STREETSTYLE.



Finfint. Stockholm streetstyle !

BLOGG.SE APPEN!

Hej på er! Kom hem för ungefär en halvtimma sen, varit i skolan o satt även kvar ett tag efteråt o pluggade med lite folk, för att vänta på att Lisas seminarium skulle sluta så att hon jag och Lisa kunde träffas och diskutera sportlovets planer. Vi (jag, Lisa, Lisa, Frida) ska nämligen åka till Italien (är de tänkt) för en grym, härlig och sjukt kul skid-, och snowboard vecka ! Hoppas att allt löser sig så att detta blir av nu bara !


MOBILBILD.



PH/redigerad mobilbild. Tyckte den blev lite fin.

ONSDAG.

Tjao på er. Hade skola idag 8.10-14.20, dagen innehöll diverse lektioner och även ett långt rättskunskapsprov, det jag pluggade till igår. När skolan slutade gick jag direkt till musikskolan där min långa eftermiddag spenderades. Först övning inför "minikonserten" nu på lördag, sen egen sånglektion och efter det rep med Scen och Kabaré. En rolig men krävande eftermiddag. Har plugg att göra nu med, men har bestämmt mig för en pluggfri dag. Det behöver jag verkligen.

Tumblr_lrypvpm1r91r00kj5o1_500_large

PLUGG, PLUGG, PLUGG. OCH.. PLUGG?

Vilken fritid man har. Jäklar vad mycket det är som ska göras. Hinner inte blogga mer idag är jag rädd. Hoppas ni överlever. :)
PUSS.


DAGENS.

Stel?.. Bild tagen typ 2 minuter innan jag var tvungen att springa till bussen imorse, kan vara därför haha..
Rätt trött tjej som sitter här. Ridningen gick bra, bommövningar stod på schemat. Nästa vecka blir det hoppning, wiho !
Är också trött på grund utav skolan. Trodde i helgen att jag hade ganska bra koll på allt och att det inte var så mycket den närmsta tiden, men oj så fel man kan ha. Prov hit och dit, viktiga "småläxor" här och där, plus att man helst skulle vilja ha en fritid också. Frgan är hur man ska kunna pussla ihop detta till något vettigt? Vi börjar med att läsa lite rättskunskap tycker jag...  



jeans/monki
skjorta/brorsans
halsband/danmark
+ röda converse till det.

RANDOM & FINT.

Hemma från skolan, om en timma bär det iväg till stallet !
Här bjuds det på lite random & fint från wheartit.

Tumblr_lrxe5meclj1qmc077o1_500_largeTumblr_ls39nnuygn1r3evcmo1_500_largeTumblr_lqfo9r3jkg1qayjq3o1_500_largeTumblr_ls27aj2ifa1qh7a1to1_500_largeRockinriog1_snowpatrol_007_large

Det är bara jag.



Tjao ! Kom nyss innanför dörren, cyklade hem från Vreta så det tog lite extra tid. Vad skönt det känns i kroppen efter man har tränat, känner mig typ lätt som en fågel ! Underbart.
Nu-dags att packa väskan, ny vecka väntar. Första lektionen imorgon-psykologi, 8.10, Folkunga, sal 109. Nu kör vi.

GYMMET.

Har röjt undan lite plugg och tar strax bussen in till stan och gymmet där jag ska träffa Frida. Två pass är bokade, CXWORX i 30 minuer och Body Jam i 60. Nu ska det tränas ! CIAO. 


Gårkvällen i bilder.

Det var mycket trevligt igår. Det blev paj till förrätt, och efter det kräftor, och tillslut äpplepaj med glass, mycket gott alltihop ! Det blev även mycket prat, skratt och spel.


KRÄFTSKIVA.

Håller på att fixa mig inför kvällen och har grym musik på högsta volym, härligt. Om en halvtimma rullar bilen iväg till Rimforsa för den "årliga kräftskivan" ! Ska bli trevligt.


EN ROSA BLOMMA.

Fredagens. Kände mig som en rosa blomma haha..

 

Nästan likt en sommardag.

Härliga lördag. Vaknade vid elva och käkade lite god frukost. Satte mig sedan ute på baksidan och gjorde lite franska, shit vad varmt det blev ! Nästan 800 grader asså... Nästan. Så hämtade lite cholkladglass som fick göra mig sällskap med plugget, mycket gott ! Synd bara att solen inte tar. Man kunde väl få bli lite brun tycker jag allt !  Nä nu måste jag fortstätta med plugget, det gör sig ju inte självt så att säga.. MEn skönt med fint väder så man kan sitta ute ! HADE FINT. Hörs sen.


TOO MUCH.

Sant så sant. Varför ska det vara så svårt att "bara göra"?...

Fredag.

Sitter i soffan och tittar på tv för tillfället, mycket skönt att vara hemma för en gångs skull, dvs inte i skolan där man oftast annars är haha. Skola från åtta till fyra och efter det träffade Fia och jag Gabbe och Erik en snabbis och sen blev det en lång fika med Lisa på E.H. Riktigt trevligt och mysigt, vi hade en del att snacka ikapp, det märktes !

Här blev jag den jag är.



Tjenixen. Visst, det var rätt segt att gå upp imorse, men dagen blev inte speciellt hemsk, slutade vid två med, så det var skönt ! Har suttit och försökt jobba ikapp lite med matten nu, går väl sådär, men kommer lite framåt i allafall. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten, CIAO. 

HAVET ÄR FINT.

267797_2171090926823_1533240725_32335055_1593746_n_large

Usch vad jobbigt det är att masa sig upp ur sängen på morgonen när man helst av allt bara vill ligga kvar och mysa.
Mot skolan.

SUSHI.



Denna fina "sushilåda" kom pappa hem med. Spännande. Egentligen var inte smaken så speciell tycker jag, men himla gott ändå ! Fräscht. Detta ska jag definitivt äta igen !
Nu måste jag sätta mig med matten, har sagt i två veckor nu att jag måste göra den men ändå har inte ett enda ta blivit gjort..

Det nya jag.



Vad tycker ni då ?

The truth.

Hej på er. Blev lite sen uppdatering idag, men jag fick liiite bråttom förrut hehe, så hann helt enkelt inte. Hann heller inte käka någon lunch, så jaa, jag är rätt hungrig nu haha.. Efter jag klippt mig hann jag i princip bara hem, kolla bussarna, packa och åka in till stan. Åkte till musikskolan där det både var egen sånglektion och Scen och Kabaré som gällde. Vi fick reda på att Scen och Kabaré ska vara med på "Vintervarietén", så himla kul ! 
Fullt ös, nu är jag hemma och ska käkaaa ! Men bara något litet, för när pappa kommer hem blir sushi. Spännande, första gången att smaka det för mig så ska bli kul.

Självklart ska ni få en bild på mitt nyklippta hår strax, wiii !

GOODBYE HAIR.



Nu ni. Nu åker det långa håret BORT. Ska klippa mig.. Hjälp, jag är rädd haha.

KLASSFEST.

Hejsanhoppsan. Var ute på en promenad förut, hur skönt som helst, tills det började regna haha. Det var inte kul. Har i allafall precis fixat mig, om fem minuter kommer Ida hit och vi åker vidare till Annefried där det blir käk med tjejerna och efter det lite klassfest !


STUDIEDAG.

WEHO, studiedag idag! Hur skönt är inte det?! Var bara tvungen att säga det..
Bild från i somras. (Hemskt att uttrycka det så.. "i somras"..) Aja, så var det iaf. Tror jag redan lagt upp den här bilden men skitsamma, jag gillar den. Vad brun man var... UNDEERBART. 
(Jag vill åka utomlands. Typ nuu. )
 


All day, all night.

2448111564_50f832e51b_z_largeTumblr_lqu9cjwgta1qi2ieyo1_500_large

Ridningen gick bra, Harry var så duktig så. Har suttit och degat framför tv.n ett tag men nu tänkte jag faktiskt ta och sova. Även om det är studiedag imorgon så kan man ju inte sova bort dagen för det.. SOV SÅ SÖTT, det ska jag. PUSS.

SAINTS & MORTALS.



Från Carlings, 299.

MÅNDAG.

Dagens. Har käkat och röjt undan lite plugg, nu blir det stallet ! En bättre bild på min nya tröja som jag hade idag kommer senare !


GODNATT.

Träningen gick jättebra, sprang längre än vad jag hade tänkt och körde även lite styrka efter, så det känns bra ! 
Nu tänkte jag säga godnatt, ska lägga mig i min nybäddade sköna säng och läsa lite i boken som vi har i engelskan, About a boy. Imorgon är det ny vecka och nya tag men det kommer förhoppningsvis inte bli överdrivet jobbigt eftersom jag har studidag både tisdag och onsdag. SUPEEER.
Sov gott !

TRÄNA.

Det regnar och blåser, och jag ska ut och springa. Vad händer med mig?. Det blir en kort runda men hellre det än ingen runda alls. Lite styrka ska jag också köra, kul.
HeJDå.


What about sunrise, what about rain.

Hejsan hoppsan.
Har precis kommit hem från en liten snabbrunda på Tornby. Skulle leta efter jeans men kom hem med en tröja, hur gick detta ihop... ? Inte bra, men tröjan är fiin så vadå haha.
Här kommer dagens. Wilma förstod inte riktigt vad jag höll på med men kom med på bild också haha.


KLÄDSEL.



Hur jag såg ut igår.
Kusinerna är här och jag har precis kommit hem igen efter långromenix med deras vovve. Mycket mysigt.

Bilder från igår.

Tänkt visa lite bilder från igår.


kul kille som vägrar titta in i kameran..


haha, lillkusinen tjänar lite mer veckopeng genom att samla burkar. han kommer bli rik, sött.
 


MIDNATT I PARIS.



Så, hemma igen !
Vi såg alltså "Midnatt i Paris". Man ska ju vara ärlig så det ska jag vara även nu. Tyckte inte om den här filmen så mycket alls tråkigt nog. Jag tror man uppskattar filmen mer om man är mer intresserad av konst osv. Men bilden man fick av Paris var i allafall riktigt fin ! Men tyvärr, skulle inte rekommendera filmen annars.

Bio nästa.

Hejsanhoppsan på er. Läget ? Med mig är det bara bra, har precis käkat och om en halvtimma åker jag iväg in till stan och bion. Fotbollsmatchen var faktiskt riktig rolig att titta på,det var LIU (Linköpings universitetslag, där min kusin var med) som spelade mot TV-laget, kändisar från tvrutan, bland annat Thomas Bodström och Thomas Ravelli. Det blev en rätt spännande match men slutade ändå med 3-1 till TV-laget.
Hörs senare, bu blir det bio !


bild från idag.

Lördag.

Hej bloggen. Hade inte lust att blogga så mycket igår, så tog en liten paus. Dagen var ganska lugn, gjorde inget speciellt, var i skolan som vanligt och på kvällen var jag hemma och slappade efter den långa tuffa veckan och käkade gott käk med familjen. Idag ska jag mest ta det lugnt, vid fyra ska jag åka till stan och kolla på när min kusin kör fotbollsmatch, och på kvällen blir det bio ! En skön, lugn lördag ! Behövligt.

It's friday.



FREDAAG. Härligt !

WORRY LESS.

Hejsan. Musik, svenska, rättskunskap och engelska bestod min dag av idag. Fick även sluta en halvtimma tidigare, vilket var skönt.
Imorgon ska jag upp tidigt tidigt för att sedan vara på gymmet vid halv sju, och både springa lite på band, och efter det ett pass med goa tjejer. Dubbelt upp! Nu ska jag krypa ner under täcket och sova! SOV SÅ GOTT.


Ingen tid att vila.

1279360-9-1315765485149-n700_large Tjena bloggen. Tydligen har min dator valt att strejka idag haha, det var ju kul. Så det får duga med ett inlägg från min telefon för tillfället. (+ en bild som fanns från innan.)  Det har varit full rulle för mig idag, orientering i vidingsjö imorse, gick fett bra för Fia och mig (!), sen språk i skolan och efter det både enskild sång och Scen och Kabaré ! Kom hem vid halv sju, käkade och satte mig sedan med svenskan, som jag hållit på med tills nu.. Tog lite längre tid än väntat hehe.  Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att orka med musiken och sen även resten av dagen !  Sov så gott, godnatt !

THE KOOKS.




Åh, så jäkla grymt ! LYSSNA.
Strax börjar Idol på tv.n, idag är de i Linköping, klart man måste kolla !  

CILL DAG.

Chill dag idag. Började vid nio med idrott och efter det hade vi religion och lyssnade då på en föreläsning av en Hare-Krishna-präst, vilket faktiskt var rätt intressant ! Slutade efter det eftersom vår rättskunskapslärare var sjuk. När jag kom hem lite innnan två käkade jag lite mellis och slängde mig sedan i soffan och slumrade lite.
Titta in strax igen, så kommer det upp två grymma låtar som ni bara måste lyssna på !  

316762_268193836532900_100000268579735_1030078_1072542545_n_large

I fell in love with the seaside.

Hejan hoppsan. Kom hem lite tidigare än vanligt idag, vi fick jobba med matten hemma om vi ville, och jag tog chansen att komma hem lite tidigare. Har käkat lite, tiittat på Modern family och gjort några mattetal.
Nu ska jag byta om och cykla iväg till stallet !
Mitt kors tilll örhänge har jag fått av min älskade farmor, tack !


NUTIDEN BLIR VÅR DÅTID.

Tråkig bloggning det blev här idag haha. Sån't är livet. Håller på att leta lite artiklar till en grej i svenskan imorgon för tillfället, hittade några, får se om de duger. Nu måste jag gå o fixa lite inför skolan imorn.
PEACE OUT.


Bild från gårdagen hos Madde.
Hade det förrövrigt jättetrevligt igår ! Vi käkade gott, snackade massor och såg på Notting Hill som gick på tv, riktigt mysigt !

11 September.

Hej på er. Är lite sen med uppdateringen idag, men har inte haft speciellt mycket att berätta. Farmor och farfar har varit här, så har suttit och pratat med dem en del, gått en promenad och pluggat lite psykologi, prov imorgon..
Vilken rolig dag haha. Nä, men den har varit lugn och skön.
Idag är det ju även 11 september, vilket jag tycker ska uppmärksammas. Tio år sedan terrorattackerna inträfffade i USA, bland annat mot World Trade Center.


LÖRDAG.

Tumblr_l7u80i9xc81qd77xpo1_500_large

Nu tar jag strax bussen in till stan och worldclass o träffa frida, ska bli kul. Efter det drar vi oss bort till madde för lite myskväll med lite fler tjejer. Ha en bra lördagkväll !

SMILE.

Tumblr

Hejsan. Vaknade runt tio idag, och kände mig utvilad så jjag gick upp, bytte om till träningskläder och stack ut och sprang. Efetr det käkade jag frukost, dock inte så mycket för att vid 12 blev det Zumba ! Vart så sjukt trött efter allt detta ! Ställde mig i duschen när jag kom hem och nu har jag käkat lunch, och pratat mycket med farmor och farfar, var så länge sen vi träffades !


Time to sleep.



Nu har Gabbe precis tagit bussen hemåt och jag tänkte snart lägga mig och sova. Vi hyrde första Ensam hemma-filmen, den är så bra haha ! Imorgon är tanken att jag ska ut och springa och även gå på Zumba med mamma, peppa, peppa.. (?)..
GODNATT och sov gott !

Eye to eye.

Hade en helt ok dag i skolan idag, och när jag slutat käkade jag årtes, troligen sista Bosses-glass med Sofia och Gabbe. Sorgligt att bosses snart kommer stänga för i år.. Träffade Sofia, Annefried och Louise som hastigast och även Ida på rese. Om en halvtimma kommer Gabbe hit och det blir lite filmtime. Ha en bra kväll !

 
today.

FREDAAAG

Åh vad jag längtat, äntligen är det fredag ! Skola från åtta till till fyra dock, men sen är det helg på min del, hur skönt som helst !


Låter dagen få bli som den blir.

Idag hade vi DDD-upplevelsedag på förmiddagen i skolan. (Don't Drink and Drive.) Vi fick testa på att ta oss ur en bil som har voltat, pröva att krocka i 7 km/h, lyssna på polis, räddningstjänst och försäkringsbolag som berättade om både före, under och efter en olycka inom ämnet DDD. Det var mycket intressant och det är ju också väldigt viktiga saker det där. När jag kom hem var jag först och bokade klipptid, gaah, nu finns det knappt någon återvändo..
Har sen läst klart min "bokläxa" till imorgon, och var också ute på en liten cykeltur.
Nu ska jag bara hoppa in i duschen, packa väskan, och sen gå och lägga mig. Ska inte vara uppe till tolv som jag tyvärr lyckades med igår..


JUMP.



Sicken grym hopperska man är haha. Och detta var den bästa bild jag fick till igår när jag fottade. Snart bär det av till skolan !
PEACE.

I could hold you for ever.



Kom hem vid halv sju idag, efter en eftermiddag med massa musik !
Först blev det solosång hos sångpedagågen och efter det var det dags för Scen och Kabaré.


It's a world full of chances.

Tumblr_lacl95amng1qbi0eco1_500_large

Övningskörningen gick bra, tänk att jag fortfarande tycker det är lika kul och spännande att sätta mig bakom ratten haha. Men nu är jag bra trött asså, dags att gå och lägga sig.
PUSS OCH KRAM, sov så gott !


Put your hearts in the air.


(Hur jag såg ut i Nkpg + att jag adderade ett halsband).

Bonjour mes amies.
Var på plats vid ryds motionsspår kl 9.10 imorse, redo för orientering. Körde med Evelina och Sofia och jag tyckte faktiskt det gick rätt bra för oss vilket känns iaf lite lungnande inför nästa onsdags "riktiga" orientering.. Fasar lite inför det..
Efter det bar det av till Folkungaskolans aula för att öva till en musikgrej som jag tror kommer bli så himla bra ! Läängtar !
Sen var min skoldag faktiskt slut, riktigt skönt. Kom hem vid halv två ungefär och har tittat lite på tv, käkat och pluggat lite. Nu ska jag och mamma sätta oss i bilen och åka och övningsköra lite. Kuuuul !


Aldrig ingen.

Måndag idag och det betyder stallet. Kom nyss hem därrifrån och har precis tagit en dusch. Jag är mörbultad från topp till tå. Började med "mördaruppvärmning", sjukt jävla asjobbigt !! Trodde nästan jag skulle dö.. Inte roligt, aldrig mer, okej Cissi ? Haha. Sen blev det lite hoppning, kul men riktigt svårt.

Skoldagen idag var lång, för lång, jobbigt lång. 8.10-16.30, usch. Hatar mångdagslektionerna, de är för många.



FINT HUS.



I någon av lägenheterna det vita huset vill jag bo. Vilket vackert hus !

Längs gatorna i staden.

Tänkte slänga upp lite bilder från Norrköping, kom på att jag inte gjort det. Så, here we go. Vacker stad det där med underbart fina hus !


PH by me.



Plugget går framåt.

Söndag

Hade det riktigt mysigt igårkväll ute i Vikingstad. Tänk att det låg så nära Linköping ändå?.. Trodde jag inte.
När vi kom hem till Gabbe började vi fixa med maten, det tog ju sin lilla tid det där, men blev ochså riktigt gott ! Vi gjorde kyckling, potatis, tzatziki, paprika, och en sallad med tomat, fetaost, avocado och gurka, och till detta drack vi cola ! Mumms!

Ïdag väntas plugg, ska köra lite rättskunskap, då jag har seminarium på måndag. Finns mer att göra men vi börjar så.


Bilder lånade av Fiapia.

VIKINGSTAD.

Har precis landat hos fia, vi ska nu dra oss bort mot ica och handla lite, sen bär det av hem till Gabbe i Vikingstad med honom och Karl. Hoppas på en trevlig kväll !
PUSS

NORRKÖPING.



Nu bär det av till Norrköping.

The traffic is stuck, you're not moving.

Godmorgon ! Hade en riktigt trevlig och myspysig kväll igår med tjejerna ! Vi fixade tacos, tre olika sorters ansiktserengöringar, bastade, snackade och avslutade kvällen med Burlesque rullande på tvskärmen. Vaknade precis, och ska fixa lite frulle nu, vid ett ska jag och mamma åka till Norrköping för lite shopping, jag ska bland annat till Style by Tyra, äntligen haha.
Vi höres.


FREDAG.



Kom hem för inte så länge sen, hade psykologi sista lektionen på folkunga. Nu måste jag skynda mig att dels plocka ihordning här hemma men även springa upp till affären o handla lite grejer, om drygt en halvtimma kommer några tjejer hit för lite mys, bastu och käk.
Måste skyndaaaaa mig, hej.

Torsdag, snart fredag.



Tjenaaaaaaaah ! Haha. Jag är trött. Måste bara säga det. Efter detta inlägg kommer jag slänga mig i sängen och förhoppningsvis somna och sedan sova som en stock hela natten. En dag kvar, sen helg. Längtaaar.

Efter skolan gick jag som sagt bort till muskikskolan för min första sånglektion för den här terminen. Det var faktiskt jättekul, tror det kommer bli bra att ha Anette som sånglärare/sångpedagog, hon är riktigt duktig och positiv ! Efter det blev det lite plugg gjort och vid fem gick jag och tog TBE-sprutan. Den kändes inte alls, vilket var skönt. Satt där ensam och väntade på min tur och hann faktiskt bli lite nervös haha. Inte roligt, men det gick ju bra !
NATTI.



UNDER COVER, HIDE AWAY.

Har precis slutat, men måste nu springa direkt till musikskolan och till min sånglektion som jag ska ha där ! Första lektionen idag, man måste ju komma i tid med ! Efter sången ska jag ta och plugga lite innan jag ska iväg och ta min sista TBE-spruta, som jag egentligen skulle tagit för drygt ett halvår sen. (??) Förstår inte hur det kan fungera att jag tar den nu istället men det hoppas jag att andra har koll på haha.
OVER AND OUT.

Tumblr_lmzeasy0mp1qjc7lwo1_500_large


RSS 2.0