixa iordning mig så att det bara är att somna sen när jag känner att det är dags också.
Längtar också till hotellfrukosten imorgon haha, mummakardermumma.
Ha de bäst. / M

5882220584_219de19ddb_b_large


SOME DAY, JUST NOT TODAY.

Morning.
Trötter som fän, men ska ju bara sitta i en bil för tillfället så det går väl bra. Först blir det alltså bil och sen byter vi till båt till Danmark och Jylland.
här får ni en riktigt cool bild från weheartit att götta er med.
HEjSVEjS.
Tumblr_lnrqy7yv5k1qh410jo1_500_large


I'm packing a väska for Danmark.

Bra engelska/svenska det där, tyckte de va lite roligt bara, that's why den dåliga medningen. Oj, där kom det igen haha. Håller i vilket fall som helst på att packa för full rulle, och funderar för tillfället på vad man ska åka i för kläder i morgon? Tåls att tänka på.
Nu måste jag fortsätta!

Tror förresten att uppdateringen kommer ligga på en ganska så låg nivå under min vistelse i Danmark, men jag vet i allafall att det kommer finnas tillgång till internet och dator på vårt första hotell i staden Århus(Aarhus), sen får vi se hur mycket tid jag har, men det är en annan sak !
Hörs imorgon bitti, innan jag åker !
KRAM


IT STARTED LIKE NOTHING,

Lite bilder från gårdagen med Linnea. Vi fixade både förrätt och efterrätt. Till förrätt blev det bruchettas med en tomatblandning och till efterrätt blev det vaniljpannacotta med körsbär.




resultaten.

Talking about the revolution

Okej, såhär. Ja, jag gillar jordgubbar men jag tror inte jag ska käka några nu på ett tag... Tror vi plockade runt sex kiloidag och käkat hur många som helst haha. Men de var såklart jättegoda så dte är ju inget fel med det, blev bara lite för många för magen haha.
När vi kom hem blev det käk, och sen iväg till gymmet med frida. Nu måste jag packa, bilen till Danmark går 05.00 hemifrån imorgon...
Bye.



A poor little baby child is born.

Nu ska jag iväg till Sjögesta gård för självplockning av jordgubbar! Mm så gott, hörs sen !

Lips that felt just like the inside of a rose.

Hann precis innanför dörren innan regnet började ösa ner, skönt det. Har varit en snabb runda på Tornby med Linnea. Nu sitter vi här, eller jaa, Linnea ringer Bamse och jag sitter här haha, men vi ska snart fixa lite pannacotta som vi senare ska ha som efterrätt ! Om det mot förmodan slutar regna ska vi också cykla till henne och chilla sen, kanske se en film.

PUSSAR & KRAMAR.




When I was younger.

Måste bara skratta lite först, hahah. Här om dagen tog mamma upp ett gammalt fotoalbum som nästan bara innehöll bilder på mig. Som liten. Tyckte det var så himla kul o sitta och bläddra i det. Vad liten och mullig man va?.. :)


"glögg på julafton, mums.. ?"


avslutar med denna busiga bild hehe.


Jag drömde det var fred på jord.

Kom precis hem från stan efter en fika på Steeves med några utav klasskamraterna, och en liten trip på stan, riktigt trevligt! Det blev nästan en utomlandkänsla som infann sig i kroppen när det blev skymning och mysiga lampor tändes runt omkring oss på Steeves, hur härligt som helst.
Sov så gott alla söta, PUSS.


När vi två blir en.

Bilbombar lite bilder från landet tänkte jag, tills dess att jag fått lite bilder från Varamon av frizzo.
Känslan av att vara helt ensam i huset på landet när det annars skulle kunna vara 16 pres till var lite underlig, men ooh så skön. (på dagen i allafall då det varken var mörkt eller att man inte skulle sova heh.) 
Nu undrar ni alla säkert precis samma sak. Och ja, jag är en mes som tyckte det var lite halvt jobbigt att sova själv. And I'm proud of it! Sådetså. (?) 


RSS 2.0