BILDER.

Gick tyvärr bara att ladda upp en bild, ledsen. Menmen en är bättre än 0, puss !


DAG TRE.

Hej! Har precis kommit hem från Fig Tree Bay (Protaras), där vi valde att käka dagens middag. I övrigt var vädret lite halvt idag så mamma och jag valde att ta oss en tripp till Larnaca (ligger en timma med buss bort). Busschaufförerna kör som idioter här för övrigt, helt sjukt!.. Shoppingen var i allafall mysig! Men jäklar var grekerna gillar glitter och blingbling..... Inte riiktigt min stil känner jag haha, så gillade oftast inte det jag hittade i deras butiker tyvärr. Men guess what, hittade dock både Topshop och Zara här, OM jag blev glad haha ! Käkade världens godaste lunch vid en restaurang längs med stranden i Larnaca och bussen hem till hotellet gick vid halv sex, en mysig dag helt enkelt ! Imorgon tyckte jag mig se att det skulle bli närmare 24 grader och sol här, gryyymt! Stranden nästa säger jag bara. Lägger upp lite bilder från dagen i nästa inlägg tänkte jag, internet är seeegt. puss !


DAG TVÅ.

Idag har vädret varit lite blandat, det började med sol, sen blev det växlande mellan sol o moln i princip hela dagen. Medans det var fint väder men inte för varmt imorse, passade jag på att ta mig en springtur längs med strandkanten, underbart! På förmiddagen låg jag vid poolen o solade och lyssnade på musik. Stooor (y) på det! Vi gick efter det ner till havet och tog oss ett dopp, riktigt härligt i det klarturkosa vattnet och faktiskt varmare än i polen! Käkade lunch vid en restaurang längs stranden och gick sen tillbaka till hotellet och bytte om o fixade oss för att sedan strosa in mot Ayia Napas citydel. Kikade i några affärer, dock var några stängda, det är ju trots att söndag. Bättre lycka nästa gång! Vi råkade även gå in i nån konstig del av staden, typ spöklik med igenbommade hus, tomt på folk och mörkt, riktigt lusigt faktiskt. Vi gick snabbt därifrån vill jag lova haha. Strosade hemåt igen och har precis käkat, ska strax klå övriga familjen i biljard tänkte jag haha, får väl se hur det kommer gå..
Ha en bra söndagskväll!


INTERNET!

Heeej på er. Jag har hittat internet i lobbyn på hotellet, typ amaaaazzing haha! Efter massa strul med flyget landade vi trots allt här på Cypern, många timmar senare än bestämt men aja! Klockan var mycket när vi kom till hotellet, inte mindre än 05.00... Hade då ett lagom piggt o glatt humör kan jag säga haha. Nä.. Så jag gick raka vägen till sängen ! Sov ca fyra timmar och vid halv tio blev det frukost och sen ut i solen och gassa! Tror redan jag fått lite färg faktiskt, lyyycklig!! Det var riktigt fint väder idag, men det blåste en del, får se hur det blir imorgon ! Bilden är tagen med iphonen, därav kvalitén. Har fixat till den lite, men den ska i allafall visa en del utav vår utsikt från hotellet! Kraaam till er, ha det bäst!


CYPERN NÄSTA!



Nu bär det av mot Göteborg och flygplatsen. Flyget är redan flera timmar försenat men aja, det löser sig nog !
Försöker tagga till lite nu, en vecka med sol, bad, värme ocdh shopping är väl inte så illa ändå kanske.. :)
Mot Cypeeern!!

It sounds like a whisper.

Har precis sagt hejdå till Gabbe och följt med honom till bussen. Väskan inför Cypern är nu packad, har snart bokat värdens grymmaste sportlovsresa men ännu inte lämnat in mitt skolarbete, får väl ta och ordna inlämningen nu..
Sista skoldagen imorgon innan lovet, och för mig blir det dessutom bara en halvdag skola, innan jag och familjen åker mot Götborg och flygplatsen. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Det är nog 50/50 som gäller.


RED, MY HEART IS RED.


ONSDAG.

Matte, rättskunskap, lunch, franska, kör, sång och tillslut Scen o Kabaré, kom hem vid sjutiden. That's my day. Var riktigt trött när jag kom hem men efter middagen tog jag ändå tag i svenskan. Det är ju trots allt bara några dagar kvar innan lovet, kan ju inte ge upp nu ! Kämpakämpa.


GODNATT.

Tumblr_lsgmewxo5c1qck3w7o1_400_large

Sådär. Hyfsat mycket plugg gjort idag alla fall, skönt. Från stan fick jag med mig hela två plagg, ett par jeans och en dundermyyyysig tröja. Måste bara se så att jag ska behålla plaggen, kom på att de kanske inte är de smartaste att shoppa bort sina pengar innan man ska ut och resa hehe.. Inte för att jag ska till ett ställe där de är väääärsta grymma shoppingen eller så, men ändå ! Nu ska jag sova, slut på ledígheten. Imorgon är det fullt upp,
skola-sång-Scen och Kabaré. puss och godnatt.


LEDIG DAG.

Uppdateringen uteblev helt igår som ni kanske märkte. Kände nästan på mig att jag inte skulle hinna med allt. Halv tre var jag och Sofia i alla fall på Konsert och Kongress där det var dags för rep inför kvällens konsert för världens barn. Repet drog över och allt blev kaos, hann inte hem mellan repet och konserten men fick i mig lite käk från stan som tur var. Själva konserten var vid 18.30. Scen och Kabaré medverkade i tre låtar, I will survive, Blame it on the music och Amazing grace. Det gick väl helt okej, speciellt med tanke på både scenkrångel och mikrofonkrångel. Men det känns faktiskt skönt att det är över !

Vaknade med Gabbe vid min sida imorse, och följe honom sedan till bussen. Men halv åtta kändes lite väl tidigt att gå upp när man är ledig så jag gick hem och la mig i soffan och somnade igen. Har pluggat rätt mycket idag, börjat packat lite till Cypern och har precis käkat lite lunch. Ska kolla bussarna nu tänkte jag och kanske åka en sväng in till stan !

Bild från gårdagens konsert, lånad av fia.

 




Starting fron zero, got nothing to loose.

Vad tråkigt för er att jag har absolut 0 nya bilder att visa här. Buhu haha. Sån't är livet dock !
Sitter o klickar runt o lite så på datorn för tillfället. Ska strax stänga ner här och göra mig redo för sängen. Imorgon börjar sista veckan i skolan innan lovet. Två inlämningar, ett prov-rolig vecka. Jaja, what to do.
Imorgon kväll blir det roligheter på Konsert och Kongress, närmare bestämmt "En Kväll För Världens Barn" där vi, Scen och Kabaré ska medverka. Sen hänger Gabbe med hem hit också. Med andra ord, bloggandet kommer få lida imorgon. Ska försöka lägga upp något iaf.
Puss o kraam.

vet att jag lagt upp dessa förut, men jag gillar dem, live with it.

Hösten är fin.

Tjao ! Hade det mycket trevligt hos Sandra igår, Van kom även dit efter ett tag ! Vi snackade, myste o tittade på Gossip Girl, jädrar, ska jag dras in i ännu en serie nu haha?.. Idag har jag än så länge hunnit med svenskaplugg, städa mitt rum, och övningsköra ! Nu blir det käk o sen ta tag i rättskunskapen. Får se om jag hinner packa till Cypern lite idag med, måste ju göra det någon gång iaf.. Just nu i Cypern, Ayia Napa: 24 grader varmt !


Till Sandra.

Sådär ! Det blev en bastu, skönt som tusan ! Har käkat, fixat mig lite o tar nu bussen till Sandra för lite filmkväll och mys. Ha en bra kväll ni med !


WHAT A FEELING.

Hej på er. Efter sista lektionen i fredags, psykologi, åkte jag och Gabbe hem till honom för behövligt fredagsmys ! Vi käkade först god tacos, och gick sen över till Ica för att köpa lite Ben and Jerrys glass, mmmmh. Idol fick jag bestämma skulle visas på tvn, så sagt o gjort, så blev det ! Somnade tryggt vid hans sida, och vaknade med ett leende på läpparna. Vi käkade frukost och tog det lugnt, och runt två kom mamma och jag övningskörde hem, (vi kom lite fel haha vilket resulterade i att jag körde genom stora Vallarondellen, och det var tur (!) att det inte var så mycket trafik just där... !
Har pluggat lite svenska men tänkte lägga ner det nu och göra något annat, kanske sätta mig i bastun ett tag, vem vet ! PUSS

Tumblr_lt0w3jx41b1qivmx3o1_500_large


Take your time, think a lot.

Efter skolan blev det lite franskaplugg med Anna, och vid halv sex var jag på Kulturskolan för rep med Scen och Kabaré och Kulturskolans orkester, vilket var spännande men lite klurigt. Pappa hämtade upp mig när vi var klara och jag övningskörde hem i mörkret. Har käkat och repeterat ännu lite franska, nu jäklar hoppas jag att jag kan det ! Imorgon är det freeedag och endast en vecka kvar tills Cypern ! Wiii.


Beautiful sunshine.

Hej på er. Hinner inte med att blogga när allt runtomkring går så fort fram. Hinner inte med allt jag vill göra.. Trodde att kvällen skulle bli ganska lugn, men fick reda på att vi ska skriva Discussion Essay på engelskan imorn, så efter Scen o Kabaré var det direkt hem och plugga på det som gällde.. Sitter i köket nu och är i precis klar. Ska lägga mig i sängen snart o försöka sova. Tagga nytt skolfotto imorn dåååe? Näää, inte ett dugg. Tagga en franskapluggeftermiddag med Anna? Njaa. Eller okejdå, lite kul. Tagga rep på kvällen? Nej.
Sov gott !


Destination Unknown!

Några bilder från maskeradkvällen hos Fia kommer här!


TISDAG.

Hejsan. Sitter i soffan och tittar på tv, framför mig har jag även datorn, toppen. Är riktigt trött och seg i kroppen. Började dagen i simallen, 20 längder klädsim och livräddning med skolan. Efter det religion och sen rättskunskap. Efter skolan träffade jag först Gabbe en stund och vid fyra, när Anna slutade, satte vi oss på bibloteket för att ta tag i vår kära franska. Inte jättekul kanske men fy vad duktiga vi kände oss haha, och det gick rätt bra. Det hela slutade i allafall med tre och en halv timmas rätt intensivt franskaplugg. Fettisch duktigt. (y) Kom hem vid åtta och hamnade alltså här efter lite käk !  
Tänkte slänga upp lite bilder från maskeraden om ett tag, kika in då !


söt, fokuserad Anna. Yä.

Något jag lärt mig:

Tumblr_lqr1d72ekv1qmowaco4_500_large

Hemma från skolan, snart blir det stallet !


MASKERADLOOK.



Såhär såg jag ut på maskeraden i lördags. Businesswoman-yes.  


Söndag.

Godkväll? Oj vad tiden gått fort idag. Kvällen hos Sofia igår var riktigt rolig, god mat, dans, trevligt folk, skratt och mycket snack! Gabbe sov här men åkte vid elva imorse. Miin dag har bestått av plugg, matte och svenska är gjort, har franskan kvar. Vill. Inte. Ha. Franskaprov. På. Fredag. Vill. Inte. Kanske är därför jag skjutit upp det plugget tills nu hehe.. Så det ska jag ta tag i nu !

Bjuder på en bild från brunchen hos Sandra igår. Så. Otroligt. Gott. Diggar brunchidén starkt! Tänk den som ändå orkar fixa allt det där haha... Riktigt trevligt var det, och hur gott som helst ! Chokladdoppade jordgubbar, scones, smoothie, macarones, annanas, bacon... Detta var bara lite av allt gott Julia och Sandra hade fixat !


MAN FROM ARGENTINA.


I would have sung along.

Godmorgon. Har fixat, packat och provat lite kläder inför kvällen, nu tar jag bussen till Sandra där det väntas brunch många goa' brudar !


17 år ung.



Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Sofias födelsedag. Grattis på födelsedagen bästis ! Hoppas du har haft en jättehärlig dag och att morgondagen kommer bil minst lika bra. Många pussar och kramar från mig. ♥

Nu ska jag gå och hänga upp en tvätt, så att min kära tröja är fin, ren och torr inför morgondagens maskrerad. Sen ska jag lägga mig i sängen och sova !
PUSS.

FREDAG.



Freeeedag! Alltid lika härligt ! Fullproppad dag med många lektioner, som slutade vid fyra på Folkunga. Käkade gott på stan med födelsedagsbarnet Fia med, riktigt mysigt ! Träffade både Gabbe, Erik, Karl, Frida och Lisa efter skolans slut och gick tillsammans med dem och Fia till stan. Vi splittrades och jag traskade vidare till gymmet. Det gick jättebra faktiskt, det var skönt och kul att vara tillbaka där efter ca två veckors uppehåll. Var riktigt taggad och körde järnet, kom hem kvart över åtta och slängde mig i soffan framför tvn med massa god maat ! Grym fredagkväll.

BELLA NAPA BAY HOTEL.

Foto av Bella Napa Bay Hotel, Ayia Napa

Foto av Bella Napa Bay Hotel, Ayia Napa

Foto av Bella Napa Bay Hotel, Ayia Napa

HÄR. Precis här, på Bella Napa Bay Hotel, Cypern, befinner jag mig om lite drygt två veckor. Ville bara säga det haha. Jag lääängtar.  
U-n-d-e-r-bart. Sol? Värme? Bli brun? Ja tack.


LYCKLIG BLOGGANDE TJEJ.

Hejsan hoppsan alla goa glada människor!
Bloggtorka på www.mixin.blogg.se ? Ja det kan jag väl hålla med om att det har varit haha. Och observera: jag sitter inte här o skriver att det inte kommer fortsätta vara det men ett inlägg ska jag väl orka med. (Detta blogginlägg är dock skrivet under hot från van haha.) 

Sååå. Jag orkar inte me skolan, den är jobbig. Jag orkar inte med kylan, den är jobbig. Meeeen jag har i allafall två saker att vara glad över. 1. Hade studiedag idag. Gryyymt. 2. Den 28 åker jag iväg till CYPERN i lite drygt en vecka. Wunderbart !
Sen har jag ju numera en viss person att vara glad för också hihi, puss på Gabbe !

ONSDAG.



Har haft fullt upp idag. Skola, sång, scen och kabaré. Nu är jag hemma. Tröööött tjej.

TISDAG.

Hey folks. Har varit en riktigt slapp dag idag, sovmorgon, idrott, solfotto (som iof inte blev skolfotto sen haha) och efter det hade vi en föreläsning om "Kärlek och Relationer". Efter denna slappa dag hängde jag och Van med hem till Sandra, där vi kollade på "About a boy", inför engelskaseminariet vi ska ha på torsdag om just den boken(filmen). Kom hem på eftermiddagen och satte mig lite med psykolgin, så förhoppningsvis har det satt sig lite nu iaf. Nu ska jag läsa igenom matten lite snabbt och sen lägga mig i tid, mabbe b prov imorn... Kul. PUSS.


Meet me halfway.

Ridningen gick jättebra, hoppning blev det idag! Har precis duschat, måste nu packa väskan, först idrott och sen skolfotto imorgon.. Kul. Nä. Frågan är alltid densamma: Vad ska man ha på sig?.. Jobbigt det där. Dock världens
I-landsproblem haha. Får se vad det blir.
Nu måste jag fixa vidare, PUSS !

Tumblr_lsgluihrzw1qi6nz8o1_500_large
Hösten är verkligen påväg nu (denna från weheartit.), det är närstan mörkt när man vaknar, och inte alls lika varmt ute. Lite sorgligt,
lite mysigt.


AT NIGHT.

Fotos%2cpb%2cblack%2cand%2cwhite%2ccity%2clights%2cpeople-f95c2ba882d00f341333d183cffc155c_h_large

Lång dag i skolan, nu bär det av till stallet.

Godnatt !



Har varvat matte med bilkörning i princip hela dagen. Nu tittar jag på Sex and the city som tydligen gick på tv.n. Vilket kanonslut på en lång vecka ! Nu säger jag gondnatt, sov så gott alla fina !

The word grew louder and louder.

Tumblr_llagh3qdkd1qcxieko1_500_large

Hej. Vad trött jag är på skolan. Har saker att göra hela tiden, och inte är det små saker heller. Har suttit med matten ett bra tag nu, har lite kvar. Tog ett break för att köra lite bil förrut, kuul.

Take a drive.



Har varit ute och övingskört med pappsen rätt mycket idag, vad kul det är att vara ute på vägarna ! Vi åkte bland annat in till stan, så pappa kunde fixa lite på hans jobb. När jag stog utanför och väntade, tog jag denna bilden, o så fixade jag till den lite. Solen var väldigt fin.

SATURDAY.

Har precis käkat världens godaste middag, grillad fläskfilé, klyftpotatis, bearnaisesås och grillade grönsaker. Kom dock på efter några tuggor att jag glömt ta kort på det. Vet inte ens om ni hade velat sett det haha, menmen, gott var det iaf !

Whatever feels good in my soul.

Vilket härligt väder det är, hur underbart som helst ju ! Åkte in till stan vid tio, konserten var vid tolv. Det gick bra, men darrade nog som fasen på rösten haha, va så sjukt nervös.. Efter det gick jag och mamma och käkade lunch på Subway, gottgott.
Är hemma nu, borde väl ta tag i matten... Första matte b provet på onsdag. Fy. Längtar inte.

 
old one.

FREDAG.

Hej på er. Var helt slut i kroppen efter den långa skoldagen som blev idag. På sista lektionen, psykologin, lyssnade vi en ca två timmar lång föreläsning av en person som överlevde Estoniaolyckan som inträffade samma år som jag föddes, dvs -94. Den var väldigt intressant men samtidig otroligt hemsk. Efter skolan övade jag lite inför konserten imorgon, vilken jag förövrigt är jättenervös över, och kollade efter det på en flashmob mitt i Gränden. Åkte vid sex hem med bussen tillsammans med Linnea. Hemma bjöds det på goda wraps, från "Café M," och efter det slängde jag mig i soffan och segade, och där jag sen befunnit mig, under i princip hela kvällen haha. Nu ska jag sova, så jag orkar med en konsert imorn! Nervöös.. Sov gott!

RSS 2.0