Allt blir bara värre nu.

Fan. Har typ gått o blivit sjuk. Ont i huvudet, för varm men fryser på samma gång, rinnande näsa, hosta, ont i kroppen... Mmm. Kan det bli värre?. Dags att försöka sova bort det onda.. Fml.


Mätt som en plätt.

Halloj. Måndag idag, inte så jobbig dag dock då jag som vanligt hade sovmorgon plus att vi under första lektionen lyssnade på en föreläsning om Förintelsens dag som var i fredags den 27, intressant men hemskt. Lunch och två lektioner efter det och sen slut. Efter skolan hängde jag med Ida hem för att fixa lite pannkakor och plugga. Detta har nu resulterat i att jag är mätt som en plätt, verkligen asså, sjukt mätt.. Detta ska jag dessutom toppa med träning med Sofie om en timma. Kommer verkligen inte fungera känner jag haha.. Har dessutom börjat få lite ont i halsen så borde väl kanske inte träna... Men äh nu kör vi. Puss


Some day.

Lyckades få datorn att fungera, tills slut. Lyckades därför även bli på bättre humör.
Har idag hunnit med ganska mycket, gå på promenad med mamma och pappa, plugga (effektivt), skiva CV och skicka in, titta på ett avsnitt Oth och städa rummet. Ujj vad man hinner med om man bara går upp skapligt! Betyder dock inte att jag kommit fram till att det är bäst att gå upp vid nio, att sova till tolv är jäkla gött det med, ibland. Nu väntar sängen, skola imorn, puss.


Fredagen.

Blev väldigt positivt överraskad över fredagskvällen. Var inte speciellt taggad alls från början men hade faktiskt riktigt roligt!
Här kommer tre bilder, tagna med min iPhone, därav kvalitén..



Godmorgon.

Vaknade skapligt idag men är redan irriterad. Vilken lovande dag...... GAAH va trött jag blir på datorer som vägrar sammarbeta! Usch är ordet. Ska försöka att lugna ner mig, lösa problemet och få något vettigt gjort istället. Det är TUR att underbara spotify och alla dess grymma låtar finns!
Puss

To face the unknown.

När jag väl hade värmt mig, käkat lunch och vilat ett tag tog jag tag i lite plugg. Efter det tog pappa och jag bilen in till stan för att åka och köpa sushi. Så det har vi käkat nu och satte oss precis för att slappa vid tv:n. Mys.
Här kommer några bilder från ridningen i förmiddags.



SLOTTSHOLMEN.

Kom precis innan för dörren här hemma och jag tror jag fryser ihjäl!! Det är så kallt..... Sandra, Jenny, Elisabeth och jag har ju som sagt varit på Slottsholmen och ridit islandshästar. Hur mysigt som helst men sjukt kallt. Så nu sitter jag framför teven i min onepeice och äter mackor och dricker varm choklad, mmmm.
Just nu:


27 januari.

Hejsan. Fredag idag vilket känns otroligt skönt! Det blev dessutom inte världens längsta dag i skolan vilket var ett plus. Slutade direkt efter svenskaskrivning, ca kvart i ett. Efter det gick mötte jag upp Ida och vi traskade hem till hennes lägenhet. Vilken känsla va-en alldeles egen lägenhet!.. Typ wow haha. Riktigt fint hade hon fått det!

Har nu varit hemma en snabb sväng för att packa om och duscha. Har precis landat hos Sandra och tillsammans med henne och Van ska vi nu fixa lite förrätt inför kvällen som ska spenderas hos Sofia. Sandra och jag ska dock inte stanna alltför länge då jag inte riktigt är på middag/party-humör + att vi imorgon klockan tio ska iväg och rida islandshästar! Ska bli himla roligt, längtar. Ha en bra kväll, puss.


Life goes on.

Livet går vidare. Saker och ting händer, roliga/tråkiga. Alla måste dem väl ske någon gång. Det blir bara förjävligt när de dåliga sakerna faktiskt inträffar... Men som sagt, life goes on och det är bara att kämpa vidare. Det blir bättre. Förhoppningsvis.

:Detta var en liten påminnelse till mig själv (och andra?) i svåra stunder.

Bloggen blir nog inte densamma som förut på ett tag nu på grund av olika saker men det kan ändå vara skönt att skriva av sig lite ibland känner jag.

Studiedag idag-gött. Har dock inte gjort mycket vettigt alls, har fortfarande för mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Men litelite plugg gjort och har nu även varit på andra teaterlektionen vilket var riktigt kul. För en gång skull höll sig tankarna till det jag ville att dem skulle-teatern. Hoppas på att jag även kan samla tankarna imorgon på svenskaskrivningen, annars vet jag inte hur det kommer gå. Men nu satsar vi på positiva tankar-det kommer gå bra !
Ha det bra.


.

Nobody said it was easy.<3

GULDBAGGEN 2012.

Träningen gick bra, nu är veckan igång på riktigt! Kom hem för lite drygt en timma sen och har precis tittat litegrann på Guldbaggen. Lite spännande det där tycker jag, kul att se vilka som vinner!
Nu ska jag packa väskan och sen avsluta kvällen med ett OTH avsnitt.


DAGENS.



jeans/dr. denim
linne/bikbok
mörklila/vinröd tröja/new yorker
armband/farmors

More than a memory.

Halloj. Hade inte bara en lång sovmorgon imorse utan hade även turen att sluta tre idag då vi inte hade någon religion utan flyttade matten till den tiden. Wunderbart när man egentligen skulle slutat 16.20. Har käkat lite mellis och taggar nu träning. 19.05 kör jag och Sofie "Afrikansk dans" på Worldclass. Vår rutin att göra det varje måndag har nu inletts och har efter idag hållits i två veckor, inte illa haha, inte illa alls.

Detta ser för övrigt ut att bli en ganska så slapp vecka med endast några läxor och studiedag på torsdag-sweeeeeet
PUSS


UNDERBAR KÄNSLA.

Åh vad jag jag älskar känslan jag fick igårkväll innan jag skulle lägga mig. "Justjäklar!, jag har ju faktiskt sovmorgon imorn"-underbar känsla!
Har därför nyss vaknat och ska strax hoppa i duschen och sen käka frukost o fixa mig. Efter det tar jag bussen in till skolan. Ciaoo


Everything about it makes me feel so sad.

Har haft en lugn söndag innehållande övningsköring, promenix och endast lite plugg, skönt. Ny vecka väntar så ska försöka att inte lägga mig alltför sent ikväll. Imorgon är det långdag i skolan, slutar inte förrän tjugo över fyra.. Lite segt men det får gå. Puss


Last night.

Halloj. Hade det riktigt trevligt och mysigt hos Sandra igår. Hon, jag och Van fixade bruchettas och gino och myste sen ner oss framför en film. Inte för att vi tittade på filmen så mycket men ändå hah.


You just have to deal with it.

Har käkat och socialiserat lite med gästerna men nu är det dags att skynda iväg till bussen. Tusan också att jag missar efterätten haha, men förhoppningsvis finns det lite kvar till mig imorn. HOPPAAAS 

 
right now.

Way up on the mountain.

Har lyckats plöja igenom lite plugg idag vilket känns jätteskönt! Det betyder mindre kvar av det att göra imorn. Har fixat lite här henna och plockat undan lite här och var, strax kommer det lite gäster hit nämligen. Jag stannar dock bara under maten för sen åker jag vidare till Sandra. Hon, jag och Van ska ha en liten "Ginokväll" haha. Fixa gino som sagt o kanske mysa till det med en film, vi får se vad vi hittar på!
Nu kom gästerna precis, ha en trevlig kväll!

Tumblr_lx0w9i5nx91r837xzo1_400_large

TATTOOOO.



WIIIIH, så jättesuperfint pyntade min vänstra handled och högra ankel har blivit!!
Synd att de inte är riktiga bara.. (Haha "skrämde" jag er? Trodde ni dem var riktiga?).. Måste bara fråga för jag tycker nämligen de ser lite riktiga ut hehe. *ÖNSKETÄNKANDE*


ZUMBA.

Goodmorning sunshines! Är uppe med tuppen idag, (i allafall är det så det känns hah, tröött..) Ska snart åka in till stan, tänkte nämligen börja dagen med ett 60-minuters Zumba-pass! Awesome


You don't seem to care, at all.

Haft en kononeftermiddag innehållande en lång fika på Cocolat med Sandra! Har även införskaffat mig ett par nya skor, sånt är ju alltid kul. Ett par svarta från Din Sko. Strax är det dags för middag.


20 januari.

Tumblr_lx8wnwg9bl1r14gyzo1_500_large

ÄLSKAR att sluta tidigt! TTL

GAVIN DEGRAW.



Vad ni än gör, LYSSNA.


This gives life to thee.

Vilken underbar känsla att för en gångs skull komma hem innan det är mörkt ute. Slutade faktiskt för en timma sen, med engelska som sista lektion. Vi såg på en historia om Shakespears liv, konstigt nog tyckte jag det var lite smått intressant? Vad händer med världen haha. Har nästan inget plugg alls den här veckan vilket är kanoooon! Så nu ska jag ta o slappelislappa ett tag.


tidigare i veckan.

DET SNÖAAAAR.

Hej långa onsdag. Det var många roliga saker du hade att bjuda på denna dag men trots allt, vad skönt att du snart är över. Långa dagar är inte riktigt min grej.
Skola 8.10 till 14.20, plugga, sång, Scen och Kabaré och till slut introduktion på Globenteatern. Låtarna till Östgörateaterns "Vintervarieté" som vi, Scen och Kabaré ska vara med i börjar sakta arta sig och jag tror det blir riktigt grymt! Och ja ni hörde rätt, omg jag kanske ska börja i en teatergrupp på Globenteatern. Vore riktigt kul asså! Den stora frågan är om jag har tid. Hoooopps. Just nu skulle det fungera utmärkt men fråga mig igen om några veckor, då kommer det vara kaaaaos rent ut sagt. (!!) Typ miljarder föreställningar, jäkla massa plugg och därutöver lite egen fritid. Snälla, lite egen fritid haha?
Kom precis innan för dörren, maaaaat.

Åh så fint det snöar.


It doesn't make sense.

Oth. Asså omg. Helst sjukt hur man kan bli så beroende av en serie som jag har blivit av denna. Jag vet att de flesta redan sett alla avsnitt och att jag är lite efter men bättre sent än aldrig, right? Det tycker jag! Nu: dags för sängen.


17 januari.

Simningen är nu helt avklarad och var inte så hemsk som väntat. Typ inte iaf. Är jääätteskönt att den är över dock. Efter skolan åkte jag och Sandra hem till henne och fick, tro det eller ej, lite plugg gjort. Se bildbevis haha.
Dagen flöt på och har nu varit hemma ett tag. Har sett två One Tree Hill avsnitt-huuur spääääännande som helst, ni anar inte!! Trodde jag skulle dö lite smått haha. Men såååå bra! Ett tredje avsnitt är nu på ingång!


Let it be.

Hejsan hoppsan! Hur är läget med er? Med mig är det tipptopp. Började dagen med sovmorgon och slutade skolan en och en halv timma tidigare än vanligt vilket var suuuper! Åkte hem och röjde undan lite plugg innan Gabbe sen kom hit och gjorde mig sällskap. Vid sju var det dags för träning med Sofie, afrikansk dansträning rättare sagt. Ett nytt pass på Woldclass som faktiskt var jobbigare än väntat och grymt kul. Kanske borde införa detta pass i min vardag.. Det lär vi märka hur det blir med det. Sitter nu och tittar på idrottsgalan och äter samtidigt en jäääättesupergod fruktsallad mamma fixade, mumma!
Imorn är det simning på idrotten, lite sådärroligt.. Men sovmorgon till nio i allafall, alltid något positivt!
Puss o kram


What is all this to you?

Rummet är nu städat, dock har jag ännu inte fått någon företagsekonomi gjord.. Får ta det sen helst enkelt.
Nu till något roligare, har ju som sagt sovmorgon imorn, till 10.40 vilket är jätteskönt! Gick och la mig rätt sent igår så har varit seg mest hela dagen. Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs imorn, puss.


Stick to the stuff you know.

Blev visst en segsegsegdag idag. Vaknade halv ett och har endast pluggat och övningskört och gjort ingenting sedan dess. Ska läsa lite företagsekonomi nu, städa rummet och se på tv. Någon träning känner jag inte för idag.. Kanske imorn på sovmorgonen eller på tisdag? Vi får se.


bilderna är tagna ute i det härliga vädret igår.


NORRKÖPING.


Tre bilder från igår med urdålig kvalité kommer här.
ph 1. -Love & hans band, ph 2. -Erik och hans band, ph 3. -Finfin shopping från StyleByTyra, ph 4. -Jag o Hanna




Make it an adventure.

Vilken kväll!
1) Kan börja med att säga att jag aldrig någonsin tidigare uppskattat värme såhär mycket som jag gör just nu i denna sekund. Speciellt värmegolv och vetekuddar som man stoppar in i micron i 2 minuter-underbara uppfinningar det där och sjuuukt underskattade.
2) Har haft en riktig kanonkväll Norrköping! Grymt sällskap, shoppat alldeles för mycket och lyssnat på waaaay to hög musik i dryga tre timmar på "Livekarusellen". Men vafan, lite kul ska man väl få ha ändå! Hanna och jag åkte främst dit för att titta och lyssna på kompisar som skulle vara där och tävla, men råkade även få reda på att min kusin Erik var där och tävlade med sitt band. Riktigt kul och spännande att äntligen få se honom spela. Att träffa och lyssna på honom gjorde verkligen att kvällen fick ett plus i kanten, kul.

Börjar nu ääänligen få tillbaka lite känsel i tårna, en redigt go känsla. (Några fler bilder kommer upp imorn.)
Sammanfattning: efter en grym kväll är det nu dags för sängen. Puss på er och godnatt.


Sunny and a blue sky.

Håller på att göra mig i ordning för att om en halvtimma ta bussen in till stan för att möta upp Hanna och sen ta tåget vidare till Norrköping. Det blir en shoppingdag tillsammans med henne och Frida. Tror på en härlig dag! Det är ju jättefint soligt väder ute också det blir härligt! Puss


Middag för Van 18 år.

Godmorgon. Hade en supertrevlig middag igår på Tapas bar&restaurang tillsammans med Van, Sandra, Sofia och Ida! Det blev verkligen lyckat med trevligt sällskap och hur mycket god tapasmat och desserter som helst. Tog halv elva bussen hem och avslutade sedan kvällen men ett One Tree Hill-avsnitt. (bilder lånade av fia).


Fredag 13.

Halloj! Det är fredaaaag! Underbart! Efter skolan, som för mig slutade tjugo över ett satte jag mig och gjorde lite plugg-har nu mindre kvar att göra i helgen, yää, gillagilla. :) Gick sen till gymmet och tränade.
Nu ska jag ta och njuta av denna fredagkväll på bästa sätt, födelsedagsmiddag i stan för Van! Ha en bra kväll, denna fredag 13! Puss


All I want is a happy ending.

Sådärdå. Öppet hus-klart och därmed är även konserterna gjorda! Gick jättebra, är lite stolt över oss musikare faktiskt. Så duktiga och härliga människor, heeela högen! :) Bra kämpat alla!
Nerriggningen tog lite tid så kom nyss hem. Är sjuuukt trött i hela kroppen så nu väntar sängen. (Bild från konserten idag. iPhonekvalité.)
Godnatt alla fina!


It's killing me.

Långlång dag idag, men dagen imorgon blir dock längre..
Idag var det musikrep som vanligt med undantag för matte och ett långt företagsekonomiprov. Efter skolan gick jag till årets första Scen och Kabré-rep. Kom hem vid sju och har käkat och pluggat. Tittar nu på "A lot like love" på 5:an, SÅ bra! En vääldigt mysig och gullig film-rekommenderas!


BLINGBLING.

Ujj. Börjar bli lite väl mycket blingbling på armen nu tycker jag haha... (se bild). Tre armband och en klocka, nä nu får det allt räcka.
Var som sagt hos Gabbe hela eftermiddagen/kvällen, men kom nyss hem. Måste nu ta tag i lite plögg, inte det roligaste direkt.. Tyckte jag hade det rätt bra hos pojkvännen jag, varför måste man hem för att plugga?... Suck. Skolan är ju faktiskt igång - det märks. Ciaoo


10 januari.

Art,beautiful,light,music,rain,water-77194a8e83db5c4eeb860a0b88d0b669_h_large

Musikrep hela dagen, med undantag för någon vanlig lektion. Nu ska jag bege mig in mot rese för att sedan ta tåget till Gabbe, mys.


BLACK BAG.



Vill visa min finfina väska som jag fick i födelsedagspresent av framor & farfar, TACK!

Det bästa som jag vet.

Första dagen i skolan avklarad. Bara X antal kvar nu, jippeey haha. Nädå nu ska jag inte va sån. Kan dock inte säga att jag med glädje studsar upp ur sängen på morgonen men det funkar. Antar att det så småningom blir skönt att komma in i de vanliga veckorutinerna igen. Dagen har varit helt okej faktiskt, men hektisk! Fram till torsdagens skoldag skulle jag nämligen behöva befinna mig på två ställen samtidigt, vilket ni troligen förstår inte är det lättaste och ganska omöjligt. Men det får gå! Det ska gå! Får ta och planera och kompromissa, brukar funka bra.
Har läst lite företagsekonomi och ska nu ta och krypa ner i min mysiga säng och kika på One Three Hill, grejjtans.

och såklart:... GRATTIS Van som idag fyller 18 !! Puss på dig finis.

982913-11-1325700099881_large

8 januari.

Tjaotjao bloggen. Guess what? Jag sitter för tillfället och skriver årets första sommarjobbsansökan, yää. I år ska jag banne mig ha sommarjobb asså haha! Har även pratat med min finfina kusin i telefon, och om allt går bra så kommer hon även hit till Linköping nästa helg-lääängtar! Skulle vara så kul! Finfina Agnes. :)
Sista lovdagen idag med vilket suger. Gillar ju lov. Vill ha mer av det. Inget att göra åt dock. Ska vara på plats i skolan 8.00, najs. Nu måste jag skicka iväg sommarjobbsansökan, hoppa in i duschen och sen gå till sängs. Ska vara pigg, glad och fit for fight imorgon! Bye guys




8 januari 2012 betyder också tre månader tillsammans med min Gabriel<3

WHAT'S NEXT?

Godmorgongodmorgon. Vaknade nyss och ska nu käka lite frukost. Tar sen bussen in till stan för att träffa Gabbe.


PERFECT MATCH.

Oj vilka grymt snygga IPhone-skal det finns asså. Skalet med fjädern är lätt min favorit! På www.society6.com/cases hittar ni mångamånga fler, dessa är bara några få exempel som jag gillar.




There's rocks and a bridge.

Började dagen med lite simning i Ljungsbro. Länge sen jag var och simmade sådär men det var kul att testa något annorlunda och nytt. På eftermiddagen tog mammsi och jag en lång promenix i det sköna vädret, mysipys. Bilden tagen ur/i hamnbassängen. Fint men ser lite lustigt ut nu när den är tömd på vatten.. Ser bättre ut på sommaren med massa vatten, båtar och fullt med folk! Gustav och jag har precis käkat pizza och kör nu på tvmyskväll, grymt!


The evening.



Kvällen i några bilder. Togs inte så många, men några som sagt.

Why don't you get it?

Hej på er. Har som sagt fixat hela dagen inför kvällen. Sofia har precis kommit och ska hjälpa till med det sista medan jag gör mig i ordning. Halv sju kommer resten av gänget!

Dags att glömma sina bekymmer, detta ska bli en grym kväll!

Tumblr_lxdzlw21ip1qcriuao1_500_large


Planer för dagen.

Godmorgon. Idag är det fixardag som gäller. Det ska lagas mat och städas inför kvällen..Tur att jag gjorde den mesta dukningen igår iaf-något som är klart. Typ.  Men detta tar jag sen, nu ska jag in till stan och träffa Gabbe.

.

Tumblr_lx0m5mz8zn1r0sl4xo1_500_large

5 januari.

Hej på er. Träningsverk? Yes, precis som jag anade, aj rumpa, aj. Dock har jag ännu ondare i mina stackars axlar av någon konstig anledning.. Men äh, på't igen ba. BodyCombat med Frida blir det. Klockan sex. Najs. Har idag sett ett avsnitt One Three Hill och fixat lite inför imornkväll - det blir födelsedagsmiddag med härligt folk! Fanns rätt mycket att plocka undan.. Har även fixat med lite musik o så. Dags att packa väskan, gymmet nästa.


Godnatt.

God kväll/God natt? Efter middagen tog jag och Van bussen in till stan, jag för att träna och Van för att se på bio med sin pojkvän. Hennes alternativ lät ju mycket roligare tycker jag haha, suck. F.m.l-typ haha. Aja, that's life-I guess.. Träningen gick dock bra, men en sak är säker: vilken jäääkla träningsverk i aset jag kommer ha imorn. Aj, längtar inte!! Time to go to bed, nightyyy


You have been the one.



Tjo. Frida och jag tog det bara lugnt igår efter Power-Yoga-passset som förövrigt va roligt men jobbigt! Vi fixade käk, kollade på tv o snackade. Idag tog vi en lugn morgon, promenix runt kanalen och sen lagade lite lunch innan Frida sen tog bussen in till stan. Van kom hit för ett tag sen, mys!
Nu blir det käk.

3 januari.

Garderoben fixad, skönt o ha det klart! Dock är inte gymmet klart-än. Åker in till stan för lite träning vid åtta, ett Power Yoga-pass tillsammans med Frida ska de bli, tänkte även springa lite innan. Najs. Frida hänger sen med hem o sover här inatt, myspys, a girl's night!
Förutom att fixa garderoben har jag även varit ute och cyklat en långtur till Ljungsbro med bror min, det var verkligen härligt väder ute idag! Nu behöver jag slappa. Ciaoo


två från cypern.

What hurts the most.

Godmorgon! Idag har jag bestämt mig för att komma iväg till gymmet, på något sätt. Innan det ska jag dock ta tag i att rensa min garderob, något jag påbörjade igår men inte alls slutförde..

Tumblr_lx7mrjfqkf1qlwsqdo1_500_large

För att det skulle göra skillnad.

Satt och fixade lite med en bild i nått redigeringsprogram jag precis laddat ner på telefonen, fick sånna sommarkänslor av de haha. Bilden ser ni här, tycker den är härlig. Annars då, jaa, haft/har lite av en jobbig kväll, annars bra. Är även lite deprimerad, (irriterad kanske är ett bättre ord) över att snön försvann så fort, igen.. Jag vill ju åka pulkaaa haha. Kanske kommer mer snö dock, vi får väl vänta och se, godnatt


Save the last dance.

Hey guys, hur är det med er? Med mig är det bara bra, lite seg men annars bra! Sov länge imorse, käkade god frulle, fixat lite i mitt rum och har varit ute på en långpromenix, riktigt skönt med frisk luft! Käkade nyss lunch, lite sent men vadå haha och sitter nu och slappar framför tv.n.

1017816-10-1325349837094_large

NYÅRSAFTON 2011.


HEJ 2012.

Årets första inlägg det här, tufft. Hade en så otroligt grym kväll igår. Riktigt rolig fylld med mat, prat, skratt, dans, sång och raketer! Nyåret och födelsedagen kunde inte blivit bättre, tack alla som gjorde kvällen så bra ! Kom inte hem förrens fem imorse och vaknade inte förrens ett i dag-men äh vafan, nyår och födelsedag är det ju bara en gång om året!

Dagen har varit lugn, har käkade brunch och varit ute på en promenix, det är väl allt haha. En skön slappardag-som det ska vara! Bilder från nyår kommer upp imorgon!
PUSS



nyårs-Malin
klänning/monki
skor/din sko


RSS 2.0