VALBORG.



Nu drar jag mig in mot staden. Ha en trevlig Valborg allihopa!

300412, 19:30

Träning, om vi ska börja där, har jag fått mer än tillräckligt av idag då jag fick nån lustig idé att cykla till skolan idag i det soliga och härliga vädret. Denna strecka fram och tillbaka blev alltså två mil, 40 minuter åt vardera hållet. Känns dock väldans bra såhär i efterhand!
Har precis käkat grillat Valborgskäk med familjen och ska nu börja göra mig iordning för mer Valborgsfirande inne i stan med lite härliga vänner.


RESULTAT.

Här har ni resultatet på det jag bland annat har fixat med idag. Är väldigt nöjd faktiskt! Vit och fin.


GRILLPREMIÄR.

Efter springtur på förmiddagen och en eftermiddag på stan är man bra trött i benen så det blev väldigt gott med mat när man kom hem, grillpremiär blev det till och med. Gillas!! Är verkligen mätt och belåten, nu ska det slappaaas!



290412, 14:20

Har fixat och målat en klädstång till rummet idag, ska bli spännande att se resultatet, hoppashoppas på att det blir bra. Har precis käkat lite lunch och nu ska mamma och jag en sväng till stan, inte ofta det händer så ska bli trevligt.


NELLY.COM


Be you.

Hallojj bloggen. Vaknade tidigt idag av någon anledning så har hunnit med en del. Käkade en lite extra god frukost, och var sen innne i stan och övningskörde med papppa ett tag. Låg ute och solade också, medan det faktiskt var någon sol haha, och har även kikat några avsnitt 90210. Nu måste jag ta tag i mitt bombnedslag till rum..


270412, 21:20

Fredag idag, jätteskönt! Eftersom jag inte hade något IV passade jag på att träna och gå en sväng på stan efter skolan. Vid fyra mötte jag upp Sofia och Lisa och vi gick till Resia för att börja kolla resa till i sommar. Var riktigt trött när jag kom hem och blev överlycklig när mamma kom hem med thaimat o sushi, riktigt gott!

tröja/happy, jeans/dr.denim, jeansjacka/HM+converse


I wish nothing but the best for you.

Gissa vad? Jag lyckades ta mig ut på en springrunda vid tiotiden ikväll, efter att ha suttit och degat framför "Du är vad du äter" med Anna Skipper. Haha ja, kände mig typ tvingad. Men vad grym jag känner mig nu heh! Träningskläderna ska även med till stan imorn, då det blir gymmet en sväng efter skolan. Nu måste jag sova, nattinatti. Hörs imorn.


260412, 19:42

Halloj. Lyckades fixa klart lite plugg idag efter skolan, medan jag väntade på min körlektion som började vid tre, behövligt för nästa vecka blir tuff, pluggmässigt. Körlektionen gick bra, kommer sakta men säkert framåt känner jag, kul! Efter det bar det av till Collegium för uppträdande med Scen och Kabaré. Hemma nu och har precis käkat, slappaaaaa!


GOOD LOOKING.



Victoria Törnegren på bild.Så snyggt. Älskar spreciellt skorna och byxorna! vill haaaa

250412, 20:36

Medan jag efter skolan väntade på att Scen och Kabaré skulle börja, hann jag gå en sväng till stan och bl.a. kika in en sväng på Bikbok, de hade 50% i hela butiken idag. Hittade en jättefin jacka jag hade velat köpa men kön till kassan var alldeles för lång så tyvärr fick jag inte med mig den hem. Men det finns ju fler dagar, kanske köper den sen nån annan gång.
Eftersom vädret varit så fruktansvärt ruggigt idag, konstant regn och rusk, kände jag för att mysa till det med lite fika när jag kom hem. Hoppas på bättre väder snart så man kan ta lite fina utebilder!


It will be better next time.

Halloj. Tycker jag hunnit med en hel del idag faltiskt. Efter idrottslektionen åkte jag hem till Sandra och vi gick igenom FEKen en sista gång, efter imorn är det äntligen över, så skönt det ska bli! Vid två gick jag vidare till gymmet och sen åkte jag hem. Eftersom vädret var så underbart soligt, nästan skippajacka-väder ju, köpte jag mig en glass med, nån ny magnumsmak blev det. Har precis sett Lyckan i LA på TVn men nä, nu är jag trött, så sängen väntar. Tagga prooov.. Natti


230412, 22:33

Jag kom till gymmet och körde passet, och visst, det gick inte så jättebra men ändå, gjorde det iaf. Har käkat middag, gått igenom lite FEK och tagit det lugnt efter det. Nu är det dags för sängen. Imorn har vi sovmorgon och sen endast en lektion, sköönt. Godnatt


Lång väg hem.



Måndagen skoldag är över och oj vad jag är trött.. Somnade i soffan förrut till och med. Men det är bara att ta tag i sig själv och släpa sig till gymmet, det blir 60 minuters BodyCombat med Sofie. Ska försöka tagga till lite här, C YA!

MAKE A WISH.



Nu tänkte jag ta och säga godnatt här.
Dags att krypa ner i stora mysiga sängen och sova!

Water's like a stone.



Blev en händelserik kväll igår, hann träffa många människor haha. Den avslutades i allfall hemma hos Henke. En trevlig kväll!
Idag har inte varit så sugen på att blogga, istället har jag gått en 1,5 timmas promenad till Ljungsbro och tillbaka, pluggat och tittat 9021, skojar inte, är helt fast vid serien nu.. Har precis tagit en dusch och haft lite anisktsmask och så, mycket skönt. Måndag imorn igen, redan.. Men det är bara att ta tag i det och köra på! Får kämpa på nu, sista veckorna innan sommarlovet.

What's worth doing is worth doing well.

Har hunnit med ganska mycket FEKplugg idag vilket känns jätteskönt. Tar tag i franskan imorn istället. Käkade en god middag med bakpotais, röra och kyckling. Nu är jag påväg till bussen! Ska möta upp Einar, Evelina och Sofia inne i stan för att sedan, tillsammans med dem, gå till skylten för att se bl. a min vän Didrik spela där. Ser fram emot det, ska bli kul! Hoppas ni alla får en bra kväll! Kram


When nothing else matters.

Morrn! Hade det myspys hos Sandra igår. Det blev som sagt Let's dance och sen även nya serien New girl. Vi myste till det med allt möjligt, jordgubbar, kiwi, morotskaka och glass med chokladsås, tyvärr väldigt onyttigt, i allafall det sista.. Men gott var det, inget snack om saken! Dagens planer är än så länge FEKplugg, franskaplugg och en promenad. Dags att ta tag i nått av det så man blir klar nån gång!
Bilderna är från Välgörenhetskonerten i onsdags, lånade av Sofia.


200412, 18:46

Blev en lång dag i stan idag, kom nyss innanför dörren. Efter skolan gick jag som sagt till gymmet, och det kändes riktigt bra! Men nu är jag i allafall hemma och ska käka, nått varmt hoppas jag på, fryser fan ihjäl haha. Efter det ska jag ta mig in till stan till Sandra! Ikväll kör vi på Let's dance-kväll! Ha det bäst!


190412, 21:54

Har fixat lite på filosofin ikväll, läst lite organisation och ledarskap och sett två avsnitt 90210, snart klar med första säsongen, det går undan! Ska lägga mig tidigt idag har jag tänkt, är inte riktigt i balans i kroppen efter den tuffa veckan. Kändes som att jag skulle somna på svenskalektionen idag haha, inte bra. Men imorn är det i allafall fredag, jätteskönt! Har bestämt mig för att ta mig till gymmet efter skolan, och vet ni, ser faktiskt fram emot det! Har ju inte hunnit träna på snart en vecka.. Disastaaaaa. Typ. Aja, sleep tight!

LÄNGTAR MIG BORT.


Danmark, sommaren 2011.

Grått, kallt och allmänt tråkigt väder idag. Längtar som en tok till sommaren nu!!

VÄLGÖRENHETSKONSERT.

Dagen har bestått av rep och sedan äntligen, konsert på kvällen. Var sjukt kul och gick bra så är jättenöjd! Det tar dock emot att veta att klockan ringer 06.15 imorn... Suck. Måste dörför försöka skynda mig i säng nu. Godnatt


Make it work.

Rep, rep, hela dagen lång. Slutade vid fem och åkte då hem. Tanken var att jag sen skulle hänga med och fira lillkusinen som har fyllt år, men nae asså, är helt totalt slut efter dagen. Plus att jag måste öva det sista på min låt.. Sååå, det är jag jag tänkte göra nu.
En bild från repet idag, Emma, Lovisa och comp. är så duktiga så!


160412, 22:09

Har verkligen blivit en promenadmänniska på sista tiden. Men har kommit på att jag mår väldigt bra när jag är ute och går. Det gör att jag rensar alla tankar jag har i huvudet, lite grann iaf. Och frisk luft har väl aldrig skadat heller liksom. Har nu gått igenom ett kapitel i FEKen, känns himla bra att jag tar tag i det redan nu, när provet är nästa vecka. Tycker det är rätt svårt asså.. Men det SKA lösa sig. :)
Nu ska jag snart börja göra mig iordning för sängen, lyckades komma i säng alldeles för sent igår nämligen. Men först måste jag bara testa klänningarna till konserten, wei! Puss o Kram


I've got to...



Hejsan hoppsan. Första skoldagen avklarad efter lovet och jag är helt slut. Både idag, tisdag och onsdag är jag "dubbelbokad" hela dagarna, bör alltså vara på två ställen samtidigt, vilket ni med förstår inte fungerar. Allt detta gör mig ännu mer stressad.. Men det är ju kul att ha musiken, och mitt eget val så ska inte klaga. Det är bara väldigt tufft. Nu ska jag ut på en promenad, rensa tankarna lite!

We'll make it perfect.

Hollaaa. Sitter helt död i soffan efter att ha klarat av 30 minuter gång på band och ett 60 minuters BodyJam-pass på gymmet. Tröött tjej. Men glad. Känner mig rätt duktig faktiskt, att jag har rört mig rätt mycket idag! Dessutom har jag gått igenom lite FEK och är nästan klar med filosofiuppsatsen. Det känns bra, för nu kan jag istället fokusera helt på konserten på onsdag! Men först ska vi klara av måndagens, tisdagens och onsdagens lektioner.
Snart slut på lovet och måste säga att, aa, det har varit ett bra lov! Ska nog avsluta det på topp med, med ett 90210-avsnitt. Ciao.



150412, 11:03


Bild från igår.

Godmorgon! Sista dagen på lovet idag alltså, lite sorgligt.. Har precis varit ute på en promenad och resten av dagens planer är än så länge att åka till gymmet och övningsköra, sen får vi se! Men först blir de frulle ute i solen!

BRUNCH 2.



Mmmmm. Så gott! Brunch är min grej känner jag haha. När alla var mätta & glada och matkoman lagt sig åkte jag och Sandra hem till henne. Vi satt ute i solen en stund och snackade, med förhoppningar om iaf en liiiiten bränna haha. Gick väl sådär med den delen men äh, mycket trevligt ändå! Är hemma nu och strax anländer våra gäster, trevligt. Ha en bra kväll!

BRUNCH.

Morrn. Nu sticker jag in till stan för brunch hos Annefried med några tjejer ifrån klassen, gooott!


Nya möjligheter, nya chanser.

Har haft en mysig kväll hemma med familjen, minus Gustav då han är i Berlin. Känns inte som om jag träffat mamma och pappa på jättelänge haha. Men de blir ju lätt så när de jobbar om dagarna och jag varit borta om kvällarna. Vi lagade i allafall en jättegod middag, coscossallad med lax till, och följde sedan Let's dance på tv.n. Nu ska jag strax bädda ner mig i sängen. Puss
Morgondagens väder enligt yr.no, gillaaaa



Don't stop believing.

Right now. I sängen med datorn i knät. Mys!


130412, 14:39



Efter repet igår, som faktiskt gick jättebra tycker jag, hamnade jag Frida, Lisa och Sofia på CoffeeHousebyGeorges nån dryg  timma, mycket trevligt!
Idag hade jag hoppats på en härlig, solig dag, men vaknar upp till detta-ännu en grå och reging dag... Suck, vad är detta? Men man måste ju göra något av dagen ändå känner jag! Har gått runt fixat en del här hemma men nu tänker jag trotsa vädret och gå ut på en liten promenad. Såg förresten att det både imorn och på söndag ska bli lite sol här! Längtar

Har hennes leende med mig.

Kom hem från gymmet för ett tag sen, fett med grym azz haha. Nä men kände mig allt lite duktig när jag hängde på till gymmet när Van ändå skulle in till stan vid tolv. Så nu är det avbockat på dagens to-do-list, tipptopp. Nu måste jag snart käka lite lunch och sen blir det in till stan igen för rep tills sent ikväll.
Wei, Vans och mina fina chokladbollar på bild.



11 april.

Jäklar., vad jobbigt passet var... Vettitusan om jag kommer orka köra det nån mer gång asså haha. Men nyttigt var det säkert, och träningsvärk lär jag antagligen ha imorn. Åh, jag som hatar träningsvärk haha.. Van hängde i allafall på hem till mig efter träningen och vi har nu degat framför tv.n. Båda är väldigt trötta efter dagen tror jag så nu blir det sängen, kanske nått 90212-avsnitt, får se vad som orkas med. Sen sova. Natti 


Våra brister, gör oss till människor.

Ciao. Fullt upp denna dag med rep inför Välgörenhetskonserten nästa onsdag. Det har gått bra och känner mig mycket lugnare nu, skönt. Börjar till och med bli lite taggad inför konserten! Nu har vi precis avslutat här och jag ska mig bort till gymmet och köra ett BodyPump pass med Van. Hörs


041012, 23:36



Hade en jättetrevlig dag i Norrköping med Lisa, vi strosade runt i affärer och fikade. Kvällen har bestått av mysigt tvtittande med Lisa och Karl hos mig. Det har precis gått och jag ska väl snart börja göra mig iordning för sängen.


NORRKÖPING.

Hej. Usch vilket väder det ska va idag då, regnit och grått.. Aja. Har precis käkat lunch, nu måste jag strax skynda iväg till bussen, möta upp Lisa i stan och sen tar vi tåget vid halv.  
Bilder från en annan gång jag och tjejerna var i Norrköping.



9 april.

Godkväll. Haft en lugn dag idag med mycket serietittande på datorn, skönt. Morgondagens planer är en mys-, shoppingtur till Norrköping med Lisa. Hoppas på en trevlig dag fylld med shopping och tjejsnack. Men det är imorgon det, nu är nu!


INNAN DU..



Gormorgon. Undra varför jag vissa nätter nu för tiden sover så dåligt? Inatt var en sån natt. Menmen, ska inte gnälla på det, känns inte som ett så stort problem såhär fjärde dagen in på lovet. Har tagit en lugn morgon här hemma men ska nu ta och göra mig iordning och sticka ut på en liten promenix eller liknande. Hörs


90210.

HEMMA! Eller ja, har varit hemma i ett par timmar nu. Har packat upp, fixat lite i rummet men inte så mycket mer, slängde mig istället i sängen med datorn ganska fort när vi kom hem och kollade på tre avsnitt 90210. Grym serie det där som jag börjat kolla på förresten-rekomenderas. Den är väl ganska gammal som jag förstår det men ändå jättebra tycker jag!
Iväll blir det hemmamys med familjen, var längesedan nu, har ju varit borta alla kvällar/dagar sen i torsdags så hemmamys passar mig feint! Nu ska jag gå och hjälpa till och duka, puss.


På promenad genom stan.

Godkväll. Hur är det med er? Ätit mycket påskmat? Det har jag... Väldigt för mycket påskmat de senaste dagarna. Men oh va gott det är! Tur att vi gick en sväng med hunden förut! Kvällen har annars bestått av kortspel och prat, myspys. Nu ska jag snart krypa till sängs, är väldans trött. Godnatt. Men som sista ord denna påskafton blir det, GLAD PÅSK!


PÅSKAFTON.

Kusinskaran på mammas sida kom idag till mormor, så hann i allafall träffa dem och busa en liten stund innan vi satte oss i bilen och åkte vidare till Västervik. Nu är vi strax framme och då hoppas jag verkligen att påskharen har varit där haha, börjar bli lite godissugen!


6 april.

Har det mys här hos mormor och precis ätit massa god påskmat. Under kvällen har jag och mormor gått igenom hennes garderob och hennes gamla klänningsutbud, så himla kul att se vad som var poppis förr haha. Har nu också kanske hittat min klänning till Välgörenhetskonserten, wii! Tre bilder från kvällen.


Make a whish.

Godmorgon. Ojoj vad skönt det var att sova ut idag, inga mer riktigt tidiga mornar på lite drygt en vecka nu, feint. Har myst i sängen ett tag och kollat på OTH men nu måste jag upp och hoppa. Vid ett ska jag till gymmet med Lisa och innan det måste jag packa, för i eftermiddag ska vi åka till mormor, sova över där och sen åka en sväng till kusinerna i Västervik imorn. Ha en bra dag, så får vi se när vi hörs igen! KJAM


GOD KVÄLL.

God kväll. Till att börja med-PÅSKLOOOV!! Underbart. Sitter just nu hemma hos våra familjekompisar och chillar, Elisabeth och Gustav spelar Wii och jag sitter här haha. Har precis ätit en sjukt god middag och väntar nu på efterrätt! Nu måste kila. kjaaam

To die for.



SÅ snygga. SÅ grymma. SÅ bästa. Vill ha. Från Chicy.

Så som solens strålar.

Ciao. Vilken dag, full rulle. Men, hade lite fikapaus mellan skolan och Scen och Kabaré med Jonatan och Ylva idag, hur skönt som helst var det i solen. Efter S&K åkte jag hem, käkade och hängde sedan med mamma in till stan igen för lite ärenden. Sen lite övningskörning på det är ju inte helt fel! Kom hem precis och nu måste jag fasen käka något igen känner jag, hungriiiig.


DRESSES.

nelly.com

romwe.com

3 mars.


tre bilder från dagen.

Hollaaa. Nu är äntligen idrottslektionen över, otroligt skönt att ha den gjord och nu kan jag istället sikta mot lovet, har nämligen inga fler prov innan dess! Yay! Efter idrottslektion, som dessutom var vår enda lektion åkte jag och Sandra hem till henne och käkade, pitabröd med kyckling ovh grönsaker blev det, mycket gottigott. Fick därefter skjuts av henne ner till gymmet där jag och Mariam körde ett tag. Men klockan två var jag på plats i baracken och det blev rep inför Välgörenhetskonserten. Efter det blev det chill i den underbara vårvärmen med Gustav, och sen även en Ben&Jerrysglass. Har haft en riktigt härlig dag!
Och, ska såklart inte glömma: GRATTIS till körkortet bästa Van!!

You'd better watch you.



Grymt skön låt. Lyssna!

Konstigt aprilväder.

Vadå att det började hagla och snöa tidigare ikväll?! Visst, man kallar det väl för aprilväder men tycker inte riktigt det var nödvändigt med snö för det.. Lyckligtvis hann jag i allafall precis innanför dörren efter min promenix innan det började. Annars hade jag nog inte varit så glad denna söndagskväll haha. Men nu gjorde jag ju det så de va bra! Har läst igenom svenskan en sista gång precis, nu är det bara att vänta och se hur provet går imorn.. 
Sista veckan innan påsklovet nu med, ska bli riktigt riktigt skönt med lov! Läääängtar.
Nu ska jag bara ta och packa skolväskan och fixa iordning mig, sen får jag äntligen krýpa ner i min mysiga säng-godnatt.
'


känner mig lite såhär just nu, lite sådär ganska så mycket trött.

När man minst anar det.


Har ni blivit lurade något idag? Inte jag, alls.. (vad jag vet iaf haha.) Men tur är väl det, gillar inte att bli lurad.. De blir så... Jobbigt? Haha.
Har i allafall haft världens segisdag idag, och tänka sig, underbart skönt. Har fått lite svenskaplugg gjort men annars bara fixat i rummet, slappat framför tv:n och klinkat lite piano. Nu tänkte jag ta mig ut en poromenix! Lär säkert ångra mig i samma sekund jag kommer utanför dörrten iof, det är ju fruktansvärt kallt ute asså.. Men äh, har ju hittils inte rört på mig alls idag så en promenix är ju det minsta jag måste göra känner jag. höööörs

1 april.

Godmorgon. Har precis upptäckt hur mysigt det är att äta frukost i sängen, inte något jag vanligtvis gör nämligen haha. Tumme upp på det!
Hade en mycket trevlig kväll igår för övrigt, som började hemma hos Frida och som sedan fortsatte hemma hos Henke. Mycket blandat och nytt folk vilket var jättekul! Kom hem vid två och då var det sängen som gällde. Idag måste jag få lite plugg gjort tyvärr, men sen får vi se!


RSS 2.0