Dance the night away.



Väskan packad och nu går strax bussen till stan så ska skynda mig!
Ha en bra kväll allihopa! Kram


31 mars.

Har haft väldigt fullt upp idag, hunnit med rätt mycket. Var på gymmet 10.50 imorse för ett Zumbapass med mamma. Efter de åkte jag till Ikano o lämnade ut CVn. Känns som jag har lämnat CV till varenda ställe i stan snart haha, men nu är jag i allafall klar, skönt!  

30 mars.

Ciao! Sorry för sen uppdatering denna fredag. Har haft en ganska så bra dag idag, rätt så chill och lugn faktiskt.
Har haft två lektioner och därimellan lunch på Mokka med Sofia, Sofie och Sofia (hahah.. kul att de heter lika. heh, min humor är bäst.), iaf, lika trevligt och gott som vanligt. Har också gått runt på stan idag och delat ut lite sommarjobbsansökningar, lite sådär i sista minuten. Efter IVt på Ljunkan fick jag skjuts till stan av Petter och hamnade sen en liten sväng på EH med några vänner. Efter det blev det biotime med Andy. Var sjukt längesen jag var på bio så det var kul! The hungergames visades på bioduken och jaa, visst, tyckte den var helt okej. Imorgon är planen att åka till gymmet, söka lite fler sommarjobb och eventuellt övningsköra lite! Så nu tänkte jag strax lägga mig. (Tänkte bara ägna en liten tanke åt de stackarna som sitter inne och skriver Högskoleprov imorgon, lycka till.)
GODNATT.


If you dream.

Klara, finito! I allafall på pappret.. Men nu känner jag mig äntligen lite lugnare inför lektionen jag och Mariam ska hålla i på tisdag. Hoppas bara allt går som vi vill. Menmen, det visar sig!
Nu ska jag ääänligen försöka slappa lite, ta kväller helt enkelt. KRAM

29 mars.

Blev ingen glasspremiär på Bosses idag. Eller okej då, jag hade chansen men ae, frös fasen som en idiot så glass kändes inte riktigt som ett bra alternativ just då efter skolan. Men glass fick jag allt ändå idag när jag, Van och Sandra hängde med Louise hem till henne under vårt lilla hål vi fick i och med att vi inte hade någon svenska. Det blev massvis med marängsvissätande och mmm, det var gott! Fek efter det och sen slut på skoldagen.
Kom hem ganska tidigt som ni förstår, redan vid halv två, och har tills nu skrivit lite personliga brev och svenska. Nu väntar jag in Mariam som ska komma hit och vi ska planera vår idrottslektion vi ska ha på tisdag. Kämpa på!


28 mars.

Hejsan. Är lite tråkig idag, men har inte så mycket att skriva om. Skola-sång-Scen och Kabaré, ah, min dag helt enkelt. Imorgon hoppas jag på en fin dag för jag vill faktiskt äta årets första Bossesglass, punkt slut. Hörde ni det vädergudar? Bra. Annars då? Jo det är bra, har spenderat kvällen med gosaker och lite snyftande till One Three Hill, mysipys. Har också insett något hemskt, nu har jag ju faktiskt tittat ifatt alla avsnitt som går för tillfället, i famtiden måste istället vänta på att avsnitten kommer ut på nätet innan jag kan kolla på dem, fasen va tråkigt.. Inget mer OTH tittande när man vill inte... Tråk. Annare är allt rätt bra för tillfället faktiskt, like.


skulle inte vara fel, inte fel alls.

2.



What's the next step?

Haft en rätt skön dag idag. Endast en lektion och efter de blev det gymmet-hem och käka-in till stan för lite rep/snack inför Välgörenhetskonserten och sen hem igen. Tog till och med tag i lite bakning här hemma, vart så sugen på det! Men nu ska jag strax lägga mig, är ganska så tröttis. Imorgon blir en lång dag med först skola, sen sång och till sist Scen och Kabaré. Godnatt


visste inte vad jag skulle slänga upp för bild så här får ni en på min sötis Zelma.  

TIPPTOPPINVESTERING.

Här är en av sakerna jag köpte i Stockholm, en av mina investeringar, som jag skulle vilja se shopppingen som. Att bara se all shopping som "shopping" blir lite jobbigt för plånboken nämligen haha. Så, investering-yes. Från Zara.


BON IVER.


26 mars.

Älskar känslan efter man har varit och tränat, så härlig! När jag kom till gymmet började jag med att gå i en halvtimma och efter de blev det som sagt BodyCombat. Hade helt lyckats glömma bort vad de passet faktiskt innebar insåg jag när vi väl drog igång haha. Lite känslan av att "ohohh.. fighting, trodde vi skulle köra typ dans?", haha. Men det var kul när vi väl började, och jobbigt! Har käkat lite och ska nu antingen sätta på ett OTH-avsnitt/90210-avsnitt eller slänga mig i soffan framför TVn, får se vilket som kännas mest lockande. Imorgon är det tisdag vilket betyder endast en lektion-weho. Troligtvis blir det en sväng till gymmet efter det och vid två, rep inför Vägörenhetskonserten.
Ha en bra kväll! LOVE



italieeeeeeen

Mot gymmet.

Har suttit ute i de fina vädret och slappat och pluggat lite. Men nu är väskan packad, ska till gymmet och köra ett 60 minuters BodyCombat-pass med Van och Sofie! Heyho, let's go


25 mars.

Ciao. Repdagen gick bra, vi fick mycket gjort och stämmor och annat sitter nu förhoppningsvis lite bättre. Blev en sväng till gymmet efter repet vilket faktiskt gick jättebra. Har precis packat upp min väska från Stockholm, orkade inte med det igår när jag kom hem och nu blir det lite slapp framför TVn.


All around the world.

Godmorgon! Är kanske inte den piggaste människan på denna jord för tillfället men det funkar. Bussen går om tjugo minuter så måste verkligen skynda mig! Nu ska de repas för fullt! Puss


Just have a good time.

Halloj! Det är en trött Malin som sitter här i soffan just nu kan jag lova. Idag har Sandra, jag och Van i princip bara preomenerat runt på stan till olika butiker, med undantag för lunch på Vapiano och en fika på Café 60 tror jag det hette. Måste säga att de här (nästan) två dagarna i Stockholm har varit toppen! Trevligt sällskap till att börja med, sjuuukt god mat och sen såklart shoppingen. Fick med mig tre saker hem, en tröja från Zara, ett linne och en jeansjacka från HM. Mycket nöjd med mina köp, dock går det inte att undvika att man faktiskt spenderar en hel del pengar när man är borta såhär, det lyckades jag med idag i allafall. Menmen, man får nu något för dem med så ska väl inte klaga haha. Tycker också det var väldigt skönt att komma bort från lilla Linkan ett tag med, var ett bra tag sen jag åkte bort såhär, vad jag kommer ihåg i allafall haha. Nu ska jag strax krypa ner i sängen, vi ska ju ställa om våra klockor inatt så att vi får sova en timma mindre, uusch. Vid 10 imorgon ska jag in till stan, de är Scen och Kabarérep som gäller fram till 17 och efter det tänkte jag försöka mig på att träna lite. Där har ni min morgondag, puss och så småningom-godnatt!
Några bilder från vår vistelse i vår härliga huvudstad.


STOCKHOLM NÄSTA.

Nu bär det av till Stockholm med Sandra och Van, ska bli riktigt kul det här! Får se om vi hörs något där uppe, om inte annat, ha det grymt! Puusss


Dance to the beat.

Halloj. Har idag varvat plugg med inslag av lite packning tills Stockholm imorn. Wiii de är ju faktiskt imorn, ska bli jättekul! På bilden ser ni hur det ser ut just nu, lite utav en röra.. Men ska ju inte ha med mig såå mycket så de borde ju liksom
inte bli så svårt detta, observera: borde inte, haha.


IRIS.


Everyting is going to be just fine.



Två från imorse i det finfina vädret.
ÄNTLIGEN kan jag bocka av företagsekonomin! Såå skönt! Nu är det bara organisation och ledarskapen kvar som sagt, najs.
Efter skolan idag blev det sångpedagågen med Sofia och direkt efter det, Scen och Kabaré. Nu är det fullt rep till Disneykonserten vi ska ha i maj. Ska bli jättekul hela grejen, bara vi får ihop allt så blir det nog bra!

Godnatt.



Pluggandet ikväll gick sådär, orkade inte riktigt.. Men skitsamma, vill bara att provet ska vara över nu. Längtar till de ögonblicket imorgon-GODNATT

Det är inte lätt när det är svårt.

Oj vad jag just nu hatar företagsekonomi.. Hata är ett stark ord jag vet men ae, orkar inte med det alls just nu. Vad skönt det ska bli efter provet imorgon när det är över, underbart till och med. Då kommer det bara vara ett prov kvar för min del den här veckan, organisation och ledarskapen, på fredag. Men äh det funkar, siktar istället mot helgen! För nu är det bokat och klart, på fredag åker jag, Sandra och Van till Stockholm, weho! Stannar till lördag kväll och ojj vad kul det ska bli, peppa! Fint väder, god mat och shopping med härliga vänner är det jag hoppas på! Längtar. Men just nu får jag nöja mig med bra tanken på helgen, och istället ta tag i det ni ser på bilden, företagsekonomin. Nästan lika kul... Eller?



EMMYLOU.



Grym låt.

19 mars.

Heyho. Dålig uppdatering idag-yes. Men har sjukt mycket plugg den här veckan, that's why. Hoppas ni står ut! Taggar för tillfället idrottsprov imorgon, yay. (känn ironin.)
Puss och godnatt


18 mars.

Så var det söndag kväll igen. Helgen har gått alldeles för fort som vanligt och orkar inte riktigt med en ny skolvecka.. Menmen, vad ska man göra åt det?
Avslutade hur som helst dagen med lite tvmys, men nu väntar sängen. Godnatt.


för att jag inte kan få nog av längtan till sommaren.


THE ROAD.


Godmorgon.

Godmorgon. Sorry för dålig uppdatering igår men hann liksom inte med. Kvällen spenderades hos Andy hur som helst, med middag och filmmys, mycket trevligt!
Vaknade nyss och ska väl släpa mig upp ur sängen strax och äta frukost. Annars på schemat idag står plugg, det blir ju lätt så när man har tre prov nästa vecka... Usch och fy. TTL


A moment like this.

Effektiva Malin här. Vaknade skapligt idag så har hittils hunnit med både en sväng till gymmet och städat rummet-jag tycker jag är effektiv iaf. Nu blir det lite lunch och sen försöka få lite plugg gjort. Ciao



började le när jag tittade på bilden. sommar<33

26 mars.



Godkväll. Full rulle i skolan idag. Hade näst sista Organisation och ledarskapslektionen innan provet nästa fredag, aouch. Får se hur det provet kommer gå.. Halv fem mötte jag upp italientjejerna, dvs Frida, Lisa och Lisa i stan för lite gott sushikäk. Kom hem och käkat lite försenat, riktigt födelsedagsmiddagskäk med familjen så tror jag håller på att spricka haha. Och tårtan har vi ju inte ens börjat på än?... Det går bra nu. Annars är mina planer för kvällen att segaaaaaaa framför tv.n. Me likeee

VINRÖTT, SILVER & SVART.



tissa/HM herr, jeans/dr. denim, skärp/HM, "mobilväska"/pieces, klocka/ur&penn

Ta steget.

Hej. Köpte ju som sagt gymkort igår igen så idag efter skolan var jag förstås där igen och körde lite. Känns bra att jag snart borde få koll på kondisen igen haha. Är hemma, har duschat och har nu bytt om till min mysiga one piece lookalike och ska snart ta tag i lite plugg, förbereda den kommande veckans tre prov... Kan i allafall glädja mig med att det är fredag imorgon, wii!


Something called life.


Back to reality.

Morning guys! Håller på och fixar mig och ska strax käka lite frulle. Sen blir det bussen till skolan. En lektion och träning efter det är tanken! Nu måste jag skynda mig, svejs.
Två bilder från igår.


13 mars.

Springturen imorse blev väl lite av en gåtur måste jag erkänna haha. Fick världens jobbigaste håll efter ett tag som vägrade ge sig.. Men jag gjorde det iaf, vilket känns jättebra. Imogon är också tanken att jag ska skaffa mig ett gymkort igen, efter några veckors uppehåll.
Efter plugget med Mariam idag tog jag bussen till Andy, det blev chill all day long, mysigt. Övningskörningen gick bra, men nu börjar jag verkligen förstå hur mycket det faktiskt är man måste ha koll på samtidigt när man kör. Nu är det snart slut på ledigheten och skola imorgon. Dock bara en lektion så det är skönt. Gustav fyller 15 idag (Grattiiiis brorsan!!) så vi har precis käkat lite födelsedagsmiddag här hemma. Nu ska jag ta det lite lugnt och lägga mig framför tv:n. Ciao


grattiiiiiiss

STUDIEDAG.

Godmorgon!
Vet inte hur det gick till men vaknade tidigt av mig själv idag. Jag som har studiedag och allt, hade ju tänkt att sova länge... Typiskt. Menmen, skönt att vara uppe med iof. Innan jag tar bussen in till stan för att träffa Mariam och planera min och hennes idrottslektion och ha min 2:a körlektion ska jag dock försöka mig ut på en springtur. Kommer gå såå dåligt haha, i och med att min kondition = 0. Men då kan den ju bara bli bättre, right? Vi kör på det. Ha en bra dag alla!


12 mars.

 

Njuter för tillfället lite extra av vetskapen om att inte behöva gå upp tidigt imorgon, mmm, underbart. Dock har jag ju varit så smart så jag har bokat in en körlektion imorgon vid tolv, bra Malin... Menmen, då kommer jag iaf göra något med dagen sen, inte bara sova bort den.
Har fått lite plugg gjort precis vilket känns skönt. Men nu känner jag för lite frisk luft så det blir en liten promenix innan middagen! Ciao





Känslan av att vara där.



Solen skiner, himlen är blå, skolan är slut, imorgon är det studiedag-livet är bra gött ibland!!

LITE SOMMAR.



Några fina minnen -sommaren 2011.
Sommar 2012 -jag är redo!

Som om tiden stått still.




Här kommer tre från dagsens brunch. Oj så gott det var! Vi hade allt möjligt som ni ser, plättar, smoothies, croisanter, jordgubbar, kladdkaka, juice, baguetter, jaa lite av varje. Vid tvåtiden när vi alla var mätta och belåtna traskade jag, Einar och Petter vidare in till stan. Jag var tvungen att fixa lite ärenden och sen, när det var klart, tog jag bussen hem. Men ae ni, nu börjar jag bli hungrig.. Igen?.. Äta, äta, äta haha, inte bra dehär.. 

GODMORGON.



Godmorgon!
Vackert väder även idag och jag är därför också på strålande humör. Älskar att vakna av att solen lyser in genom fönstrena! Strax ska jag iväg in till stan och till Sofia för att käka lite brunch. Ska bli riktigt riktigt gott, är ju hungrig nuuu haha. Nu måste jag skynda mig, puss.

LIKE A BLUE BLUE SKY.



Tog med kameran när jag gick ut på promenix förut. Det var riktigt härligt ute faktisskt Flera plusgrader och vårkänslorna kom snabbt krypande! Några utav fottoresultaten ser ni ovan.

GREY PEARL.

Nail polish "grey pearl- by HM.


Kärlek till visdom.

Halloj. Äntligen är det fredag hörrni, underbart skönt! Efter skolan åkte jag till rese, mötte upp Van, och tillsammans tog vi sedan bussen hem. Köpte med oss lite gott på vägen och när vi kom hem satte vi igång med cookiebakning.
Snart blir det tacos, sen kan fredagsmyset börja på riktigt!


KONY 2012.


That makes reality.


 

leggins/monki
blå klänning/happy
grå kofta/vila

7 mars.

Plugg, plugg, plugg, känner mig snart begravd i plugg.. Den här veckan har jag kvar ett filosofiprov, ett franskaprov och en organisation och ledarskapsläxa. Filosofin är till imorn men ändå sitter jag här i soffan och segar, orkar bara inte ta tag i det... Uusch. Längtar tills det blir helg!


DAGENS.


MYSTISDAG.



Detta blev en riktig mystisdag. Att sitta i sängen, titta på OTH och äta chokladpudding gör man alltför sällan, det är ett faktum. Kanske har hittat min nya tisdagsrutin här förresten? Vore ju en underbar sådan i så fall. Men nu ni, nu börjar jag bli riktigt trött här så tänkte ta och sova. Nattinatti, sov sött.

Ben&Jerrys.

Tänkte börja med och berätta att jag idag ätit årets första Ben&Jerrysglass, SÅ gott! Anna och jag blev så trötta på vintern under vår lilla franskapluggeftermiddag när vi såg hur soligt och fint det var ute, så vi kilade ner till Karamella och köpte oss lite B&J. Godaste glassen jag ätit på länge!
Har för övrigt inte förrän precis nyss bestämt mig för vad jag ska göra med kvällen. Men nu som sagt vet jag. Ska börja med att ta en dusch och efter det ska jag krypa ner i sängen, titta på ett avsnitt OTH och äta chokladpudding, vilket avslut på denna tisdag. Inte illa om jag får säga det själv!


WHAT I WANT.

Sådär, nu borde redovisningen sitta någorlunda bra iaf, får hoppas på det. Men nu börjar jag bli lite trött så sängen väntar. Godnatt.


5 mars.

Hejsan hoppsan bloggen. Hur är läget? Med mig är det bara bra! Har haft en chill dag i skolan idag innehållande endast IV, mentorstid och en FEKlektion. Var med Andy på eftermiddagen men är nu hemma och försöker lära mig det sista till min svenska/religionspresentation tills imorgon. Går la sådär men äh, de löser sig väl förhoppningsvis!


LIFE.



Så var denna söndagen snart slut. Hela helgen har som vanligt varit alldeles för kort men imorgon väntar en ny vecka fylld med nya utmaningar, svårigheter och roligheter! Bring it on, i'm ready.

För många tankar på samma gång.



Halloj. Oj vad det känt som jag har flängt hit och dit idag. Åkte ju till landet imorse och har precis kommit hem. Övningskörde både dit, hem och ute vid landet så har verkligen fått öva idag, lite drygt tre timmar blev den sammanlagda övningskörningstiden. Men nu dröjer det nog ett tag innan jag orkar med sånna långa rundor igen, blir så jobbigt för hjärnan när man sitter på helspänn sådär. Intervjun gick bra tror jag, synd bara att jag inte kan prata tyska och att jag är född så sent. Men inget är bestämt så vi får se vad som händer!
Åh, varför kan inte plugg göra sig självt när man är borta ett tag? Hade varit hur skönt som helst just vid denna tidpunkt känner jag. Men nähepp, bara och sätta igång då...

Maybe in another life.

Alltid lika mysigt att komma till mormor. Det blev paketöppning och sedan bjöds det på god mat och tårta. Extra kul blev det eftersom jag fick övningsköra både dit och hem. När vi väl kom hem igen var klockan nästan åtta och då slängde jag mig i soffan, spelade wordfeud med mamma och bror och hade melodifestivalen på i bakgrunden. Haha, elektronikberoendefamiljen? Lite mysigt hur som. Ikväll måste jag lägga mig i tid för imorgon är det en viktig dag, jag ska på sommarjobbsintervju. Stället, campingen som jag söker jobbet hos, ligger precis vid vårt sommarställe vilket är supersmidigt! Om jag får det det vill säga. Vi får se hur allt går och vad som händer, men detta är ju att komma en bit på vägen i allafall. Någon lång somvorgon blir det alltså inte för min del, tar ju en stund att åka till landet och 11.15 börjar intervjun. Hoppas alla haft/har en bra lördagkväll.


3 mars.

Sov ut riktigt länge idag vilket jag kände behövdes. Har ju faktiskt fortfarande (tills nu) inte sovit ut ordentligt efter resan, så det var skönt. Nu ska jag och min familj snart sätta oss i bilen och åka till mormor för att fira henne som fyller år idag, grattis mormor!
Ha en fin dag! Puss


Ítalieeeen.




(Inga av bilder tagna av mig, dessa är Fridas mästerverk.) Och detta är ju bara en bråkdel av allt vi gjort, skulle ta waay too lång tid att berätta allt, detta får duga.

Tack alla för en GRYM vecka 8 i Folgarida, Italien. I allafall jag hade det förjävla roligt, hoppas ni med hade det!

Parlez-moi d'Amour.


Här har ni verkligen ett bra parfym-tips! En helt sjukt härlig doft som jag verkligen rekomenderar. Äger den tyvärr inte själv men skulle mer än gärna vilja. Lite "sommar-lycka-känsla" får jag av doften, mm! Parlez-moi d'Amour är namnet, från John Galliano.

2 mars.



Bonjour mes amis.
Idag är de ju faktiskt fredag på riktigt! Har hela veckan gått och trott att det har varit fredag och idag, när det faktiskt är fredag har jag inte alls lika mycket fredagsfeeling på det hela. Men det kommer väl, inte något stort jag går och grubblar över direkt. Efter skolan som slutade med Organisation och Ledarskapslektion på Ljunkan blev det en sväng på stan. Känns som om jag inte varit på stan på år och dar heh så det var mysigt. Gustav och pappa kom precis hem efter att ha varit och hämtat Gustavs moppe så nu måste jag ut och kika på den, spännande. Tänka sig, om ca två veckor är lillebror 15 bast, hur konstigt är inte de? Tiden går så jäkla fort!

Along the riverside.

Jag vet att jag tjatar men här bestämmer jag haha. Nu har det faktiskt varit tre soliga, underbara dagar i rad här i Linköping, wii! Blir lycklig i hela kroppen när det är så fint väder! Har idag till och med utnyttjat dagens fina väder, inte bara varit i skolan och sen suttit inne och pluggat. Idag blev det istället en promenad med Andy runt ån, mycket trevligt! Har precis käkat lite middag, nu ska jag slappa. Ciaoo


1 mars.


RSS 2.0