Tell me what't your mind

Riktigt härligt väder idag, konstant varmt och 25+, helt otroligt! Har varit duktig och skrivit lite på demokratin som är tills nästa vecka, tänkte att de är lika skönt att ha den gjord. Förutom det blev det en biltur med pappa, och det resulterade i att jag nu stannat, vid mitt första rödljus, lite roligt sådär! Haha. Imorgon väntar i allafall sista skoldagen och sen tar jag minilov. Feels good. HugsAndKisses.

Hos Sandra

När skolan var slut vid 11 drog Sandra och jag till henne för att sola och bada. Det blev även lite käk, gotti. Vi har bara chillat vid poolen och badat hela eftermiddagen. Riktigt skönt. Blev även en snabb sväng till tryckeriet.

La vie en rose

Nu tar jag en sväng bort till kanalen och lägger mig och solar där, med plugg och musik, helt okej om man tar bort plugget tycker jag. Lär nog inte bli så mycket sådant dock, men man känner sig ju så duktig när man i allafall tar med plugget haha. Heråå.

3b6d96bed84e_large
på tal om ingenting förretsen. såg den här bilden och jag ville direkt göra samma sak. har alltid velat lära mig att surfa, det verkar så himla kul men det har aldrig liksom blivit av att jag har försökt lära mig. måste ta tag i det där nån gång! skulle vara så himla coolt att kunna.

Två dagar tidigare.




Tre bilder från i lördags.

Bild 1. Haha, lillkusinen som också var där vann en stoor kexchoklad. Nästan lika lång som honom hehe. Sött.
Bild 2. Söt Sandra.
Bild 3. Go' smothie.

EYE OF AN EAGLE.



Har precis kommit hem från en cykeltur (med min nya lilla cykel)! Hann precis in innan regnet kom, tur det, hade inte orkat med den blöta biten. Det blåste som attan, menmen, det betyder väl bara mer träning, right? 
Nu ropas det att maten är klar! HEJHOPP. 


Mors dag 29/5!

Mormor är här på lite mors dag-firande. Lite mysigt sådär.
Förövrig hatar jag verkligen skolan just nu. Inte kul. Sommarlov nu, ja tack.


Changed plans

Blev lite ändrade planer igår. Åkte iväg på middag, och sen in till stan vid 22 och träffade Frida, Lisa & Gustav och det blev bio på schemat. Baksmällan 2 rättare sagt. Riktigt jäkla rolig! Har ni sett den? :) Dagens planer är plugg inför skrivning på måndag. Massmedia och propaganda är det som gäller. Sen får vi se! PUSSOKRAM

You are gone it makes me happy

Nu drar jag in till stan för att kolla på cykel, och kanske får jag med mig någon hem? Vi få se. Sen ska jag iaf träffa Sndra, det är "Spring Fair" idag så vi ska supporta våra syskon där lite tänkte vi. Runt sex ska jag in till stan igen och kolla på alla fina bal-par som dansar i staden, spännande.

Ballet-bokeh-cute-fashion-girl-pretty-favim.com-58059_large

New shorts.

Som ni ser har jag inte tagit bort lapparna än, men kan (som vanligt haha) inte bestämma mig. Vad tycker ni?
De är i allafall från Gina, 349 svenska kronor.


En dag mer eller mindre

Ni anar inte hur skönt det var att sluta 10.40 idag. Efter skolan blev det stan, med Sandra, Ida och Linda, riktigt kul. Eftersom vi inte käkade någon lunch i skolan blev vi rätt hungriga och Ida, Linda och jag satte oss på McDonalds ett tag, glass och burgare blev det.
Hade en liten shoppiinglista idag som jag tänkte cheka av men det blev bara en avcheckning haha. Strax kommer det upp. Kika in strax.

flowerisch.

Tumblr_lktzn7uuin1qbkgcxo1_500_largeW219745244_largeTumblr_llfw95oj231qiqd13o1_400_largeTumblr_llnatgonik1qbgo5so1_500_large

Malin gilllar fina blommiga klänningar. Vill ha en. Tyckte speciellt de två översta var väldigt fina. Alla bilder från wegeartit.

GLASSES BOSSBAR.



Nu äntligen är debattartikeln skriven, känns riktigt skönt.
Efter skolan blev det en go' glass på Bosses med Marcus. Blev inte just glassen på bilden, utan lakrits och choklad, mumma. :) Kom hem halv åtta och nu tänkte jag slappa lite efter en jobbig vecka. BYE

Don't you wanna' dance, with me boy


välgörenhetskonserten//.

Förlåt för att ni inte fått några nya bilder nu på ett tag, har bara inte kännt någon ispiration till att ta masa bilder, vet inte riktigt vad jag ska ta på osv. Men det kommer nog snart.
Idag är det Onsdag, imorgon Torsdag och sen Fredag och sen helg! Nästan där. På fredag blir det garanterat en runda på stan, eftersom jag slutar redan vid 10.30. Kanske lite gym med, h det bestämmer jag då. :)
Nu ska jag sätta mig och mysa med massmedia och propagande, det ni. mmh.
Cya.


Det som skrämmer mig mest

Nu är NP matte del två avklard. Äntligen kan jag bara säga, skkönt att slippa oroa sig och även skönt att kunna bocka av något från sin "to-do-list-i-skolan-innan-sommarlovet-lista, för alla prov." Den här veckan är det bara rapporten och debatten kvar, sen helg. Vä hemma efter idrotten idag blev jag så jäkla trött. Vet inte vad som hände haha, bara la mig i soffan och orkade inte resa mig haha ! Så där låg jag ett bra tag och kollade på tv, ganska så skönt.

 

LIVE LIKE HEAVEN IS ON EARTH

Har precis varit ute på en 40 minuters powewalk, med stavar och hela köret haha! Blev riktigt trött i benen kände jag nu efteråt, konstigt, inget som direkt brukar kännas. Kvällen har gått åt till min rapport, som förövrigt nästan är klar. Nu kan jag fokusera på matte NP del två so är imorgon, en debattartikel som ska skrivas och lite så. Kommer nog ordna sig. 

Det bästa med dagen-All NP franska är nu över! (y) (för den här gången..)

Tumblr_llcrh2fuux1qbawqgo1_500_large

DIN FAVORIT?



två från förra veckan, vad sägs? tyck till!
en rapport om överfisket i östersjön väntar, kuligt värre. åh, vad jag känner avundsjukan kommer från er. men det är bara jag som får göra det, synd om er. ha-ha. humor på hög nivå. ;)
PUSSI

2011-05-22



övningskörningen idag gick bra. det är ju så jäkla kul! nu ska jag börja göra mig iordning och sen blir det sängen.
hörs imorgon med "kläder". natti

veckan i bilder.


en liten uppdatering kanske vore på sin plats. är är delar av min senaste vecka, visat i 4 bilder. myspys. nu drar jag och pappsen ut på vägarna. snart börjar en ny vecka, en vecka närmare sommarlovet. PUSS


dance the night away.



Ikväll är det en hemmakväll som gäller. Film och mys, bästa kombon!


Happy Birthday To You



Bilder från idag.
Bild 1. Födelsedagsbarn
Bild 2. Födelsedagsbarnets broder
Bild 3. Goo' tårtaa

18

Hade jättetrevligt igår hos Didde, riktigt kul att träffa alla gamla folkungar igen. Kom hem halv ett ungefär med bussen. Idag åker jag iväg till Finspång för att fira min kusin Erik som fyllt 18. Grattis! Ha En Bra Dag!

FAVVO?

                                                     2.                                           3.

1. 

Vilken är er favorit?

Efter sista soldagen denna vecka så drar jag mig nu till Didde för lite mys med gamla vänner. Fint.

En på miljonen.



Efter skolan som va slut vid halv tolv drog jag och några tjer i klassen till Steeve's och satt där ett tag.  Hann sedan med en liten runda på stan och nu sitter jag här, och vi väntar bara på att tjejerna kommer hit, lite polhäng väntar i det undebara vädret! SWEET.


Bitarna faller på plats.



dagens klädsel.
jeans/CUBUS
linne/MAMMAS GAMLA
tröja/MONKI
örhängen/MAMMAS
skärp/HM?
+converse.

Du är musiken i mig.

Härlig dag med fint väder, trots allt, och ynka två lektioner (svenska+musik) på grund utav ingen engelska och att man redan är klar med redovisningen tills imoegon, känns att det drar sig mot sommarlov.
Om ett tag kommer massa outfitbilder, kika in då!

5516428314_72287a0bd9_z_large


it's no matter if you're black or white.

fler bilder på dagens look.
jeans/HM
nitar/BEYOND RETRO
tröja/BIKBOK
armband/BIKBOK + tofs tydligen haha..
ring/BOKBOK


detaljer idag.

Idag slutade min skoldag vid fem, efter musiken som var jättkul. I'm so happy, har ni hör den låten? Den sjunger vi bland annat iaf, till sommaravslutningskonserten, kommer nog bli asbra!
Sen åkte jag med mamma o pappa o kollade på cykel till mig, har vuxit ur min hah så det är på tiden.. Hittade en jättefin! Får se vad jag kommer hem med någon vacker dag. :)

fler bilder kommer sen.




time is running.

Rätt slapp skoldag idag men med en rolig eftermiddag. Först mötte jag upp Sofie, Viktor och Markus och där blev det en fika, mycket trevligt. Den fortsatte jag och Sovie till gymmet o körde ett tag. Hade tänkt att springa några kilometer men jag glömde mina skor hemma så det fick bli lite annat istället. Kändes ändå bra att ha kommit iväg. 
Med nationella matte imorgon och en liten redovisning av atombomberna så har jag sysslat lite med det inde kvällen, men no more. Som vår mattelärare sa-en lugn kväll.

Photography-photography-20383004-1700-2560_largeTumblr_lh34nwgzna1qf3w27_large

.


en bit saknas, du.

inte mycke matteplugg men tre OTH avsnitt,yo.
släng förresten mer än gärna iväg en kommentar om ni vet något ni vill se mer av här, bara så ni vet! vad vill just du se?

Tumblr_lkdmpeffiw1qd77fwo1_500_large
lonlyness, everyone can get a touch of it.

raise your voice.

Undebart att den här dagen är över. Började med historia&geografi och sen hela dagen full med NPfranska, uuusch. MEN, u är det över, hur underbart som helt. Ångesten för det borta och nu kör vi på de sista veckorna. 
Nytt halsband från bikbok. 


NEXT-LISEBERG

Nu bär det av mot Liseberg! Trött är man såhär tjugo i sex men vi kör ändå och nu jäklar, vädret ska inte få stoppa oss.

Ha en grym dag!

I'm out.

Nu åker jag till landet som sagt. Kommer hem imorgon eftermidda/kväll.
Ha det bra!
Tumblr_ll46j7essx1qbhziqo1_500_large

Jag sjunger min sång för dig.

Underbara väder! Har hunnit med både det ena och andra idag ska ni veta. Både en lång promenad med Zelma som jag är hundvakt åt nu i helgen, solat, läst, och lagat mat, duktigt.
Har också snackat med saknade Annapanna, så hon är påväghit nu! Jättekul att ses ska det bli! Blir väl en glass, och massa snack som väntar, myspys.
Ikväll drar jag till landet en sväng. Kanske får man köra en bit? IIHH, hoppas... :)
Ha en solig dag!


Anna och Lisa på bild. Linz.

dagens.


dagens look. likeie?

ESC

Eurovision Song Contest är det som gäller just nu för min del, och mat! Om ett tag kommer en outfit! 


Tell me I'm wrong.

Slapp, mysig dag idag, med bara två lektioner och fika med härliga bojjs på EH. Nu är det heeelg!
Vart tog sommarvärmen vägen nu då? Regn o moln är inte kuligt ju.


//.



wishes & hopes makes my day.

Hey guys. Läget?
Här är det bara bra, eftersom jag i princip har två helt lediga dagar framför mig, torsdag, & fredag. (Med undantag två lektioner imorgon.) That's it, sen är det heelg! Och på söndag drar jag till Lisseberg. Niceigt.

Tumblr_lkp1mnxe201qgj1gko1_500_large

Stora stenbyggnader vid sidan av ditt hus.

Hallohaa. Fint inlägg du gjorde Ida, gillar det. Det får du göra fler gånger? "Äventyret på Korpvallen" menas med att vi va o kolla på killarnas fotbollsmatch, första för i år. Härligaste vädret för ass åskådare, och säkert lite för varmt för spelarna. Har varit ute och kört lite bil ikväll med pappsen, jäklar vad kul det är. Blir som ett litet barn haha, samtidigt som det är väldigt allvarliga saker. Denna vecka innebär nästan nada plögg, skönt som faen haha.
Men en sak. Blir lite tvister med mina känslor just nu. En del av mig bara läääääängtar til sommarlovet och allt skojj som det kommer innebära, medans en annan del av mig bara vill att vi aldrig ska nå dit, att vi ska vara där vi är just nu. Att sommarlovet aldrig ska komma så att Karin inte kommer åka. En så fin vän man har fått, ska bara bort.
Känns trist ska du veta Karin.
Men jädrar vad mycket skojj & bus som ska hittas på innan dess. OJOJOJ.




Iiiiiiidaaa här

Hallå där i solskenet! Ida här, tänkte lägga in ett snabbt inlägg om min kära vän Malins dag. Svettig och stressigt skulle jag sammanfatta den. En mysig lunch i det fina vädret under ett rosa träd hon blev himla fascinerad av hann hon med innan det var dags att dra spurten till bussen för en svettig löprunda i Ryds lömska skogar. Malin var duktig och sprang, jag gick. Snabbt hem med första buss, löpet hem, megasnabb dusch och käk för att sedan skynda iväg till bussen in till stan igen. Ibland är med mindre roligt att bo i Berg måste jag säga... Just nu sitter hon bakåtlutad i en illaluktande buss utan ac på väg mot äventyr på Korpvallen. På återseende Kram Ida

SUMMERDAY LOOK



dagens käder. shorts/HM, nitar till shorten/BEYOND RETRO, linne/BIKBOK, skärp/BEYOND RETRO.

nu blir det OTH, love Malin.

hey you.

En riktigt härlig och bra dag idag, trots franska på schemat, lite underligt det där.

Förresten, blogg..se har haft lite problem vilket gjort att det inte gått attt ladda upp inlägg. Men nu ska det funka igen!


------

Tumblr_lkmmjj1y681qarsx8o1_500_largeTumblr_lk0337zkdc1qd0axvo1_500_large
inspo + att det är sooool ute. yay. ha en bra, härlig dag!

jag trodde det var vi mot dem.

Hur jag skulle vilja ha det.

Fötlåtförlåt för ingen uppis. Allt blev så jäkla stressigt och rätt va det var va jag tvungen att skynda mig till Konsert och Kongress för att se Rockarusellen. Innan det blev det dock mysigt restaurangbesök på Afrodite med familjen. Riktigt gott, han tyvärr inte med efterräck eftersom jag var tvungen att springa tillbaka till Konsert och Kongress för att hinna se Ennead mfl. Det rekomenderas inte att käka massa gott och sedan 2 minuter senare ta en liten "spring-tur" haha.
Tiden efter Rockarusellen kunde blivit bättre, det kan jag säga. Hemma nu, hur som helst och tänkte masa mig till sängen.

Amigos1_largeTumblr_lkpmdbbx8i1qbj1oco1_500_large
hur jag skulle vilja ha det just nu, för denna sekund.


om du stannat kvar hos mig.

Ligger ute på baksidan och käkar frulle, solar och har det göttx , känns lite grann som sommarlov. Sommnade halv två igår och vaknade halv ett när telefonen ringde. Riktigt skönt att sova ut! Ensam hemma är jag idag men mina planer för dagen är inte många. Sola, gå en promenad, käka glass, jaa kan det bli bättre? /M

som om tiden stod alldeles stilla.



-/

060511



Har precis käkat en dunergod pizza tillsammans med familjen!  Nu väntar massa OTH avsnitt som ska förgylla mig redan härliga kväll!

Hold your dream.

Nu tar jag och pappa bilen ut på vägarna. Varning till allmännheten, se upp! ;) Puss!

BUTTERFLY

Tumblr_lkckx6uuhs1qcxieko1_500_largeTumblr_ljsfwr3fv41qcxieko1_400_large

sovmorgon till halv 11 sitter ju inte helt tokigt.
Malin glad.

puss&gull




sötaste citatet idag-"puss&gull".

dagens.
linne/monki, "kofta"-vila(gammal), skinnjacka/bikbok, halsduk/cubus, jeans/cubus, och röda convers till det.

älskar trädet bakom som ni ser har slagit ut ännu mer, älskar't!!

SOFT LIPS FOR YOU.


-me-

Har haft musik hela eftermiddagen men är nu hemma. Antar att det blir lite matteplugg sen eftersom jag har prov på fredag.. 
 PUSSISSAR

JAG HAR BEVIS.



IIIHH, jag, lilla jag. Lilla jag ska sitta i en stor bil och.. Köra! Äntligen, så jäkla kul! Fick brevet i lådan idag och jaa ni kan ju läsa. "BEVIS FÖR KÖRKORTSTILLSTÅND".

Vem kör till landet i sommar nu då, huh? Jag! Haha.
GLAD TJEJ hur som helst ! :)



MODER NATUR GILLAR ATT RETAS



Mycket hände idag. Råkade ut för åtets första broöppning. Alltid lite småroligt, premiär och allt. Sen gillade moder natur att retas lite med oss, en och annan snöflinga såg jag, regn och ävan lite hagel på köpet. SWEET. Ännu en rolig grej hände och det skriver jag om sen!  IIIHHH haha! :)

Det finns inget att tvivla på

574655_wtulipslook_large

denna klädsel skulle väl inte sitta fel i sommar, supersöt. vet dock inte riktigt om det passar mig men söt var den. lånade bildn från weheartit.

skön eftermiddag med massa OTH och lite matte, lovley huh?

Satan I Gatan.



jävligt grym om jag får säga det själv!!

du lovade mig det.


bild från igår.

kom he.m för en timma ifrån core Express-pass på gymmet, yä. tycker själv att jag var lite grym i allafall hehe. 
nu blir det snart ett avsnitt av OTH. PUSS

jag glömer aldrig bort vad du gjort



två bilde ifrån igår tagna med telefonen, därav kvalitén.
det var i allafall vad jag hade på mig igår.
linne/HM, shorts/HM-egenpimpade med nitar ifrån beyond retro, beige/cubus


1:A MAJ.


bilder lånade av fia.

1:a Maj idag, sjukt vad tiden har gått fort. Det var ju nyss man satt inne i Katedrala aula och var så himla nervös för att träffa sina nya klassissar och allt, och nu har vi gått hela 2/3 av vårt första år på gymnasiet. Snart sommarlov haha!

Mycket trevligt och härligt hade jag det igår i allafall. Först blev det käk hos Annefrid och sen till Lovisa!
Plugg har jag faktiskt redan gjort lite idag, rapporten i princip färdig. Nu blir det väl istället lite franska..
Peace 

RSS 2.0