Det var en dag på stranden.

Hemma igen och dagen blev precis så underbar som jag hade hoppats och trott, vi klarade oss dessutom utan regn, förutom på bussen hem. Nice. Sol och bad, käk och glass, ping-pongspel (roligast av allt hah!) och frisbeekastning.

Nu är man något brunare, och något tröttare, och efter att ha spenderat de senaste fyra-fem dagarna i solen så ska jag nog vara hemma o sega lite imorgon. Kanske en sväng till gymmet med, hurtigt eller vad haha? Är hundvakt tills på lördag med så några promenader blir det troligtvis, om sega hunden orkar haha.  

Vill till Stockholm också!! Men frågar är inte om utan när. Vi får se !
Vilket random inägg det här blev känner jag.. Aja, hej då, nu ska jag checka läget med tv:n.


VARAMON

We're going to Varamon! PEPP.PEPP.
Sol & bad, hela dagen !
Hoppas dock inte det är fullt så mycket folk som det är på den här bilden hehe.
C YA.


It doesn't matter if you love him.

Heej alla glada, I'm back !

Kom hem från landet förnågon timma sen, åh vad undebart det har varit! Olovligt bad i poolen mitt i natten, matlagning med sköna stockholmare, sega dagar vid poolen, glass vid hamnen, åka moppe vid fyra på morgonen och sedan se solen gå upp. Älskar landet, älskar sommarlov.

Längtar äen tills imorgon då jag, Frida, Lisa, Anna och Gustav drar till Varamonför att bara ha det allmänt gött hela dagen! Ska bli så himla kul!
Fler bilde från landet kommer när jag har regigerat lite o så !
PUSS O KRAM från en glaaad Malin ! Får sån bra energi på landet!




Räkna till tio, säg ja.

Idag har vi varit en sväng på sjön med båten. Blev dock inte en så jättetrevlig båttur då det kom två riktigt stora störtskurar över oss, hehe, en rätt så jätteblöt tjej efter det kan jag säga, och inte så glad heller för den delen. Nu ska snart familjen åka hem till Linköping igen, medan jag har bestämt mig för att stanna här några dagar själv. Förstår inte hur jag vågar, men nu blir det en eller två nätter här, ensam i det stora huset. Waah, hjälp ?
Har ju lite härliga vänner här i allafall som jag förhoppningsvis kan be komma över när det blir kvällning, skönt det.

Igår var en riktigt rolig kväll, först tennis med Mikkan och sen mys hos Marcus med snack, glass och film. Kom hem vid tre, och sängen efter det. Stockholm VS Linköping haha, riktigt nice!

Nu ska jag dra mig bort till Mikkan och Ebba, tjao !

PS. Datorn hänger tydlingen med hem, så jag lär bli utan internet här ute, buhu. Hörs när ja kommer hem.


Midsommardagen

Midsommarafton blev lite upp och ner i år, då mormor hamnade på sjukhus bland annat. Men kvällen blev trots allt riktigt rolig, även om vädergudarna var emot oss. Nu ska jag bort till poolen !

Tumblr_llt68yguld1qcsy25_large


GLAD MIDSOMMAR MINA VÄNNER


Pengar av stål.


ph/gammal.

Nu bär det av till landet! Får se om det blir någon uppdatering där.
Ha det bra!


My last summer.

Håller på o packar, landet ikväll och där firas också midsommar. Men innan dess ska jag på pass med Frizzo, body combat it is. Jobbiigt.
Måste packa vidare nu, svejs.


bilder från i tisdags.

ph1/jag, linnea
ph2/frida
ph3/karin, jag

ZARA

SANDAL T-REMXL MODEGREPPPÅSVÄSKA DUBBEL FICKA fina aceccoarer från Zara. skulle inte vara fel att äga dessa.

Din önskan är oändlighet.



Gårkvällen bestod av hemmagjort kubb, mys, grillning, spotify på hög volym, kladdkaka och bra folk. Bilder därifrån.
(Hahaha på sista bilden. Söt chey.) PUSS

Festen har börjat, musiken är stark.

Hejhopp. Oj vilken tidig uppdatering det blev idag. Och, whaat, är klockan halv sex?! Gisses.
Det vart en riktigt trevlig kväll igår, och en rätt så sen för vissa av oss. Frida och jag somnade runt halv fem imorse och vaknade halv ett. Vi kunde helt enkelt inte sova. Men n ivet vi att n´min säng är bred nog för två iaf haha.
Idag har vi bara slappat, städat lite och käkat pizza. Hon åkte för ett tag sen och själv sitter jag här och funderar på vad ja ska hitta på. Vill måla naglarna men orkar inte ta bort det gamla, röda som just nu pryder mina naglar. Haha vilket I-landsproblem.

Ingen som du.

Riktigt mysig kväll och nu har de flesta åkt med sista bussen hem, men frida och didde är kvar och vi sitter i källaren och snackar. MYSPYS. Hoppas ni haft en bra kväll!

Tumblr_lmhj9o8wmw1qkoax8o1_500_large

We're gonna save the world tonight

Dumma dator. Hade skrivit ett fint litet inlägg o så blev datorn konstig så nu är att borta, gaah.
Men har iaf spungit runt i huset som en idiot ellet något idag o fixat. Nu är nämligen lite folk påväg hit för lite mys, bad om man inte tycker det är för kallt och grillning till middag. Frizzo94 (haha!) sover säkert här inatt med, mys.
C YA.


WEEKDAY.

 
 


Hold on to your feeling.

Att cykla var nog det jobbigaste jag gjort på längre haha, skönt att vara hemma!

Tumblr_lmr8q6dcye1qex5vno1_500_large

STAN


ph/från landet i helgen.

Nu tar jag cykeln och cyklar en sväng in till stan! 1 mil.. Gaah, vad håller jag på med..

Blowing wind, shining sun

Godmorgon!
Dagens planer är lite fix här hemma, och träning!
Nu ska jag fixa iordning mig, sitter fortfarande i pyjamas haha..

 Tumblr_lmuw4loujw1qgl4n0o1_500_large


LIGHT THE FIRE.



Bilder från i helgen! Riktigt kul o mysigt har vi haft!

GLASSFROSSA.



Var bara tvungen att visa glassarna vi åt på Gustavs skolavslutning. Riktigt fräna tycker jag, den översta var min!

Nu är vi på väg hem till Linköping igen!
Hejsvejs.

Under the coconut tree.



Blev visst en liten uppdatering ändå, pappa hade datorn med sig. Här har vi det super, spelar tennis, badar, åker båt och myser, härligt!
Nu ska vi käka jordgubbar, mumma!

Out of town

Nu ska jag till stan för att hämta Van och sen åker vi ut till mitt sommarställe över helgen! Kommer bli riktigt kul förhoppningsvis, och massa bilder tagna! :) Troligen blir det bloggstopp tills på Söndag, men ni överlever nog.
Ha det BÄST. I'm out.



PANNKAKOR

Till käk idag blev det "turkietpannkakor" som ja kallar dem, liknande de vi åt i Turkiet förra året. Nästan vanliga pannkakor fast med lite bakpulver i, vilket gör de lite fluffiga. Smeten ska i en lite mindre kastrull, ca 1 cm tjockt och sen när ena sidan är klar, "häll ut den" på en ny stekpanna och stek fördigt andra sidan. KLART.
Nu måste ja börja packa, ikväll bär det av till landet med Van över helgen!


Whatch the night turn into day



Just nu, Zemlan i sin söta korg. Men förut sov hon lite o verkade drömma för hon gnällde i sömnen hehe, sött. Nu ska vi ut på en promenix! .. i regnet..

What about life?

In till stan för fika med tjejerna vid sju!
Men först, duschen och käk.


16 juni.

Hej bloggen! Läget? Idag gör det inte speciellt mycket att vädret fortfarande är dåligt, för jag är hundvakt åt Zelma! Blir på så himla mycket bättre humör när en liten söt vovvsing stryker sig runt benen och ber om lite kärlek. Har varit ute på en liten promenad tidigare idag men ska ta en till efter lunch hade jag tänkt.
Ikväll får vi se vad som händer.
Bye folks.
 


Något nytt till stranden.

Minigolf var inte min sport idag kände jag. Andra placering... Om man räknar bakifrån dvs haha. Kunde gått bättre. Men de va kul ändå ! Nu väntar vi bara på att pappa ska komma hem och sen går familjen bort till Jennys för en skolavslutningsglass, Gustav har också sommarlov nu nämligen.

Nya bikinin på bild! Vad tycks?


Att våga säga orden till dig

Vaknade för en timma sen, skönt! Nu ska det spelas minigolf! Hejsvejs


strawberry and milk.

Tumblr_llii2tvu771qe9swxo1_500_large

Mamma kom hem med tre liter jordgubbar idag efter jobbet, hur gott?! Så ni kan ju gissa vad jag ska nu hehe, rubriken antyder det med. Mummamummakardemumma.
(bild på bikinin kommer imorgon Van, hehe)
Puss

flowerpower.

När jag kom in till stan satte Karin och jag oss på Mocka för lite käk. Sen väcktes shoppingsinnena hos oss och vi påbörjade en runda på stan. Nu mår min plånbok inte bra kan jag lova, MEN jag äger nu en bikini i allafall! .. + lite mer... Haha. Tummenupp ändå!


ph by me.

Puss!


I'm here without you baby

Nu drar jag in till stan för att träffa Karin! Vädret är ju inte det bästa men just därför passar en standag med bästa Karin bra. Puss

Kör på nya väskan från LINDEX.


Light white moment.

Tumblr_lmpkf7m9vl1qeo03no1_500_large

Fint från weheartit.

Nutiden blir vår dåtid

Kläderna ligger fortfarande huller om buller i mitt smutsiga rum, gaah. Blev visst ingen städning idag.. Haha. Men var ute en hel del istället och tog massa bilder,  bland annant dessa.
Nu blir det käk!


people always leave

Fyra avsnitt av OTH började jag min dag med. Men nu känner jag att det börjar bli dags att ta tag i den här dagen på riktigt. Ska fixa lite i mitt rum hade jag tänkt, och sen ska jag gå ut en sväng med.




Det är inte så komplicerat

Det blev inte riktigt som planerat ikväll. Men trots det blev kvällen riktigt värd ändå måste jag säga! Passet på gymmet gick rätt bra, men jäklar va jobbigt de va. Sen träffade Frida o jag Einar & Petter och kvällen slutade med att ja satt med Einar, Petter, Tanja, Johanna, Malin på Steeves, riktigt mysigt! Sen övningskörning hem. :)

Daisy_grows_on_a_cup_by_tiroko-d3ip5ci_large

12/6-11

Nu bär det av mot gymmet och ett pass med Frida. Får se om min onda fot pallar trycket (har gjort illa den på en aluminiumlist..) men ska försöka iaf!
Ikväll ska jag troligen till Philip, klassfest på g.
Herråå

som om du skulle förstå


Ikväll blir det grillat på menyn och grannarna på besök, trevligt. Är riktigt hungring och maten står på bordet så jag måste sätta mig strax. Men ha en trevlig kväll !


Saker som gör ens dag

" Du va grym igår! den där låten passade din röst perfekt! Jag satt och rös (och det va inte bara champagnen som bidrog till det :P). Ville bara säga det :):) "

Tack så jättemycket!

Bring it on, I'm ready




Hejhopp.
Vaknade kvart över ett, riktigt skönt att sova ut ordentligt, vet inte riktigt när jag sov sådär länge sist. Igår var jag ju som sagt hod Fia med massa folk, riktigt kul, och somnade väl vid tre. Dagen idag är seeg och undebar. Det enda jag har gjort är o titta på OTH, och det har funkat rätt bra tycker ja, men nu ska nog gå ut en sväng! Hörs sen.
//Engladtjejsomharfuchingsommarlov.


några bilder från skolavslutningen, lånade av Fia.

10 juni.

Nu tar jag och Ida bussen till Fia där resten av klassen väntar. Vi hoppas på en hejdundrande skolavslutning!
Såhär ser jag ut.


Yesterday



tre bilder lånade av fia från igår då jag och ganska många tjejer i klassen käkade på Ghingis, riktigt gott. det blev en slags avslutningslunch. sen blev det även övningskörning hem för min del, trevlans. 
nu har jag precis tittat egenom två OTHavsnitt, gillas. försöker ladda upp batterierna också, är så sjukt slut i kroppen!.. tagga en härlig kväll!


SOMMAARLOOOV

Fy på mig för att det inte blev någon uppis igår, ledsenledsen hörrni. Men nu är det fuching SOMMARLOV! Nio härliga veckor väntar på mig nu framöver och det känns så himla, otroligt jäkla awesome! Kommer strax ett till inlägg, bara för att. Haha.

blicka framåt, se aldrig tillbaka. eller?

NU är jag klar med alla prov, inlämmningar, examinationer och rapporter för den här gången! Och det konstigaste av allt, mina dagar i Sp1b är snart slut. När vi alla kommer tillbaka igen är vi istället Sp2b. Känns så konstigt, 2:an liksom..? Jag? Mmh, tydligen haha. 
Rep 8-17 imorgon, samtidigt som mina andra klassisar är lediga. Känns ju sådär lagom kul. Menmen, det är så värt allt slit, det lönar sig på fredag då vi står peppade och kör loss på scenen på skolavslutningen! Taggaaaa!
Ska bli så himla kul.
Nu ska jag sova, puss&gull.



old pix.

BLANDAT: VATTEN & LERA



dgens bilder.
seminariumet i naturkunskap klart och imorgon ska sista provet och redovisningen göras, sen kan jag börja tänka på lov. underbart. efter musikrepet som höll på till fem idag blev det en trevlig, lerig, vattnig vistelse på Sveriges Största Vattenkrigsfestival! grymt kul! feina blev vi. kolla bara bilderna haha. kände lite konstiga blickar i nacken på bussen hem måste jag säga men annars gick resansmärtfritt, var lite rädd ett tag för att jag inte skulle få åka med på bussen hehe.
en liten chokladfrapino från EH hanns också med i det till en början varma vädret. gott som tusan!
ses och hörs.  
byebye.


tillbaka och efterlängtad.


två ifrån idag.

Sista veckan börjar imorgon. Motivationen tror jag är nere på botten men vi kör ändå. Hej svejs.

sol, vind och vatten

Ett Zumbapass och ett tag på crosstrainern senare är jag nu hemma. Slut i kroppen haha. Zumba var första gången jag körde idag, det va ju kul! Har hört så mycket om det och nu äntligen fick jag tillfälle att testa, känns bra. Nu blir det käk i det fina vädret och sen lite plugg. Funderar starkt på att lägga mig vid kanalen och sola sen, får se om tiden räcker till.
Ha det bra i sommarvärmen!
Tumblr_lm7ysvnjhr1qe03l0o1_500_largeTumblr_lkgrq1fiuo1qcobkko1_1280_large

fina från weheartit.

6 juni

Morning. Sista dagen på "minilovet" idag. Känns väligt surt, vill ha sommarlov nu fasen. Nunu! Dagen måste tyvärr spenderas med plugg men vid tolv tar jag en sväng till gymmet också. Nu måste jag käka lite fulle. C ya.

vet inte vad jag ska skriva.

Frida är fortafarande här och idag har vi inte gjort många knop kan jag säga. Tv i massa timmar men en sväng till kanalen för plugg och mys, gick la hyfat bra! :)
Nu drar vi till hennes place en sväng.
PUSSAR från mej.


Heyya.

Hemma! Fan vilka underbara två dagar på Gustavs sommarställe. Helt sjukt skönt väder, och bara en, jag repeterar, bara en enda gång kom ett litet pyttemoln ivägen för vår underbara sol. Bad och sol på bryggan på dagarna och roligheter på kvällen! Helt perfekt. Tror jag dock har fått lite solsting eller något, varmt i hela jävla huvudet ju haha! Och hungrig som attans, men snart kommer väl Frida med mat och sen sätter vi oss vid kanalen för myspys hela kvällen lång. Sen slaggar hon här.

Visst är det helt sjukt att det är över 20 grader och klockan är över 20.00 liksom. Stört men härligt.
Nu måste ja packa upp lite, är ensam hemma ikväll, och jag vet inte vad det är men jag blir på sånt fixarhumör när jag är det. Har till och med vattnat blommorna i huset haha! Jisses.

What doesn't kill you, only makes you stronger

Nu måste jag skynda mig, för snart går bussen som tar mig till Borensberg. Sen vidare till Gustavs land! Kommer bli kul tror jag, vädret ska ju bli jättebra, undra om man vågar bada med?.. Det kommer bli bra iaf! Hörs antaglignen när jag kommer hem igen, ha det bra! :)
KRAAM

100_2802_128207283_large

citygirl.

Stan2_145450099_large

tuff bild tycker jag. så det så.

Vad som helst, bara inte det.



Iväg till Västervik. Bild från tidigare i veckan då jag låg och solade vid kanalen i det underbara vädret. (Kommer förövrigt upp ett till inlägg i eftermiddag, så vet ni.) Ha en bra dag! :)

HEJ HÅ

Hej hå. Tänkte att det var lite dags att checka in läget här. ÄNTLIGEN, nu är det minilov på g, och nästa veckan är sista vecka på hela 1:an, stört. Tre grejer kvar att göra i skolan men de fullständuigt skiter jag i just för tillfället! Imorgon drar jag till Västervik över dagen sen på fredag-lördag blir det Gustavs land, kommer bli kuligt. Minilovet ska bli så himla skönt och välbehövligt. Med dessa ord säger jag gonatt, sov gott!



årets första jordgubbar idag med fina brudar i gräset. finfint.

RSS 2.0