Nyår!



Nu drar jag iväg till Skänninge och firar nyår & födelsedag med de bästa!
Ha ett bra nyår allihopa! Ta't lugnt ;)
Hej då 2010. Hej 2011!

puss för sista gången i år!
hejsvejs.


Sweet sixteen!

Hopp, då var man 16 då. Kan inte säga att allt är helt annoslunda nu när man är ett år äldre men visst, lite kul är det ju ändå. Känslan när familjen kommer in på morgonen och sjunger och hurrar är ju fortarande densamma, härlig. Nu ska jag gå ner för födelsedagsfika.
PUSS från en 16-åring.
:)

Young, I wanna be forever young.



mina fina rosor som hänger i mitt rum och torkar. fina & vackra. och där ska de hänga ett bra tag till! :)
F.L.A.M.S ♥

Nu ska jag bänka mig framför tv:n gott folk för nu börjar nämligen Viktoria's secret fashion show på tv 3! Så slå på tv:n nu, I will.
Kisses.


..det var sommar, det var glädje och vi dansade och sjöng..

eftersom jag inte hittade min kamerasladd igår nu då får ni outfitbilden nu istället.
och SNÄLLA undvik det übersmuttsiga golvet...
borde städa-nae, ska städa, jag vet. :)
förresten. igår var första gången jag officiellt använde mina byxor i staden haha, lite modigt av mig tycker jag allt haha.. lite i allafall... kanske. :)
PEACCE AWAYY





byxisar/cubus, linne/gina, kofta/gina (gammal), halsduk/cubus


lookoftoday!



här har ni dagens. denna klädsel består av linne/cubus, halsduk(julklapp)/cubus, byxorna(som jag valde att behålla! weii, mycket nöjd över beslutet!)/cubus.

hahaha!! ojoj vilken cubusoutfit det blev ;) skitsamma. :)

a tatoo on my wrist.


love...

fint huh haha? njaa janske inte förresten :)
snart kommer det en dagens outfit om någon liten själ därute undrar. :)


från ett ord till ett annat


some of today's pix.

Maria Mena


Maria Mena-It must have been love. (cover)


Maria Mena- I was made for lovin' you. (cover)

Ville egentligen visa er en annan låt också som hon gjort en cover på- Home for Christmas. Helt himla otroligt bra! Sitter här och dör lite grann för alla hennes låtar hehe. Om ni vill lyssna på fler låtar av henne så gå gärna in på Spotify och sök på Maria Mena så hittar fler!

Home.

Hemma igen! Att gå på stan med Lisa och Gustav var kul, härligt med en kille som inte "bara vill därifrån" utan i allafall kan "leva med att gå på stan ibland" haha, am I right?
Hittade dock ingenting på rean men jag fick trots det med mig en tröja hem. En grå stickad maglång sådan till och med. Ur-snygg om jag får säga det själv! Kliar dock så in i ******* men det får jag väl leva med haha. Vill man vara fin får man lida pin heter det väl. ;)

Bion då? Jo den var superbra tyckte jag, verkligen! En härlig tonårsfilm med kärlek, sex och humor kan man väl säga. Men ni få allt ta o se den själva för att skriva om den här orkar jag inte hehe, lat som jag är. Men nu vet ni vad ni ska se på bio imorgon i allafall!: Easy A!




lite fler bilder ifrån filmen.


City-girl.


Hello people.
Håller på o fixa mig för fullt här hemma, ska nämligen en stund in till stan. Mellandagsrea vettni! Synd bara att man fyller år på den dagen man gör asså. Hela mellandagsreagrejen skiter sig ju lite så att säga haha, fan.
Först ska jag träffa Lisa och Gustav o gå o strosa runt lite o senare ska jag träffa Karin och Van för lite biotime, awesome! Vi ska se Easy A. Någon som har sett filmen och vet om den är bra? :)



BYXISAR



Här mina vänner, här har vi "la problema". Dessa härliga/fula/underbara/speciella/sisodära byxisarna. Köpte bland annat dessa på stan idag och när jag köpte dem tyckte jag de va fettisch colisch och fränisch men ja vettifasen. Tycker nog de är rätt balla men frågan är när man ska ha dem lixom. Vågar man ha dem i skolan? Jag vet att man inte ska bry sig om vad andra tycker och tänker men det är ju lätt hänt att göra ändå. Vad tycker NI om byxisarna?
PYXSPYXS

Komme ni ihåg?



Åh! Kommer ni ihåg i sommras när jag visade på bloggen när jag var hos min pappas kompis och kollade på dessa sötnosarna?
Det gör jag, åååh så otroligt gulliga, söta och alldeles underbara de var! Nu i vinterkylan sittar jag här och drömmer mig lite bort efter en sån här lurvis sak. Tänk er själva att ha en liten mjuk lurvig valp i knät efter att ha varit ute i kylan, vilken underbar tanke. Jaja, jag får väl nöja mig med tanken, riktigt jädra surt, men ack så sant haha.

Kika in här senare igen så ska ni få hjälpa mig med en sak. :)

a flag white of snow.



här har ni min "två dagar efter julafton men endå julafton outfit" haha.
gillar den väldigt mycket själv måste jag säga. gör ni?

jeans/cubus
svart linne/bikbok?
cape/åhléns
nya finfina sockor/gina

mumma!

Idag har jag redan hunnit med en tur på stan med familjen och nu ska vi alla dra och åka längdskidor och pulka med småkusinera haha, mysigt & snöigt blir det nog.
Hörs sen, puss!

Ny dag.

Sådär och godmorgon alla glada.
Sitter nu i bilden och är påväg till Nyköping där jag och familjen ska fira en liten "minijul" haha. Ska bli lite mysigt faktiskt, det är ju så sällan jul annars så varför inte fira det två gånger lixom ;)
Hörs senare (om det inte blir så sent ikväll) !
KISSES!

iNSPiRATiON

Tumblr_ldzrvvzist1qfrei3o1_500_largeTumblr_ldzq7oyfxz1qbvk5ko1_500_largeTumblr_ldvniztnb81qao8u4o1_500_largeTumblr_ldzq30blce1qb6f1po1_500_largeBeach,girl-246f857fb7b6a0dd4055e0befbeceffd_h_large_largeTumblr_ldznpbrnog1qblmi4o1_500_largeArt,cute,fashion,girl,hairstyle,illustration-90e784c873eb1203b4c8f73d17e881b2_h_large

like it? vill ni se mer?

Make my day.


fräch tjej :)

precis utkommen ifrån bastun, hur skönt som helst! så nu är det en väldigt ren och fräch nyduschad tjej som sitter här. hon funderar på att flytta aset ur den här underbart sköna, varma stolen och plocka upp lite julkappar etc eftersom hennes rum ser ut som ett bombnedslag. typ.
hon tycker att det är en mycket bra idé, så hon reser sig upp...
C YA LATERO.


Christmas day!


julmat, mumma.


söt kusin!

fina farmor & farfar!

Clara!


Härliga jul, vi ses nästa år igen!

Dancing in the moonlight.

Hej folket!
Har precis kommit in, brr det är bra kallt ute alltså.
Håller på att ladda in lite bilder från systemen med bilder från igår. Tänkte att ni kanske ville se hur min julafton såg ut. :)
Kommer strax i allafall.

GODJUL.

God Jul på er sötnosar!
Ha en supermysig dag nu, det ska jag i allafall ha!
PPUUSS



Kommer bilder ifrån dagen imorgon! ;)


TROHOPP&KÄRLEK

Godmorgon sötisar!
Nu drar jag och bror till stan och fixar de sista juklappar såhär dan före julafton. Blir även någon fika på stan med.
Vid 16 åker jag med tåget mot Västervik för att åka till kusinerna mina, där familjen även ska fira julafton. Längtar!

Hörs troligen när vi kommer ner någpn gång om jag får tillgång till en dator dvs. :)
Kramkram

HEJMITTVINTERLAND.

hej. tror ni inte att jag är så otroligt förbannat smart så jag raderar bilderna jag var ute och tog idag? jo. gaaah va arg jag är på mig själv haha. jaja, då vet ni det i allafall. får se om jag hinner ta några imorgon, för då är det mycket malin ska göra.
jag ska åka till stan o köpa julklappar med bror min, och eventuellt åka till västervik.
får se hur allt blir! :)

nu har jag precis bakat lite härligt julgodis här hemma, chokladdoppade cornflakes. supergott och hur enkelt som helst!



gör så här:
- smällt choklad (en kaka eller så mycket som du känner för)
- häll i corneflakesen (så pass mycket så att alla corneflakesen täcks av choklad)
- lägg upp i små högar på ett fat eller liknande och låt stelna
KLART!

love isn't love until you give it away.

Godmorgon!
Sitter här i min mysiga säng och bloggar och funderar på att klä på mig lite, sitter nämligen här i pyssejamas forfarande haha. Var nog rätt så bra att jag var hemma igår känner jag nu. Somnade med datan i knät igår på eftermiddagen och gick o la mig rund 11. Idag vaknade jag vid halv 12 när telefonen ringde. 12 och en halv timmars sömn, de e inte så dåligt. Hade tydligen varit så trött så att jag inte ens hade vaknat när hantverkarna var här hemma och snickrade imorse, väldigt olikt mig ska ni veta.

Har i allafall tagit en lugn morgon med frulle i soffan framför tv:n. Mys!
Idag har jag bestämmt att julkänslklan ska komma fram på riktigt hos mig så det blir helt enkelt lite julfix. Granen ska upp och julmusiken på. Julklapparna som jag FORFARANDE INTE är klar med att köpa på väl inhandlas imorgon eller nått. Dan före julafton.. Åh vad jag är bra. Not.

Tänkte försöka hinna gå ut och ta lite julbilder med men det känns inte som om tiden är problemet. Jag tror det är KYLAN. Det är ju så jädra förbaskat sjukt kallt ute haha. Men vi får se!
PUSS


Vet du om att jag vet?

Efter nerriggningen idag gick vi till HälsoFreak o käkade. Riktig god mat har de där, rekomenderas.
Nv1d ornade också fest nu ikväll som jag tyckte skulle bli skitkul att gå på, men med den extrema trötthet som jag har i kroppen och en kommande förkylning så gick inte mina planer riktigt så som jag hade tänkt. Fick strunta i festen och istället vara hemma och kurera mig, inte lika roligt men nödvändigt. Vill ju inte bli sjuk nu, lagom till jul, födelsedag och nyår, det skulle ju kännas lite onödigt måste jag säga.


bild tagen för några månader sen :)


wish you were made just for me

Åh så roligt det var idag. Att stå där på scenen och släppa loss, bara köra och det enda du gör förutom att sjunga och dansa är fokusera. Fokusera på sången och stegen. Adrenalinet pumpar som aldrig förr i kroppen och oj vad jag älskar det!


min dag visat i härliga bilder.

förövrigt då? jooni, ni skulle bara veta hur jag mår... ont i huvudet, hängig överlag och hur trött som helt. känns som om allt bara är i en dimma runt omkring mig. kan inte vara så bra det här. ska nog ta mig en liten powernap nu faktiskt, sova igen lite.


..knowing that I got you.

Tänka sig. Slutrepat vid kvart över ett eller något idag, skönt. Nu jädrar ska jag sätta allt i morgon, stegen, sången, kläderna, frisyren och tider! Fasen va kul de ska bli, pepp som fan!
Men innan morgondagens roligheter ska det bli kul av ikväll med. Först är det stallet som gäller och sen till Tomtefesten. Ska bli sköjj.
Hörs imorgon hurrni. Och dååååå slutar jag skolan för i år!! Hahaha va kul de låter, men sant. Behövligt lov väntar. :)
PUSSOKRAMSKUMBANAN


go north, wo west





jeans/gina, linne/mammas gamla, tjocktröja/turkiet, halsduk/gina, skärp/HM

PUSSOGONATT
 

Du Är Allt



feinfein låt.

kommer ett dagens outfitinlägg lite senare med för er som är intresserade.
PEACE OUT.

HOME ALONe3

Tog en sväng till Tornby med mammsen idag. En halv av, hmm få se.. kanske 4 julklappar klara för min del nu då haha. Bra jobbat Malin. ;)
Nu sitter ja o bror o tittar på Ensam hemma 3. Fett jävla grym film haha! Ett hetthett tips på film! :)
PUSS

i en annan del av världen


halebop haha.

lite bilder ifrån jul-& luciakonserten i måndags. :)

I've been waiting for this day my hole life and here it comes



Sitter med hela familen o myser framför tv.n med Göta kanal. Goa filmer det här alltså!

Fick plötsligt lite längtan till skolavslutningen. Slängde därför upp en bild på mig därifrån.

You know I can't get over

Mysig kväll igår! Käk, film, chill. Jag kan säga att det var tvår rätt  trötta tjejor som kom hem igår o sen slängde sig i soffan! Någon somnade till och med haha.. ;)
Dagen har varit lugn. Sov länge segade mycket o pluggat inget! Älskar't.

Sweet dreams are made of cheese

Hellu folket. Sitter här hemma med bästis vid min högra sida, underbart. Vi har käkat och är nu några procents piggare men fortarande rätt sega. Jag i allafall är totalslut efter veckan. Prov, rep, prov, rep och tänka sig, prov.


schnöggsnögg- glögg.

True colours

Åh så härlig låt! Har blivit helt kär.

Det var en tjej på sånguppvisningen här i veckan som sjöng denna och ååh så fint det va!
Här har ni den o lyssna på. Vad tycker ni? Det är ju väldigt kul förövrigt att blogg.se har lagt av ikväll, därmed den dåligauppvisan. Detta är allltså skrivet från Iphonen ;) Har suttit o pluggat SH nu som ett jävla as också. Är skittrött, hungrig o ett plus till är att rösten i princip har lagt av, kul. Mååååste va frisk o kry som en nötkärna på tisdag! Nu måste jag sova, pussipussi :)

Home, sweet home honey

Äntligeeen hemma. Har vart i skolan först, sen sitta kvar o plugga i 1.5 timme o sen sång på Kulturskolan. Lär inte ha någon som helst sångröst, pratröst, skrikröst eller jaa, möjligen viskröst som det känns nu. Jävla förkylning. Måste ju vara frisk tills på tisdag i allafall, på konserten, allt det vi slitit för.. :)
hoppas hoppas. nae, måstemåste! 

Nu blir det Sveriges mat och sen Sveriges stadsskick som gäller och tillslut  hoppas jag på att hinna se ett eller två avsnitt av Kenza & Tyra Show. Ligger lite efter på den fronten kan jag säga.. Tror jag är på avsnitt 9 av 11 eller nått. Så blir det väl när man har mycket plugg :)
KISSES&HUGS


se så mumsig muffin som vi käkade på musiken. bra bakat! :)

Repetitionsvecka

Ojoj, vad strässigt allt är. Repetition hit och dit, lektion där och här, jisses.
Har precis vart med på datalektionen nu i allafall, och haft betygssnack. Gick bra.

Nu är det luuuuuunch! Hungrig som en varg asså.. Hoppas bara maten är goo'.
Resten av dagen är det rep, och kloockan 18.15 ska jag vara på kullturskolan för att ha sångavslutning. Vet inte riktigt hur det kommer gå att sjunga men den här hesa röstan som jag fick efter luciakonsderten i måndags men det löser sig nog får vi hoppas. :)





make a wish right now.

hörs när jag kommer hem! PUSS


what a differens a day makes


bild tagen efter luciakonserten

Nu blir det plugg som gäller. Har ju jävlafuchingsamhällskunskapsprov på fredag.. Ruuligt hurrni.

TOBEORNOTTOBE

Yo fokes!
Har verkligen haft fullt upp asså! Tyvärr som ni kanske har märkt är det bloggen som detta har drabbat, sorry guys. Förhoppningsvis blir det bättre snart, vid jullovet. Får se ;) Här har ni min gårdag och dagens så kanske ni har lite mer förståelse. :)

Gårdagens:
- prov
- skola
- lucia repetition
- lucia- och julkonsert
- plugga
- soooova.

Dagens:
- prov
- skola
- rep
- hem
- ingen nyckel
- vänta...
-kallt
- mamma kommer hem med nyckel
- Malin glad
- plugg...
- mat+namnstagsglass
- tv
-sova

Bara ett prov kvar nu då, på fredag, samhällskunskap. Annas är det musikrep så mycket som möjligt dagarna långa. Tänkte lägga upp lite bilder från de senaste dagarna som jag som sagt inte har hunnit lägga upp.


Nobelfika på skolan

namnsdagsfrulle :)


lucia-, julkonsert (kommer bättre bilder i veckan)

Miljoner gånger fler


(lånade bilder av Fia)

Lite taskig uppdatering igår? Mmm..

Var i allafall hos Einar & Petter igår. Vi hade vår årliga jultradition, julklappshassarden. Lika mysigt som alltid o komma ut i skogen. Feinfein belysning hade de med!
Det blev käk, film och såklart julklappsbyte.

Slaggade hos Fia inatt med men kom hem vid 11.
Är klar med plugget nu i allafall o drar troligen en stund till stan.
PUSSI

A different direction



--"--

Det blev Jay alltså som vann idol. Jag tycker det var synd att det inte var Minnah men Jay var j usåklart grym ändå. Han kom ju lixom till final ;)


++--++--

 VS.

Vad tycker ni, vem ska vinna? Minnah eller Jay?


Yesterday



Här har ni lite fler och bättre bilder från lucia, och julkonserten igår. Bilderna är lånade av Fia.

Idag blev det fika på Esspressohouse med lite härliga tjer.
Nu är det Idol som gäller! Heja Minnah!


Pepparkakans dag


lite dålig bild, jagvet. det kommer kanske fler bra senare ;)

Hemma från Jul- och Lucia konserten nu. Underbart och hur fint som helst. Det var ju nästan så att man ville slänga på sig lucialinnet, på med glittret och tända ljuset o ställa sig i luciatåget.
Folkunga... Bara ordet ger mig nostalgi. Och att träffa alla lärarna igen.. De som har tjatat på oss om att "vi måste plugga till det här och det här osv." Riktigt gulliga har jag nu insett att våra lärare har varit. Speciellt Lennart haha! En så otroligt skön snubbe det där asså! Kram pårej' Lennart haha:)
Folkunga.. Tror inte alla förstår hur tiden där har varit riktigt. Tror inte att alla kan förstå för den delen heller. Nu, efteråt när man har något annat att jämföra med blir känskan av Folkunga ännu starkare.

Förresten. Bara så ni vet så äre pepparkakans dag idag haha ;) Mumma.

Nog om det. Nu ska jag sooova o förhoppningsvis pallra mig upp till skolan imorgon med. Har ju musik 8.10 medans mina klasskamrater har sovmorgon till 10.50, hääärligt.
SUSSIEPUSSIE


Luciakonsert

Nu bär det snart av in mot stan för att se på Folkungaskolans årliga luciatåg+jultåg i Domkyrkan. Nu när man inte får vara med o gå längre får jag väl nöja mig med att sitta i publiken o titta. Ska bli jättemysigt faktiskt, med alla fina små tärnor, skärngossar och "tomtar" haha. :)



bilder ifrån förra årets lucia+jul

nostalgi kallas det!

AND IN THE END THE LOVE IS EQUAL TO THE LOVE YOU MAKE

Sitter här o funderar på om jag ska ta o göra lite läxor. Vet inte riktigt vad det är men varje gång jag säger orden "...göra lite läxor" så känns allting bara så otroligt jobbigt.. Tror jag är allergisk mot läxor asså. Hmm, kan man ens va det? Jaja struntsamma.
Fia o jag har snackat runt lite med diverse lärare idag i allafall och förhoppningsvis ska allt lösa sig tills nästa vecka med repen till musiken osv. Hoppas kan vi i allafall göra så att allt ska ordna sig, vilket jag tror det gör! :)
Plugg vare ja...


true?


SYSTRARNA LIKA.


           Ashley?   Mary Kate?                     Mary Kate? / Ashley?

Här har vi defenitivt systrarna lika, nämligen systrarna Olsen. Kan ni se vem som är vem? :)


DagensOutfit.

Åh va jag har längtat efter att ha den överskriften menmen det blir ju inte så när man inte har så inspirerande/snygga kläder haha.
Men okej, så här jag jag i allafalll gått runt i idag. Nästan hela tiden i allafall, dock inte när vi hade dataredovisning, då var det kavaj som gällde ;)



min röda älskade tröja kommer ifrån gina, likaså de svart jeansen, vitt linne från bikbok och till det ett par gråa strumpor. Gilla outfiten är något jag gör i allafall! :)
PUSS ALLA GLADA, nu drar ja till stallet.

Jag vägrade att inse, du sviker mig alltid..



Bara för att jag har världes sämsta cam, jag vet.. :)

Hemma nu i allfall. Kände att det var lite dåligt med outfitbilder här så det tänkte jag ordna om enn stund.

Annars då? Joo då, dataredovisningen och franskan avkladat så nu blir det en ganska så lugn vecka. Till skillnad ifrån nästa vecka.. (!) Då blir det hektiskt kan jag lova. :) (stavas det så :o haha)

FÄRG



Ännu en bild frånn cocoos hemsida. Hur ljuvlig, kom igen?! ÄLSKAR den! It's hot, it's colorful, it's fasion! Oh yes!!
Blir så himla glad när jag ser den asså. :)

Ikväll ska jag försöka bloggaaa igeeen hehe ;)

KRAMIZZ

Back where we belong.

Veet att jag jag är sämst på att uppdatera men testa på bloggandet själva ska ni se haha. Inte det lättaste kan jag lova. Orsaken till no uppdate idag är franskahelvetet. Faktiskt. Säg vad ni vill men så är det. Skaa blogga mer i veckan!
NATTINATTI SÖTNOSAR



Bara för att ni ska ha en bild o titta på också kommer sötisara på bild. Sofia Petter och Fria för måånga år sedan. :)

rightnow-//



Hej, jag har världens bästa pappa som har fixat min webcam! Nu kommer ni få fler bilder eftersom det kommer gå betydligt snabbare att fixa och att ladda upp bilder. Yjuhuu, glad Malin. Två små smakprov på bilder. :)
Vet inte om jag sja Vill att det ska bli morgon för då är det heeelg! Men samtidigt inte för med helg menas plugg. Illa nog asså. En sak är i allafall säker, att i morgon ska någon åka pulka haha! Nån som vill åka pulka med mig? :o hihi.
Nu ska jag sova. PUSS PEOPLES. HÖRS IMORGON.

just amazing



Älskar bild nr 2! Försökte kopiera bara den bilden men det gick tydligen inte så ni får alla.
Hittade dem här: http://nyheter24.se/modette/ebbazingmark/ 

Espresso house



Idag blev det alltså Espressohouse efter skolan me lite folk. Fia och jag började o satte oss Epressohouse o sen kom det lite fler. Riktigt mys var det! Sen hann jag in en snabbis på HM o hittade världens finaste linne!! Öska sig det-Absolut! :) Skukt fnt var det!
Nu är det Idol som gäller och sen får vi se vad som händer. Heja Minnah tycker jag!

COCOO


Photographer: Hannah Hedin (www.lilac.se)   Make-up artist:Andrea Engström (www.lilac.se)   Stylist: Ellen Segergren (www.ellaseger.se)   Hair Stylist: Ouida L. Schütt (www.ouidahair.comHair Stylist: Iman Bn. Nail Stylist: Beatrice Gull (www.depend.se)Bild från
fotograferingen med cocoo.se

Titta vilken fin bild jag hittade på Angelica Blicks blogg! Fy fasen va jag gillar den. Vilken power i  ögonen, fin sminkning och fin hy. Underbar bild!

Berättar snart om min dag o va jag gjort. :)


I won, you lost



Sorry för att det inte blev någon uppdatering i går. Dels så funkade det inte o lägga upp bilder gär och dels så var jag var helt uppe i puggandet-pluggandet tills provet idag. Oaaeeii... Hjälp. Nejnej det ska nog gå bra.
Har haft musik nu i allafall o ska väl sätta mig och plugga på det sista om medeltiden och ryska revolutionen. Hoppas ja hinner med lite svenskajobb med. :)

 Här ovan har ni förövrigt våraan logga som vi ska ha på dataredovisningen på måndag. Lite läskligt ska det bli att stå där i aulan-bara gruppen och jag och sen kunna leverera. Pr-konsulterna AB i Linköping. Låter bra.

Cya folkes!


Kaos

Bild: Peter Jigerström

Gisses hörrni. Hörde på tv:n om det här med flygplanet som störtat här precis utanför Linköping. Läskigt ju! Tur ändå att det bara var en pilot ombord.
Kan väl inte påstå att jag tycker att vädret är det opimala att flya i men piloten hade säkert sina skäl.

Nu ska jag sussa så ni får också sova så sött när ni väl ska göra det, haha! PUSS

Dagens



Här har ni dagens bilder, två lite roliga tyckte jag som jag tog på väg från sången. Annars har dagen vart bra och lagom slappp med geografi, datakunskap och musik.
Sitter nu o ska bli förhörd på epokerna igen av mammi. PUSS

RSS 2.0