TODAYS.



Här är dagens klädsel. Blev så glad när jag såg att det var fint väder ute imorse så skinnjackan och conversen fick till och med hänga på idag. Ett steg i rätt riktning-mot våren och sommaren.

Say you do.

Tänka sig, att de kan vara två lika fina, underbara dagar i rad. Är detta Sverige? Har idag haft skola, sång och Scen och Kabaré, har funkat bra. Kom hem sent dock, för lite drygt en halvtimma sen. Har käkat och nu måste jag plugga det sista inför engelska-litteraturprovet imorgon! Waah, kommer inte gå bra har jag en känsla av, varken pluggandet idag eller provet imorgon..


A tear is falling down.

Halloj. Vilken härlig dag det har varit idag, sol och knappt några moln alls på himlen-gillaas! Har haft en lugn och chill skoldag idag med, sovmorgon och sen endast två lektioner. Efter skolans slut, runt ett, mötte jag upp Einar och Philip för en fika på Steeves, mycket trevligt.
Kom hem för ett bra tag sen, har tagit det lugnt och slappat, men nu måste jag ta tag i lite plugg. Hörs.


v.8 i Iphonebilder.


NEW BAG.



Dagen innan bussen mot Italien skulle gå var jag på stan för att inhandla de sista nödvändighetssakerna inför resan. Sen kommer hem med en ny skolväska.. Whuut? Inte riktigt meningen men kände att jag bara var tvungen, den var ju så fin! Från Åhléns, 399 kronor.

27 februari.

Hej på er. Första dagen i skolan efter lovet var det idag då. Började även nya IV:t, Organisation & Ledarskap. Så någon gång strax efter åtta imorse irrade jag runt på Ljunkan för att försöka hitta rätt sal, inte det lättaste vill jag lova haha, men tillslut kom jag rätt i allafall. Åkte hem efter skolan och tog det lugnt, pluggade lite, och tog det lugnt igen, är fortfarande seg och trött i kroppen efter att ha ställt om dygnet så i Italien. Att gå upp i morse när klockan ringde 06:05 var ju inte de lättaste heller. Men nu första dagen över i allafall, bara resten av veckan kvar!


THOSE HAPPY DAYS.



Två finfina naturbilder från finfina Italien.
Nu är jag trött, en veckas snowboardåkande med varvade tretimmarssömnnätter och sjutimmarssömnnätter + bussturer dit och hem på 29 respektive 26 timmar är inte o leka med. Time for bed.

LYCKA.

VILKEN UNDERBAR VECKA. Vet inte riktigt vart jag ska börja, veckan har varit så grym och innehållt så mycket! Tror inte jag ens kommer kunna beskriva allt som hänt, men en sak är säker-några svenska fjäll blir det inte mer för min del, de italienska bergen är som en dröm, som en underbart fin tavla. Det dumma med resan vet jag direkt vad de var-att komma hem. Vill.Inte. Varför sitta i skolan hela dagarna när man skulle kunna ha det helt grymt underbart i skidbackarna med härliga vänner? Hm. Bra fråga de där tycker jag. Bilder kommer upp så småningom!

ITALIEEEEEEN.


(bild från igårkväll-"Tagga Italieeen-minen")

Morning guys. Som jag förutspådde-trööött tjej som sitter här. Men nu är det äntligen dags. Moooooot Italieeeen!
TAGGATAGGATAGGA!
Och om vi inte hörs något mer medan jag är borta så får ni alla ha de grymtisch asbra!

PUSS och KRAM

Nu är det nära.

Nu är det inte långt kvar, imorgon smäller det! Lär ju vara lagom pigg när klockan ringer imogon vid 05:30 kan jag säga redan nu, yä. Har packat, packat och packat ikväll och nu är det äntligen helt klart. Tre fullproppade väskor, en bräda, en filt och en kudde finns nu i hallen och väntar på mig imorgon, kl. 06:30 går bussen. Italien nästa!!
Har ingen aning om hur det är med internet där nere så vi får väl se hur det blir med bloggandet. Ni lär ju märka hur det blir i allafall haha. Nu ska lilla förväntansfulla jag krypa ner i sängen, och försöka sova. Godnatt folket.


15 februari.

Är tokstressad! Idag hade jag som sagt matte B nationella i fyra timmar- uuusch, men vilket iof betyder ingen mer matte förrän i trean-yaaay! Så, blandade känslor där. Efter skolan, sång och scen och kabaré, som slutade vid sex hämtade mamma upp mig och vi åkte till Yxbacken för att hämta snowboardarna till Italien, wihoooo! Finfin, helt splirrans ny bräda har jag nu och jag typ dör (!) av längtan haha! Nu är det inte långt kvar. Sen måste jag hinna med att plugga lite till mitt FEKprov imorn med, när nu jag ska hinna det.. Nu ska jag packa vidare, puss!


ALLA ♥ DAG.



Glad alla ♥ dag!


14 februari.

Halloj bloggen. Tisdag idag och inte nog med det, det är alla ♥ dag också, mysigt. Tyvärr har jag spenderat största delen av dagen med plugg vilket känns sådär. Idag är ju verkligen dagen som man borde spendera med sina nära och kära. Får väl skicka ett PUSS PÅ ER MINA FINA, BÄSTA VÄNNER!, här då!
Nu har jag gett upp pluggandet i allafall, och slappat ett tag. Matte B nationella imorn får gå som det går, (bara det går bra heh.) Nä men orkar inte plugga mer till det nu, man kan de man kan och kan inte det man inte kan liksom, that's it. Nu fortsätter packandet, endast fyra dagar kvar nu, WOOOP!


till bästa vänner.

STILL NOT OVER YOU.


TODAY, 13 februari.


tröja/HM, jeans/cubus, armband/skattkammaren, converse

Måndag igen och endast en vecka kvar till sportlov och Italien! Eller en-vecka-kvar-gränsen har ju redan passerat egentligen, vi åker ju fatiskt på fredag morgon! ÅÅÅÅÅH vad jag längtar.
Nu gäller det dock att inte slappa efter i skolan, jag har ju faktiskt två prov den här veckan, + läxor. Men sen så.
PUSS

HM Fashion Against Aids.



Här ser ni mina favoriter i HMs kollektion för Fasion against aids. HELT underbara.

H&M - Fashion Against AIDS - 2012


What a day.



Vilket underbart väder det är idag! Strålande sol och två plusgrader, mmm! Har precis varit ute och åkt lite längdskidor på Roxen med mamma och Gustav. Det var verkligen superhärligt och vi var ju defenitivt inte ensamma på isen, det var fullt med folk. Men nu är vi hemma igen och det är dags för mig att ta tag i lite plugg.

Cold outside.

Efter bion, som för övrigt var helt okej bra, åkte jag och Frida hem till Karl för tacoskäk och filmmys! En trevlig kväll blev det! Nu är det dags att sova, imorn är det fortsatt plugg som gäller, inför matte B nationella på onsdag.. Weii va kul.
Nattinatt.


DETALJER.

Halloj. Har haft fullt upp idag, vaknade tidigt och satte mig och pluggade lite matte. Efter det tog pappa och jag en liten övningkörningsrunda in till stan för att fixa lite ärenden. Hem, käka, fixa mig och sitter nu i bilen påväg in till stan, det blir bio. Min familj och Germundssons familj ska se "En gång i Phuket", kul ska de bli! gårdagens detaljer.

Was it a happy ending?

Gick med Linnea en liten sväng till stan efter skolan men vi åkte hem ganska direkt och jag sov och vilade lite. Det tar på krafterna att vara i skolan när man är på bättringsvägen efter att ha haft lunginflammation. Har nu ätit lite middag och fixat mig, strax ska jag ta bussen in till stan och till Henrik för lite festligheter. Får se hur länge jag blir kvar, men ett tag i allafall, kul att komma hemifrån lite.  Ha en bra kväll!

VINTERVARIETÉ.

Idag är det premiär här i Linköping för "Vintervarietén" på Östgötateatern. Scen och Kabaré ska medverka, så tänkte slänga iväg ett litet lycka till till gänget eftersom jag själv inte kan vara med och medverka de här första föreställningarna. Så Lycka Till hörrni, kommer gå kanonbra!


Ljus är dagen.


How you should react, and how you actually do.



Halloj. Känner mig inte jättevacker kan jag ju säga men hej, här har ni mig iaf, osminkad och sjuk haha. Nummer två, pluggandet.. Gick..väl sådär. Har gjort lite företagsekonomi, men inte så mycket mer. Så nu vet ni vart ni har mig, vid köksbordet och räknar  matte. Cioo


ATTITUDE.



Här får ni några coola bilder från Attitude-mässan som hölls i Stockoholm i december.

Godmorgon,
till att börja med. Mår ganska bra, och idag ska jag försöka vara lite duktig också och få lite plugg gjort. Har inte gjort någonting sen jag blev sjuk i måndags i förra veckan så känner att det är dags att ta tag i det idag, även om de suger och är i princip det tråkigaste som finns. Ska även försöka mig ut på en liten promenad upp till affären och handla lite. 
Over and out! 


Man vet så lite om sig själv.

Hej från en något piggare Malin! Det stämde alltså, mår som sagt redan bättre, efter att bara käkat medicin i i ett dygn. Ser verkligen fram emot att bli helt frisk nu! :) Och faktiskt.... ser fram emot att komma tillbaka till skolan. Beäknar att må tillräkligt bra för att orka med fredagens lektioner. Hoppas! Idag har väl varit som de andra dagarna i princip, förutom att jag mått mycket bättre. Har kikat lite One Tree Hill och börjat lägga fram lite grejer till Italien med, weii. Nu tänkte mamma och jag ta en liten lugn promenad runt kvarteret. För oh, min kondition alltså?!... Har blivit typ 0 i och med de här? Illailla.... Blir nästan anfådd av att gå upp för trappan här hemma heh. Inte bra. Aja, nu måste jag kila, puss.


myspyslåt.

VIT, UNDERBAR, FIN SNÖ.


v. 8 förra året i Funäsdalen med Lisa och Frida. ♥

Sitter här och drömmer mig bort till vecka 8, drömmer mig bort till Italien där jag kommer befinna mig. Ska bli SÅ kul! Redan på fedag vecka sju, alltså om 10 dagar, går bussen klockan 06.00 från resecentrum. Då bär de av till Italien, Madonna de Campingio, för mig, Frida, Lisa, Lisa! ÅÅÅÅÅH, kan knappt bärga mig!
Innan ska jag bara se till att bli frisk, göra proven i skolan och packa, hur jag nu ska hinna det hah. Men det löser sig alltid på något sätt!

DET SOM GER OSS STYRKA.

Var på vårdcentralen idag, tog blodprov, sänka osv, och försökte reda ut vad det var som var fel. Det visade sig att jag hade nått som heter "mycoplasma" (en typ av lunginflammation). Har nu äntligen fått antibiotika som ska käkas i tio dagar. Men förhoppningsvis ska jag må bättre redan imorgon kväll/i övermorgon.

6 februari.

Men inte då.. Hade feber så blev hemma idag med. Åh vad jag bara vill bli frisk, komma tillbaka till skolan och må bra. Vill också ut i det fina vinterväder! Det var ju jättefint ute hela förra veckan med, underbart. Nu ska försöka fixa lite lunch.



STRIKE ONE.


Heya. Är på bättringsvägen nu känner jag, lite i allafall. Febern har gått ner och var på 37.1 när jag sist kollade, framsteg! Hostan och allt de andra dumma hänger dock kvar och vägrar ge sig men förhoppningvis blir de väl också bättre snart.
Om jag är feberfri och orkar blir det skola för mig imorn.
Nu ska jag krypa ner i sängen framför ett avsnitt One Tree Hill, sen sova. :) Puss

SKYPE.

Är lite glad för en sekund faktiskt, och det behövs att få vara när man är sjuk, tro mig! Är glad för att jag ikväll, istället för att baara sega och sega, tog mig i kragen och fixade ett Skype-konto! Är också glad för att sen kunde Skypa med Karin (och Elli ett tag haha) i USA i drygt en timma! Så himmla härligt att få prata med tjejen, känns lustigt att under ca 6 månader endast sett henne på bilder.. Fick massa energi av samtalet, trots att det hackade och bröts massa gånger. Ska bli himla kul att ses i juni månad när hon kommer hem. En stor fet puss till dig Karin kommer här: PÖSS. :)
Ae nu tog energin slut, trött igen. Kanske dags att sova, måste verkligen plugga imorgon med, måste..
Hoppas alla har/har haft en fin lördagskväll!

Haha, söt bild på Karin och mig.

Fast i sängen.

Fast i sängen idag igen, med samma tråkiga, eländiga, jobbiga symtom som igår. Kul att tillbringa en lördag på detta sätt? Nja, något jag helst undviker.. Tur att sängen min är nybäddad och ganska mysig. Ligger här och lyssnar på lite musik, halvsover emellanåt och äter vindruvor.
ÅH! JAG.VILL.VERKLIGEN.BLI.FRISK. NU. Bara en liten update, nu ska jag övergå till att....? sova? Kuuuuwwl.
Take care.


Allting kan gå itu.

Är så grymt trött på att av sjuk nu så ni anar inte!!.. Och med dryga 39 graders feber orkar jag fortfarande inte göra speciellt mycket. Har plöjt igenom några serieavsnitt idag, sovit, lyssnat på musik, tittat på tv och kollat på olika bloggar-säkert tusen gånger om hehe.. Typ iaf, känns så. Har ni förslag på saker man kan göra får ni mer än gärna skriva dem, Tack!


1 februari.

ÅH vad det suger att vara sjuk!! Fruktansvärt jobbigt att inte orka göra någonting, äta någonting-fast man egentligen är hungrig, och gå runt här hemma med ständig envis hosta och feber... ÅH vad jag inte orkar me't. Hatar att komma efter i skolarbetet med.. Men vad ska man göra liksom, bara jobba på att försöka bli frisk.
Så vad göra man när man är sjuk och egentligen inte orkar med något? Jaani, inte mycket. Igår varvade jag tv med att sova, idag samma sak. Har dock suttit och fixat lite med min nya dator med, vilket är lite kul. Blev ju så trött på den gamla så nu jäklar.
Nu är det dags att börja göra sig iordning för sängen och för att sen försöka överleva ännu en jobbig, hostig natt.. Haha, fröken positiv här?.. Nja, inte så värst, Sleep tight

 
finfina bilder från chicey.

SJUK.

Tjao. Sjuksymtomen gick tyvärr inte över, blev bara värre så stannade hemma från skolan igår, och även idag. Missade därför FEKprovet idag vilket känns sådär... Men vad ska man göra åt det, hade 39.4 graders feber igår och lite drygt 38 idag-huvudvärkstabletter är min bästa vän i detta läge kan jag säga. Har tagit en dusch och sitter nu nerbäddad i min morgonrock framför tvn.


RSS 2.0