lovley ones.

Tumblr_lixdu9ictk1qguwbzo1_500_largeTumblr_lis0ygspqx1qcjclio1_500_large66301396_1289138180_tumblr_lar1ce7lcy1qd8a1to1_500_large5577140392_d14f25e2a5_z_large

lovley ones.
varit i skolan på eftermiddagen idag tills fem. nu uär jag lite trött i kroppen men endå helt okej.
ligger i soffan och slappar nu. borde ta och göra lite matte.
bye.

STREJK.

Varför ska min kropp envisas med att ge mig en besvärlig feber såhär på kvällen så att de knappt går att plugga matte? Nu strejkar jag mot huvudverken, vill inte ha det, tänker inte ha det, GONATT. Får se hur det blir med skolan imorgon, men asså gaaah, måste typ komma på musiken vid två till fem iaf. Huvudvärkstabetter är de som gäller då vill jag lova. Hade ju varit kul att se på rollspelet med vid lunch i aulan.. Får som sagt se hur allt blir.
KISSES AND HUGS.



Turkiet 2010.
jag längtar tillbaks lite..

Jumpsuit



kolla vilken söt jumpsuit jag såg på Tyras blogg. 199 kronor från HM, vill ha! den finns dock inte på HM:s hemsida så jag får väl leta efter den i butik istället. måste i allafall testa den och se hur den sitter på och så! :)
tycker ni den är fin?

make me smile & laugh



lite av vad jag köpte i affären och som jag sitter och smaskar på nu. yoggi drickyogurt och en vaniljbulle. ska stax värma lite mat, kyckling och ris.

En klapp, en kram, ett vänligt ord

Halloj. Idag skulle och faktiskt ville jag åka till skolan. Men vad kan man göra när kroppen säger emot och ser till så att du har feber? Sp jäkla trött jag är på det här nu. Dessutom är vädret ute de skummast på länge måste jag säga, ena dagen sol, andra dagen snöblandat regn, hallåå, skulle det inte bli vår nu? Haha, känner att någonting är fel här. Somnade framför tv:n förut och sov en timma, nu tänkte kg försöks ta mig upp till affären och köpa något skönt för halsen. Hörs och ses!

morning dawns, and evening fades.

Har precis varit ute på en liten promenad med mamma och ska snart ta och käka något nu.

Tumblr_liotbf3jxg1qd9lrdo1_500_largeTumblr_ldlffhcxhe1qd11wqo1_400_large
//**/.


No, I'm not were I belong.



ph/idag.

Last night.



några av gårdagens alla bilder!

Idag jag redan hunnit med och orkat att städa mitt rum.. halvt. Det är inte riktigt klart än. För efter jag var klar med första delen så skulle jag bara gå och lägga mig och vila lite, men råkade somna hehe... Det var visst mer ansträngande än vad jag trodde att städa när man är sjuk. Får se om jag orkar ta tag i resten senare.

Gårdagen var faktiskt rätt kul, jag är så himla glad att jag orkade åka iväg ett par timmar i allafall.
Cya.

When the night is young.

Hemma nu. Det blev ganska tidigt för min del, men huvudsaken vara ändå att jag kom. Är väldigt glad nu för jag har faktiskt mått bra hela kvällen! De kanske vänder!... Eller inte haha. Jaja, håller på att ladda upp bildena som vi tog ikväll (18någonting) ! Ujj, många bilder. Fler bilde till er kommer kanske imorgon (OM jag mår bra dvs, inte helt säkert.)  Ska strax gå o lägga mig i allafall.
PUSS & GONATT, och tack för en trevlig kväll!


jag & finis Van

Huvudet på spiken.

Tumblr_lh5m2nzito1qh7hovo1_500_largeTumblr_likt3rnjek1qda2x6o1_500_largeTumblr_lii48z7anu1qi4w4xo1_500_large

Det här är så vad jag vill ha just nu, huvudet på spiken är det väl man säger. Och de förståts, bara göra ingenting med, fast det kändes lite svårt att visa med en bild.

On någon timma ska jag göra mig i ordning och åka en liten sväng in till stan och klassfesten.
Ha en bra kväll, jag ska försöka så gott jag kan!

26/3

Godmorgon alla glada. Idag är en ganska bra dag, just nu i allafall. Jag mår hyfsat och försöker så gott jagkan att piggna till så att jag ska orka åka en stund till klassfesten ikväll. Det vore ju himla kul! Annars idag ska jag se om jag möjligtvis orkar göra lite plugg.
I förrgår målade jag mina naglar röda med ett "Isadora, Wonder Nail."

Nu ska jag hoppa in i duschen.

 

Våffeldagen

Halloj. Har inte mått speciellt bra idag eller mår inte bra nu heller för den delen. Är varm mest hela tiden, har ett huvud som dunkar och en trötthet som bara vägrar försvinna. Har känt mig som en zombie hela dagen idag faktiska haha! Men när pappsen kom hem var han gullig och gjorde våfflor, det är ju trots allt våffeldagen idag. Sängen som gäller nu!

Hey, check it out, check it out.



sliten tjej på sista bilden. men jag tänkte att ni i alla ville ha en bild tagen nyligen så att ni inte bara får gamla.

är lite småarg just nu över att jag är sjuk. för att jag inte kan gå på avslutningskonserten som 9:orna på Folkunga ska göra idag. hade verkligen varit superkul! fasiken..

nu åker jag med pappa in till stan för att handla, mmåste göra någonting i allafall känner jag.
kramis.

Sweeping winds, sweeping changes.

Hej på er!
Det blev att vara hemma ifrån skolan idag också. Trodde faktiskt imorse att jag skulle kunna gå till skolan, så jag duschade och så med sen blev jag jätteyr, ont i masgen, huvudet och feber, kul. Sen dess har jag legat och kollat på tv i sängen och halvslumrat en timma eller två. Sen tänkte jag att jag skuller försöka sova på riktigt lite (något som jag aldrig annars skulle kunnat göra, men är man sjuk så är man väl), men när jag skulkle somna så ba: Naej, så jäkla illa det känns att gå och lägga sig och sova såhär mitt på dagen och solen skiner4 osv. Fy!
Så jag tog mig upp ur sängen och struntar i att sova haha! ^^ Tänktye ta och måla naglarna, ta lite bilder med systemen och ksnske käka något. Lite sjuksysslor sådär.

Fler förslag på vad man kan göra när man är sjuk? Uppskattas!
PUSS&KRAM, skumbanan.

Tumblr_lb1uvbgfay1qdptoyo1_400_large
kärlek till dennas bild, så jäkla fin.

I can't hear your story.


old one//.

Körtelfeber. En trevlig sjukdom det där, not. Det är i allafall vad jag har och kommer ha de kommande veckorna. Läkaren sa dock att jag kunde gå till skolan om jag orkar och inte har feber o så iaf, det är ju bra. Gaaaah. Orkar inte. :(


Sick girl sitting by the computer.

Kul, tredje gången på drygt en vecka som jag ska till läksren. Jag blir ju aldrig bra ju :( Det är så konstigt också, jag som aldrig brukar vara sjuk. Typ en gång om halvvåret kanske.. Hopp, får se vad de har att säga om mig idag. Hoppas fortfarande på att jag ska kunna gå på musikalen ikväll med, menm aao, de får vi se.


SOUND OF MUSIC.

Jag ska som sagt på musical imorgon, troligtvis.. :)
Närmare bestämmt Sound of music i Norrköping. Det är Kulturskolan som annordnar detta och den är i Hörsalen. Ska bli lite roligt tycker jag. Det var väldigt länge sedan jag var på något sånt här faktiskt. Får se dock om jag orkar eftersom jag just nu har 38.5 i feber. :(  
NATTI. Nu ska jag sova bort allt ont.


We're going to make it.

Trevligt. Då var febern framme igen. Och jag som ska på musikal imorgon med.. :( (berättar mer om det sen)
I och med att jag inte känner mig riktigt kry så har jag inte någon värst lust att ställa mig och fotta osv. Så gamla bilder får duga.

Le test de francais est fini!

Som ni ser (om ni kan franska haha) (+ att det vore bra om jag har stavat rätt ?) så är franskaprovet nu klart och fördigt, helt och hållet. Ni kan ju bara gissa hur bra det känns med det ur vägen? Nu har jag faktiskt ingen läxa eller något prov på hela veckan förutóm företagsekonomiprovet som jag ska göras på onsdag i och med att jag inte gjorde det i fredags. Men sen, inga fler prov eller läxor denna vecka!

När jag kom hem från stallet idag blev jag så grymt sugen på smoothie så det ställde jag mig och fixade till. Lite fina, vet jag väl inte om de blev menmen, bilder.
Nu ska jag sööva. PÖSS.


Natti.

Tänkte bara säga gonatt. Imorgon om jag mår bra, vilket jag förhoppningsvis kommer göra så blir det skolan för mig. Sista lektionen bjuder ju också som sagt på franskaprov med, mjummaaa.. Hörs imorgon, natti. :) //~~

You let me in, just to get out yourself.

Tänkte bara slänga upp en bild på min brunch som kanske egentligen blev en lite nyttigare frukost haha.
bröd med: skinka, ost, tomat, mozzarella och kiwi. supergott, try it.

SOMMAROUTFIT.

Förlååt för att det inte kommit upp några inlägg idag. Det är faktiskt franskans fel ska säga er, och sängens. Vaknade vid halv tolv, gick då upp och käkade brunch och satte mig sen ute och pluggade franska. Och där har jag suttit sen dess och pluggat, från ett tills nu, för nu blev det kallt haha. Buhuu från mig. Fast det roliga är att jag faktiskt fattar lite :) Det är det ända som är roligt!
Nu ska jag ta något i magen och sen får vi se. PUSS.




sommaaaaar!!
såg denna outfit på en tjejs blogg vid namn Ellinore. gillade den så himla mycket så jag är tvungen att lägga upp den här haha. apasnyggt.
ellinorejonsson.blogg.se
wants.


gult är inte fult.

 

gult nagellack. jäkligt snyggt har jag kommit på att det är. fräsht liksom. måste ta och försöka införskkaffa mig det inför sommaren. don't you think?

Sunny day

Hola amigos! Underbar dag idag, trotts snön. Vet ni varför? 1. Jag mår bättre (inte bra, men bättre). 2. Solen lyser! 3. Oth är faktiskt rätt bra måste jag erkänna. Jag är inte fast, fast det funkar. Just nu sitter jag förövrigt ute i solen på baksidan och bara njuter och käkar pizza. Vinden blåser lite lagom just här och vattnet som smälter ifrån hustaket sipprar ner ljudligt i stupröret brevid mig. Mitt hopp om att snön ska försvinna för minst 7 månader framåt håller på att komma tillbaka, weii. Poetiska Malin där kände jag haha.. Kanon. Snart blir det nog en liten promenix för min del skulle jag tro och ikväll kommer det lite gäster hit. (OCH, en av dem är en fransos, iih. Hjälp! Hoppas jag överlever. Lateeeero//.

Vad som än händer.

Hej.
Har verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om idag känner jag, men tänkte bara svänga förbi och säga hej i allafall. Bild får bli på mig och Van, ca 3 månade gamlal tror jag.

Har ni några önskningar om vad jag ska blogga om?
Let me know!

LOVE-MALIN


Deep one.




Har hittat den här helt otroliga klänning från modekungen. Håller ni inte med? Jag älskar den! Så himla fin till sommaren speciellt. 499 kostar den och kallas DEEP.

Ska man ta och klicka hem den kanske?

JA TACK.



får jag lov att bjuda på en grym sommaroutfit? hoppas det för här kommer en. vad tycker ni? jag älskar shortsen, någon som vet om och vart  man kan finna liknande? :)

ska inte, eller joo, lite. aaaaj! besöket hos läkaren gick bra, och jag har fått lite pencilin som jag ska käka. MUMS! eller haha?
dagen har bestått av ca 5 OTH avsnitt, glass och coka cola...

PRICKIG KORV.

Hejsan från en prickig sjuklig och ont i halsen tjej. Buhuu. Inte kul det här. Inte kul alls. Halsen är svullen så att jag knappt alls kan svälja och konstigt nog är jag som en prickíg korv på hela kroppen. :( Halv tre har jag tid hos läkaren, då jäklar ska jag ta reda på vad den här skiten är för något.

Under tiden försöker jag vila upp mig med massa OTH-avsnitt och glass!

FAVVO?



Mina senaste outfits. Vilken är eran favorit?


Feel the rain on your skin.



bild lånad från angelica blicks blogg.


Plugget rullar på, snart blir det käk. Är så himla hungrig asså haha. Och trött!
Men imorgon väntar en timmas sovmorgon iaf, sweet.
Om ett tag kommer det upp ett blidcollage med lite senaste outfits, checka in då!
KRAAM 

WHAT I WORE TODAY.



WHAT I WORE TODAY.

converse
leggins
"håltröja"/monki
skinn/bikbok
cape/åhléns

Dagen rätt lugn, nu väntar företagsekonomin.

I'm so sick of lovesongs.



//------// //-------//


H&M MAGAZINE 2011



BILDER IFRÅN H&M MAGAZINE 2011.
Underbara huh? Älskar dem. De är så somriga så det inte finns haha. Och dagen vackra väde har faktiskt fått mig att våga hoppas på en varm och fin sommar i allafall, ursäkta men, jävlar var arg jag kommer bli om snönn kommer tillbaka nu när den nästan har försvunnit. Det finns inte, den kommer inte, hoppas jag.

Dagen har annars varit chill, novellanalys imorse som sagt, vilket jag faktiskt tror gick rätt bra. Sen blev det lunch på Tai Coconut med Fia, Karin och Ida. Har precis kommit hem efter att ha varit hos läkaren i en och en halv timma (!) för att få veta att jag ine har halsfluss i allafall, skönt det. Så nu kan ju min kära vanliga förkylning ta o försvinna, så skulle allt bli mycket lättare, TACK på förhand kära förkylning!

Gottigt från HM va, don't you think? :)
Skulle verkligen vilja ha de stickade shortsen på bild ett till exempel.
PUSS


That's pretty much it.

Några bilder tagna idag.
- Kläderna var enkla:
jeans/gamla ifrån topshop
linne/gina
rutig skjorta/gamal
+ converse
- Vädret var fint!


fint.

Uuaaasch. Imorgon blir det novellanalysprov i tre timmar. Vill inte! ...Mamma?
Nu ska ja titta på OTH, nassinassi.

Jag kommer.



Haha.. Alltså Solsidan är ju bara för bra hörrni!
Och med mycket plugg gjort, dock lite klart så ska jag göra mig i ording inför sägen mjjuuuuma. Tidig kväll. Eller förresten, kanske borde sätta på några avsnitt av OTH, eller vad säger ni mina OTH-galna vänner haha? Tror det blir så!
PUSS o gonatt!

dress.

 
checka in snyggingen från bikbok. vill ha!

dagen har varit lugn, har suttit med böckerna i fejjat halft hela dagen men årets första övingskörning blev också av idag, kuuligt. om tre veckor blir det kurs och sen bär jag mig ut på de stora vägarna. se upp Sverige säger jag bara då haha. nejdå, de är ingen fara ;)
har precis käkat lite god födelsedagsmat och om ett tag blir det ju Solsidan.
WIOH. 

Födelsedagsfika.

Nu blir det födelsedagsfika här hemma. Grattis Gustav 14 år! :)
Lilla plutten håller på att bli stor ju... Haha.

bild från i somras.

trettonde mars tvåtusenelva.

Min mysiga Lördagskväll i bilder.



Tack sötis för en supermysig kväll! ♥ Jag vet en person jag kommer sakna nästa år..
PUSS

@ Karin

Heyy there. Tänkte bara meddela er om min kväll, i och med att jag inte hann uppdatera förut. Jag är i allafall hos Karinsötis och har varit sen runt åtta. Vi har bara tagit det lugnt, sett på Melodifestivalen och sen på Just like heaven. Om ni vill höra mitt dagens fail, fortsätt läsa. Dagens fale, att jag kommer på efter 2/3 av filmen att jag redan har sett den! Asså gud... HAHA säger jag bara!! Fatta hur Karin och jag garvade ihäl oss ;) nu ska jag strax hem, imorgon blir det att fira lillebrorsan min som fyller fjortizzzzz haha! Hörs imorgon. PUZZ

WEEKDAY.


lite snyggt från weekday. och skjortan vill jag i såfall klippa av ena axeln på, wiio.
plugget går bra, ska nu sätta mig och skriva ett "personligt brev" till ett sommarjobb, läskigt haha...


12 mars

Trött trötelitrötttrött, trots att jag har sovit 10 h inatt? Ett bevis på att man kanske inte är helt frisk, vad vet jag. Kvällen igår var mysig med mat och massa snack. Dagen tillängnas något så roligt som pugg, hör och häpna! Åh va jag längtar.. Not. Hörs o ses.

Life will not be the same.



Nu drar jag till Fia för lite mys tillsammans med henne, Frida, Lisa och Gustav.
Trevlig fredagkväll allihopa!

Come on, don't go.



sämst bild, vet. men vad tycker ni om dessa jeansen som jag köpte idag på stan?
jag gillar dem men problemet är om jag egentligen borde köpa dem i någon ljusare blå färg, till sommaren? kan inte bestämma mig, så snälla hjälp mig :) dessa på bild är en mörkare blå färg på, inte riktigt som på bilden.
vad tycker ni?

//never mind, I'm alright, I guess//

Tumblr_lhuoh9zu2o1qbegdpo1_500_largeTumblr_lhuyipaoja1qansxqo1_500_largeTumblr_lgozp0wag21qgs1gso1_500_largeTumblr_lhujrlmrj51qhe858o1_500_large

bara för att jag har bildbrist och så himla jäkla asskitont i halsen så att jag nästan inte kan svälja, så får ni lite fina/extrema bilder från weheartit.
förövrigt: sommar = JA tack, du är efterlängtad som tusan.


Suger, suger.

Outfit nr 2. Cape/Åhléns Skinnkacka/Bikbok Jeans/Cubus Brillor/Fake Ray Ban

Just be a queen.



Bilde från igår.//

Nu ska ja käka något o sen bege mig in till stan för sång, plugg och träning!
Måste även till Läkarhuset för att ta min sista TBE(fästing)spruta. Iiiih..
HEJDÅ.

STUDIEDAG NINODE MARS

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag.
Kom hem vid elva igårkväll efter lite tjejmys hos Fia med henne, Van, Karin, Sofie och Ida, supermysigt! Tänkte lägga upp lite bilder sen. Ídag mår jag dock lite sämre, har ónt i halsen. Inte bra, för idag har jag bokat in mig på ett steppass på gymmet.
Eftersom de också är studiedag så måste jag ju plugga lite med, så det ska jag ta tag i nu.
C ya.

welcome sun.


lånade bilder av fia, orkade inte ladda up egna haha...
Härlig solig dag idag! Gillas! Så solig och härlig så att det till och med blev lunch i stan ute i solen med fint folk. Skinnjackan på till och med. (men okej då, lite kallt var det väl bara för att det blåste som sjutton men säg det inte till nån haha)
Pix från idag. PUUSS


Jag hör stegen komma närmare och närmare.


dagens.
"klänning"/monki,
tröja/monki,
knästrumpor/mammas gamla.

likie?

Nu drar jag till fia för lite mys med fina tjejer. Imorgon är det STUDIEDAG!!
Glad tjej. Peace.

What I did wasn't right, I get it now.

Edit Pictures Online - Upload 500imagesEllyLuvv(2) Tumblrfrom the valley to the starsa.y. - just so beautiful pictures ...oO° - PolyvoreKidin Kitty
nattinatti folkes.

Dagens.

Det blir mycket kläder nu i bloggen känner jag, är det dåligt? Här har ni i allafall några bilde på hur jag såg ut idag.
grå stickad/HM
jeans/cubus
örhäng/Fias, från HM tror jag
armband/Thomas Sabo
(konstigt ljus det blev på den första bilden haha, ser ut som om jag hae ett stäck vid kinden..=)



Annars då? Jo det är sådär om jag ska vara ärlig. Att allt alltid ska bli fel.
Har i allafall precis kommit hem ifrån ridningen, vilket var roligt och gick bra.

I'M NOT WHAT YOU SAY.

HEMMAAA. Skönt. Känner mig helt död i kroppen ska ni veta. Pappas komentar till mig för en stund sen var ju bra med: "Malin, du ser lite blek ut.." Haha! SOOOVA, känner jag för, fast solsidan går fasen före känner jag nu haha. Så; Packa, göra mig iordning, Solsidan, sängeen. PeRfA. 
Nattinatti säger jag väl redan nu då.
PUSS O KRAM.

bild från funäs. Finfin pose haha?

Not as usual.

Bad, bad uppis men har tyvärr inte hunnit. Igår drog jag vid sju till Ida o senare kom det mer folk. En riktigt rolig kväll var det, hoppas verkligen att det blir fler! Dock blir man ju himla seg såhär, dagen efter, och två timmars sömn inatt gjorde ju inte saken bättre.. Det böir nog en tidig kväll ikväll sen skulle jag tro, skönt.

Nu sitter jag hemma hos mormor utanför Norrköping, familjen är här och firar hennes födelsedag som var i fredags, lite sent sådär. Grattis mormor 76 år! Haha..  
Kommer hem senare ikväll igen.

Nahe ni, nu väntar plugget.

I really need you tonight.


nr. 1. outfit som togs idag. gillar ni den?

vi kan kalla den dagens outfit. ;)

Rolling in the deep ocean.

Min eftermiddag blev faktiskt roligare än vad jag först trodde. Har nämligen varit ute i det finfina vädret och fottat några outfits! Superkul faktiskt, dock lite jobbigt att byta kläder hela tiden haha.
Har nu suttit o funderat på hur jag ska göra med bildena jag har tagit. Tror jag gör så att jag visar nån då och då så får ni se :)
En kommer lite senare idag! KRAM


här kommer två gamla bilder sålänge!

Morning sunshines.

Gomorgon solsrålar.
Äntligen lite sol utanför fönstret när man vaknar idag, yay!
Dagen skulle bestått av att jag skulle åkt in till stan för att gå på en modevisning men naej, så blir det inte. Orkar verkligen inte dra in o fixa o hålla på, speciellt inte när jag bara kommer tänka på alla läxor som måste göras osv. Så istället harjag planerat min dag som denna: Lite plugg, vara ute lite o sen får vvi se. Iväll bär det i allafall av till Ida för lite festligheter, exiting! Superkul att börja umgås lite med den härliga tjejen igen!

KLAR!

Nu är IV-valen klara och inlämnade, U-N-D-E-R-bart! Nu känner jag mig lättad och ska ta o krypa ner i soffan, titta på tv och käka pizza med familjen. (y)


två gamla. // by me.


HM.



Sommarkänsla är något jag defenitivt får med de här härliga känningarna från HM! Vag tycker ni om klänningarna? Jag älskar speciellt den gråa högst upp till höger.

Och för er som har missat så är det HEEELG! Hur undebart?! Men, jsg måste också göra mitt IV-val... Blä på det. Men wohoo på helgen!

Jag trodde aldrig att det skulle hända.


dagens.
byxer/cubus
linne/bikbik
stickad/HM
halsband/ur&penn
ring/bikbok

likie?

Klantigt till max.

Åh vad jag är arg på mig själv just nu. Hur klantig kan man va?.. Och det sista min broder sa till mig imorse när jag lämnade huset var: "du har med dig nucklar va?" ja svarade ju såklart: "äh, jaråå, de är säkert i väskan"... Ni kan nog gissa vad jag lyckades med idag vid det här laget.. Glömma husnyckeln såklart. :D Smarttjej.com. Not, haha. Dock så var Ida så himla snäll så ja kunde gå hem till henne i nån timma innan mina andra familjemedlemmar kom hem. :)
En dagens kommer strax. :)
KRAM


Somliga går utan strumpor och skor.


gamal bild, lite har ju hänt sen sist. :)

sitter i soffan o slöar o väntar på att en viss bästa vän ska ringa.. seg tjej det där haha. borde också läsa lite företagsekonomi, får se hur det blir med den saken.
PUSSOKRAM.


I want.

    

       
   
Åh kolla vilka balla skor skopunkten har fått in just nu. Det här är också bara exempel, det finns massa fler.
De två översta går för 399 och de undre för 349. Härligt. Diggar leosarna i mitten skarpt! Vad tycker ni?


Tillbakablick.



Lillbakablick till Linz, Österrike, klassresa i 9:an kände jag för att visa. Härliga tider, goa minnen. ♥

Dagens.

Sorry för bad uppis, ska fixas.
Här kommer en dagens, dock en upplagd variant. Vi hade nämligen idrott på slutet av skoldagen och orkade verkligen inte fixa med bilder o allt. Så dagens fick bli så här, hoppas den duger.


byxer/gina, hängslen/gamla, + tissa/hm + grön klocka.
(och så klart så väljer blogg.se att inte funka helt, vilket gjorde att ja inte kunde ladda upp två bilder som jag egentligen skulle velat.. -.-') hoppas ni överlever.

RSS 2.0