Living in the moment.

Dagen har bestått av endast en lektion, engelska, och musikrep. Lunch blev det på Food cort med några av musiktjejerna, gottgott!
Nu har jag iaf torkat efter min blöta promenad hem från bussen tidigare haha och ska ta och hoppa in i duschen.



blöt flicka.

Det regnade när jag skulle gå hem från bussen-blev blöt. Regn, jag älskar dig. Yä!

 

2






Fina grejer.

Ta inte livet för givet.


290512, 17:28

Hej! Efter idrotten, som var vår enda lektion idag, gick jag, Van och Sofie till gymmet. Det blev lite olika maskiner, magträning och stretch för min del innan jag tog bussen hem. Käkade lunch och har gjort lite filosofi, nu ska jag ut på promenad! Peaaace




But I will hold on hope.

Har precis varit ute på en kvällspromenix, härligt! Nu blir det popcorn och mys i soffan.


280512, 18:40

Skola idag, dock bara en lektion plus mentortid för min del. Kommer bli många sånnna här slappa dagar den här veckan, underbart! Var efter det på stan med Sandra en sväng och efter det en snabbvisit på jobbet för att fylla i lite papper. Fick även ett roligt samtal idag om att jag på fredag ska på utbildning/information inför ännu ett eventullt jobb. Sommarlovet närmar sig, det är bara några få dagar kvar. Är så himla glad, det går bra nu!


I thought this day would never come.

Var verkligen fullt upp på jobbet idag! Kunder nästan hela tiden så lunchen uteblev egentligen helt, utan fick slänga i mig ett äpple och lite laxpasta i farten. Glassförsäljning tar mer på krafterna än
vad man tror asså, ska bli spännande att se hur fullt upp jag lär ha när jag ska få börja i disken också. Stängde vid sju, städade och var sen hemma vid åtta, riktigt lång dag. Är helt slut i kroppen och hälarna värker, men ändå, ser fram emot nästa jobbpass.
Nu väntar en lugn och skön söndagskväll, imorn är det skolan. Oj vad helgen gick fort!


27 maj.

Iväg till jobbet!


Melodifestivalen.

Myser med mamma i soffan framför Melodifestivalen. Härlig lördagkväll!


Första arbetsdagen, klar.

Därja, första arbetsdagen avklarad. Börja halv tolv, stängning vid sex, städning och hemma sjuk. Har haft de rätt tufft, men roligt! Mycket nytt att lära sig, snabblunch, och inte mycket paus, men vad tusan, de va ju kul och fullt ös. Mycket sköna människor som jobbar där med, gillart. Ska jobba imorn med, öppning kl. 10:00. Kul med jobb!
Nu ska jag ta och varva ner lite, det tar på krafterna att le och vara trevlig hela dagen haha. Dags att se lite sur ut? Haha nerå, inget sånt. Nu ska jag ta något att äta och sen blir det soffaaaaan, trött Malin 


Whatever makes you happy.

Hej. Hann inte blogga något mer igår, min dåliga planering gjorde att det blev brått. Kvällen spenderades hur som hos Sofia med mestadels klassisar, mys. Idag är jag uppe och redo för min förta arbetsdag. Är nog lite för laddad dock haha, det är ju bara jobb. Men det ska bli roligt! Men innan det måste jag ta tag i mitt bombnedslag
till rum.

Start all over.

Härligt med fredag! Efter filosofin, som
var min enda lektion, mötte jag upp Jasmina. Vi köpte med oss glass och traskade sedan till stranden framför Scandichotellet. Solade och snackade i några timmar innan det blev dags att dra sig hemåt. Käkar nu lite mellis och kikar 90210.


24 maj.

Blev en lika underbar dag idag och denna spenderades efter skolan med Sandra. Vi tog en sväng på stan men gick rätt snabbt hem till henne och la oss ute i solen istället. Är nu hemma och har fixat lite nyttigt käk à la Malin, mumma.
Imorn har jag bara en lektion så får se vad jag mer hittar på. Skulle vilja träna men min förkylning ger inte med sig så får nog skippa den idén.. Nu sitter jag framför TVn och tittar på Du är vad du äter, en liten pepp sådär haha.


23 maj.

Dagen har varit hur underbar som helst! Inte ett moln på himlen så efter att ha klarat av mitt sista FEKprov evvaaa köpte jag och Sofia med oss lite gott och satte oss i domkyrkoparken och myste. Vid tre var jag tillbaka på skolan för rep och efter det bar det av hem till Sofia för lite poolhäng med henne, Van och Sofie, underbart härlig dag!!


NEW IN.

Hittade mig ett par shorts från Gina Tricot idag, 349 kronor.


En dag som denna.

Nahepp, förkylningen är inte mycket bättre idag. Trist värre men vad ska man göra åt det. Har haft en lugn dag idag annars, bara varit inne i stan en snabbis, och på kvällningen gått till Jennys med brodern min och tagit en glass.
Dagens jobbiga situation blev när jag tappade bort min telefon... Men nu är den som tur är hittad och tillbaka i min famn. Stört egentligen hur jobbigt och konstigt det känns utan den haha.. Är iaf lättad över att den är tillbaka!
Har pluggat lite företgsekonomi och precis käkat middag, grillat. Är sjukt mätt men hoppas snart på att kunna gå ut en liten promenad i det fina vädret.


210512, 21:51

Känner mig helt bombad i kroppen av min dumma förkylning så har idag inte orkat med speciellt mycket alls, mer än skolan. Eftermiddagen har spenderats mestadels i soffan framför TVn. Ska snart byta ut soffan mot sängen och och försöka sova mig frisk.
Vill.Bli.Frisk.Nu!


Parlez-moi d'Amour.

Namnsdagspresent från mamma och pappa. Tack!!


20 maj.

Långhelgen blev himla bra må jag säga. Men nu är den snart slut och jag är hemma igen. Har ägnat dagen till att ligga ute i solen, orkade inte med så mycket mer haha. Men sola funkade utmärkt så klagar inte. Har dock åkt på en riktig jäkla förkylning-DEN klagar jag mycket på, fy. Om något så ska man ha förkylningar på vintern, men verkligen inte på sommaren..
Nu börjar solen försvinna här på baksidan av huset, så tror jag ska ta en promenad bort till slussarna och kolla läget.


A beautiful melody.

Halloj. Igårkväll, efter middagen åkte vi in till stan en sväng och hamnade på Nyfiket, en pub/bar mitt i Varberg. Blev faktiskt en mycket trevlig kväll med mina fina tjejor men många timmars sömn blev det icke. Kom i säng vid halv fyra och sen upp skapligt idag. Vi var rätt sega allihopa idag tror jag så har bara tagit det lugnt, solat lite, gått promenix och tjockat oss i soffan med massa gottigheter haha. Bästa.
Kvällen har bestått av ett restaurangbesök och fotbollstittande med resten av gänget. Men nu ska vi strax ta och sova här, imorn ringer klockan 06:15, dags för hemfärd.
Hejdå västkusten och Varberg, det har varit härligt att vara här, får se när vi ses igen!


180512, 13:59

Vi började dagarna här på västkusten med blåst och en molnig himmel. Men det kan verkligen slå om fort, nu är det istället klarblå himmel. Frida och jag har varit ute på en powerwalk men ligger nu och solar på baksidan med lite härlig musik, gött! Snart blir det lunch och sen ska vi börja göra oss i ordning inför kvällen.


NÄSTA VARBERG.

We're off!


170512, 09:26

Godmorgon. Blev inte en alltför sen kväll igår vilket var skönt för då kunde jag sova ut ordentligt idag. Så det är vad jag gjort! Nu ska jag ta och vakna till lite här, hoppa in i duschen och käka frulle.


HE WANTS TO GO TO THE SEASIDE.

Äntligen är packningen klar. Men åh, varför packar man alltid för en månad när man bara ska vara borta några dagar?.. Fattar aldrig varför det alltid blir så haha.
Nu tar jag i alla fall kväll med familjen, det blir filmmys och popcorn!


160512, 18:53

Att vara ledig de kommande fyra dagarna känns bra underbart. Att nu ha klarat av franska NPmuntliga känns också väldigt underbart. Men det som just nu känns mest underbart är att franskan nu för alltid är över. Aldrig mer franskaaaa, yä! Efter skolan som just bestod av franska, företagsekonomi, musik och PAinformation, gick jag till stan en sväng med Sofia. Nu är jag hemma och ska börja ta tag i packningen.


When I needed you the most.

Stannade hos Sandra i några timmar, vi fick lite plugg gjort o fixade sedan lunch. Blev ingen sväng till gymmet efter det, istället var jag nyss ute på en 40 minuters promenad, skönt det med. Har annars bara tagit det lugnt idag, njutit av dagen och packat lite inför torsdag. Nu ska jag ta det lugnt i soffan framför TVn.


15 maj.

Morrn! Eller nja okej då, kanske inte haha, men vaknade ganska nyss, därför det kändes som morgon. Sitter just nu på bussen in till stan och Sandra. Senare ska jag även försöka dra mig iväg till gymmet är tanken. Himla skönt att inte ha så mycket pluggmåsten just nu.
Underbara lediga dagar mitt i veckan, jag älskar er!


Into the morninglight.

Hej på er. Förra veckan blev en allmämt väldigt tuff vecka på många plan så var tvungen att ta tag i det och mig själv. Nu känns allt mycket bättre dock vilket är jätteskönt. Livet blir inte alltid som man vill och har tänkt sig, det är bara att inse fakta. Men huvudsaken är som sagt att det känns bättre nu, så får vi se vad som kommer sen! Har tre roliga saker att se fram emot nu också. På torsdag bär det av mot Västkusten och Varberg med Frida och Lisa och i sommar ska jag sommarjobba och ut och resa med bästa vänner, KUUL!
Har inga lektioner imorgon men ska strax sova i allafall, det tog verkligen emot att gå upp imorse.. Men först ska jag krypa ner i sängen med datorn ett tag. Mys och godnatt.
Tre bilder från min helg får ni här.


110512, 18:48


060512, 16.02

Vilken värme det blev idag! I allafall där jag ligger och solar, på baksidan av huset. Annars idag har jag skrivit lite på min rapport och gått en promenad. Men nu börjar det kurra i magen känner jag, dags för lite käk.


But I'm not, even close.

Sådär, hemma igen. Skönt eftersom det börjar kännas i kroppen att det blev rätt få timmars sömn inatt. Men nej ska inte klaga. Långa nätter och få timmars sömn är saker man får stå ut med ibland, inget mer med det! Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på 90210!


Paint with all the colours of the wind.

Hejsan bloggen. Någon uppdatering igår hanns bara inte med som ni märkte, hade fullt upp med skolan, Scen och Kabarérep och sen 18-årspartaj för och hos Karl på kvällen! En riktigt rolig kväll blev det med härligt folk och mycket musik! Sov hos Lisa och Frida men var tvungen att ta en buss tidigt imorse för att möta upp familjen och åka till mormor. Vi har under dagen hjälp henne att plocka, packa och slänga saker, då hon ska flytta så småningom. Åh förresten! Hittade så jäkla många och coola LPskivor när vi fixade, så grymma!
Har precis käkat middag och snart ska vi väl packa ihop och röra oss hemåt.


030512, 19:48

Flosofiprovet och engelskaredovisningen är nu avklarat, istället fokuserar jag nu på engelskaNP och organisation och ledarskapsprov imorn. Efter skolan idag åkte jag hem och cyklade sen ner till Ida för att gå igenom lite org.&ledarskap. Vi satt ute i solen på baksidan och bättrade på brännan under tiden vi pluggade, hur varmt och skönt som helst var det! Dessutom fick vi en del plugg gjort vilket var ett plus haha. Gustav och jag har nu precis fixat lite käk, egengjord pizza blev det. Mamma och pappa är i Stockholm över natten så ikväll är det syskonkväll som gäller. Hörs.



020512, 19.01

Onsdag idag, vilket betyder sång och Scen & Kabaré. Det drar ihop sig, på onsdag, om exakt en vecka är det konsert som gäller!
Skoldagen har väl varit okej, bäst var det ju på lunchen när vi satt ute i solen och chillade, och när jag och Jasmina var och köpte glass såklart! Åh så gott det var! Men nu måste jag ta tag i plugget tyvärr, det blir som sagt två jobbiga dagar i skolan imorn och på fredag..


I get this feeling.

Sitter och kollar på Lyckan i LA för tillfället men snart ska jag nog ta mig upp till sängen. Blev ju inte så många timmars sömn inatt så kan va bra o ta igen lite. Kram


We'll dance to the beat together.

Har inte sett ett enda moln på himlen på hela dagen idag, hur underbart som helst ju! Var borta vid Jennys och tog en glass förut med mamma och pappa också. Nu är sommaren påväg fröhoppningsvis. Dock såg jag att det skulle bli snö?! på fredag haha, men äh, vi får se. Hoppas inte det stämmer. Nu ska jag skynda mig att byta om, ska en sväng till spåret och springa med pappa!


1 maj.

Halloj. Hade en mycket trevlig Valborg igår, hoppas ni också hade det! Somnade runt halv fyra inatt så är väl inte världspigg idag. Skönt att det är så underbart väder så man bara kan ligga och slappa i solen. Det är i princip vad jag har gjort idag med, legat ute i solsängen på baksidan och bättrat på brännan. Börjar allt få lite färg iaf. Eller.. Kanske bara är önsketänkande?
Har börjar lite smått med plugget också, har ju två prov, en presentation och en redovisning inproppat på torsdag och fredag... Uusch, längtar inte. Men just nu skiter jag i detdär och ska istället fortsätta att njuta av solen!


RSS 2.0