GOTT NYTT ÅR.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!


17 år i staden.

Heej! Har haft en finfin födelsedag hittils med god mat, massa paket osv, och bättre ska den bli! Väntar just nu på att Gabbe ska komma hit, vi ska fixa klart efterrätten till ikväll och sen göra oss iordning. Efter det bär det av till Sturefors för nyårs(-och för mig födelsedagsfirande)! PUSS

NÄSTAN 17.



Jag tidigare ikväll i min alldeles egena, duupermysiga, svarta "one-peice-lookalike".
Blir nu förövrigt väldigt snart 17 åååår. Känns bra. Ska tillbringa mina sista timmar som 16-åring framför OTH,-ett grymt avslut på 16årstiden haha, godnatt

I HOPE YOU DON'T MIND.

Hey there!
Har haft en härlig dag med starten på gymmet som sagt. Gick faktiskt riktigt bra och var kul. Eter det blev det en liten (som sedan blev rätt lång heh) runda på stan med mamma, mysigt!  Dock resulterade denna långa standag med att jag endast åt en banan till lunch, inte det bästa kanske haha. Menmen. Vid halv fem åkte vi till kusinens lägenhet och kikade. Riktigt mysigt var det, åh, blir så sugen på att flytta hemifrån jag med nu. Jag vill jag vill!! Får väl vänta ett tag dock hehe.

Eftersom jag fyller år imorgon och det samtidigt är självaste Nyårsafton så bestämmdes det att vi skulle ha lite födelsedagsmiddag ikväll istället, mycket mysigt och gott! Har än så länge avnjutigt en förrätt i form av bruchetta, huvudrätt-kyckling med ris och go sås, och väntar nu spänt på efterrätten! 

Sitter nu och lyssnar på "pocketful of sunshine" haha. SÅ grym, tänker genast på Easy A (tror det är den filmen iaf hah.. ?) Grym hur som helst!! Sitter här och sjunger med lite tyst för mig själv. Jahaja heh. Ae vi slutar skrivandet som börjar spåra ur nu känner jag haha åter till fördelsedagsmiddagen! bye
(grattis till Dig som orkat läsa detta.) :)


30 december.

Godmorgon. Dags att packa väskan, gymmet väntar.


Do it your way.

Har suttit och slöat framför tv:n ett bra tag nu. Tyckte väl jag var värd det efter att faktiskt ha släpat mig till gymmet haha. Käkade visst lite glass också, tyckte väl att jag var värd det med. Ujuj, nu blir det ju plus minus noll, inte bra.. Aja. Imorn vid elva åker jag in till stan med mamma en sväng, börjar med gymmet och efter det blir det isf stan för min del, om det hinns med. Ska kanske titta förbi i kusinens nya lägenhet med, hoppas på det! Godnatt

29 december.



Blev en riktigt trevlig shoppingrunda med Van på stan. Jag bytte några saker och hittade sen massa nytt, olikt mig dedär.. Bl.a. dessa uuuuursnugga skor, från Din sko. Grymma!! Sen är det ju det där att man ska kunna gå i skorna med hehe. Äh. Lite så känner jag. Det löser väl sig, det är ju inte nyår än.. 2 dagar kvar ju! Borde hinna lära mig att gå i dem, borde..
Nöjd med dagen och sakerna! Är ju hemma och har käkat lunch, om ett tag åker jag in till stan igen och tränar.

TACK!



Julklappen från Gabbe, TACK! ♥


GODMORGON.




Godmorgon.
Ska fixa iordning mig och käka frukost, sen åker jag in till stan för att möta upp Van - det blir shopping!
CIAOO


NYÅRSKLÄNNINGEN GÅR I RÖTT.



Här har ni min nyårsklänning, från Monki. Dock är den i en mörkröd/vinrröd färg, inte vit som på bilden. Till det ska jag ha ett svart skärp i midjan och klackar. Förhoppningsvis klackar.. Om jag hittar några det vilj säga. Får hoppas på det, vill ju inte gå skolös liksom heh.

28 december.

Gabbe kom efter att tag och vi hade det bara mysigt, gjorde inget speciellt. Efter mycket om och men bestämde vi oss dock för att baka chokladbollar, vilket vi gjorde men sen direkt käkade upp haha. Så det kan gå.
Fikan med Van var riktigt mysig och varade i hela tre timmar. Vi traskade sedan mot rese där vi skiljdes åt, för idag. Imorgon har vi dock bestämmt oss för att stå och trampa utanför affärerna redan när de öppnar - mellandagsreashopping på g!


I COULD TELL BY THE LOOK IN HIS EYES.

Har tagit en lugn morgon med god frukost framför tvn. Väntar nu på att Gabbe ska komma hit. I eftermiddag/kväll blir det en fika med Van på stan!
Ha en bra dag! :)

Tumblr_lwm7p672su1r3eunho1_500_large

Dags att ta tag i saker och ting.

Hej på er. Hemma efter en händelserik dag. Imorse blåste det så otroligt mycket så att vi nästan inte kunde ta oss från ön över till fastlandet och hem från kusinerna. Gick helt enkelt inte, för mycket blåst och för stora vågor. Detta gjorde att vi inte han iväg till Norrköping och visningen, det får bli någon annan gång helt enkelt. Åkte istället hem, slängde i mig lite mat och åkte sen till Gabbe. Vi myste och bytte julklappar eftersom vi inte hunnit göra det innan. Åkte sen in till stan och i väntan på att möta upp Lisa gick jag en liten runda på stan. Lisa kom sen och vi hamnade på EH för en fika. Hann även säga hej till Sofia och Didde en snabbis som vi träffade på på EH. Det blev en riktigt trevlig och lång fika med Lisa, visst finns det saker att prata om nu, nyår, födelsedag, jaa, vet inte allt. Som sagt, det är dags att ta tag i saker och ting. Kul men kräver lite eftertanke!
Tur att det finns musik!

Tumblr_lvc8jaokxf1r22c0ho1_500_large

Västervik nästa.

Godmorgon! Nu sitter jag i bilen påväg till Västervik för att hälsa på resten av släkten, på pappas sida, ska bli trevligt! Sover även där inatt. Imorgon efter frukost åker jag och mamma sen till Norrköping för att titta på lägenhet åt mormor + eventuellt lite shopping. Ni förstår kanske att uppdateringen kommer få lida av att jag inte är hemma men sånt är livet. Vem vet, något litet inlägg kanske kommer upp trots allt. We'll see!

CHRISTMAS EVE.

Har lagat och käkat god "halv-julig"-midda med familjen och sedan bara suttit och slappat. Ska nu ta och sätta mig i bastun ett tag, mys.
Poems-quotes-371-2fio9q8wmm_large_large

Those christmaslights.



Min julafton i lite bilder. Kvällen var (till en början, innan akuten...) riktigt mysig! Den mysigaste julen på länge till och med. Kalle Anka-lika bra som vanligt, maten-kanooongood, kul tomte och finfina paket!

Har precis varit ute på en promenad med familjen så är nu sådär rosig och härlig om kinderna! Dags för lite mys.

God Jul.

Härlig julafton men med ett mindre härligt slut-på akuten i Norrköping. Kul. Ska inte ens börja beskriva min otroliga irritation kring detta, bara konstatera att det här med att åka till akuten för att mamma käkat nötter börjar bli rätt tröttsamt. Detta är ju inte första gången heller. Tröttsamt är bara ordet.. 5 minuter kvar på julafton och jag sitter i bilen påväg hem. God Jul folket. 

JULAFTON, 24/12-11.

Det är julafton gott folk! Nu åker jag hem till mormor utanför Norrköping där resten av släkten på mammas sida väntar. Ska bli rikitgit mysigt att få träffa all släkt, var ett bra tag sen sist.

Från mig till er alla, en riktigt GOD JUL!

Merry-christmas_large


JULFIX.



Julpyntet uppe, julgranen med. 1 dag, sen är det julafton. Myys! (Det röda på bild 2 är min klänning för er som undrar.)

Ett löfte är ett löfte.


jag idag.

Näni, en vit jul? Skulle inte tro det, inte i år iaf.. Fyyyyyy va trist!!.
Har varit på stan idag hur som helst och träffat Gabbe, fixat sista julklappen och klirrat jul- och ? nyårsklänningen. Tror jag har fixat klänningen iaf, kan bara inte bestämma färg.. Vinrött/svart? Vad tycker ni, hjääälp.
Nae, nu är det matdags, puss

Don't think twice, it's alright.



Bilder från konserterna igår.

Det var då, nu är nu.

Första dagen på jullovet idag och det känna amaaazing! Har inte gjort ett skit än så länge, ätit en god frukost, kollat på tv, och fixat med bilderna från konserterna igår, that's it. Funderar på om jag ska åka in till stan en  liten sväng och fixa sista julklappen, kika på nyårs/födelsedags-klänning och klackar till det. Annars tar jag det imorgon, dagen innan julafton sådär haha, får se hur jag gör.


får sånna julkänslor av den här bilden, därför får ni den igen hehe. det var  myys hos einar och petter!

JULLOOOOOV.

Hur skönt som helst, det är looooov! ÄNTLIGEN! Kom hemma vid ett, men innan det var jag i skolan och hade två konserter plus tid med klassen och mentorerna. Konserterna gick kanon faktiskt, och det bästa av allt: jag ramlade inte haha! Stod hur säkert som helst på klackarna. Typ. Vid fyra var jag även på Magnussons för min första körlektion. Var lite klurigt med både ny bil och ny "coach" vid min sida men tyckte ändå det gick jättebra! That's pretty much my day. Såg att ett Sex and the City-avsnitt ska gå på tv.n nu vid elva. Där kommer ja sitt klistrad, sweet.


Time for bed.

Har packat och fixat inför morgondagen, äntligen klar. Ska nu gå och lägga mig, måste ju var pigg, glad och kry imorgon för att klara av konserterna och att gå i ett par klackar. Inte riktigt min grej det där med klackar o vanliga fall nämligen haha. Löser väl sig dock förhoppningsvis! Måste det göra.. Inte ramla. Inte ramla. Bilden är tagen idag då vårt härliga Bonkapell kom och hälsade på. Natti


I know I'll make it through.

Halloj, läget? Sitter hemma hos Sofia för tillfället, vi är så lyckligt lottade som fått sluta tidigare på musiken idag nämligen, hur skönt som helst! Vi har käkat lite gott men gör just nu inget vettigt, pratar o lyssnar på musik.
En dag kvar nu, sen är det jullov på riktigt!! Måste dock vara i skolan halv åtta imorgon för att göra iordning inför konserterna halv nio och tio, jobbigt men värt de! Efter konserterna och tid i klassrummet med mentorerna och klassen ska jag träffa Gabbe och vid fyra ska jag på min första körlektion. Ja ni hör att jag är taggad eftersom jag berättar det redan nu haha!


ALL THIS WAY.



Riktigt riktigt grym låt! Ni har säkert redan hört den men ändå. Lyssna och njut mina vänner.
PUSS

Today is the day.

Tumblr_lwduzy51gi1qafc06o1_500_large

Härligt! Jag kan nu ta lov på pluggfronten, känns bra gött må jag säga! Är nu hemma  och käkar lite, sen är det dags för stallet. Ciaoo

Our time will come.


 ännu en bild ifrån igår, julklappsbyte på g.

Har suttit pch fixat klart och övat på min presentation jag ska göra imorgon. Tror jag kan den hyfsat nu, hoppas på det iaf ! Ska nu hoppa in i duschen, sen öva presentationen en sista gång och efter det blir det sängen. Imorgon väntas skola, rep som vanligt 08.00-17.00.
De e baaaara o härda ut. I'm out.

YESTERDAY.



Hade en riktigt trevlig kväll igår! Började hos Sofie med middag och julklappsbyte. Tog mig sedan till Sturefors för födelsedagsfirande av Hanna och Malin. Kom hem vid två och då blev det sängen. Idag har jag jag pluggat och varit på Ikano för lite julklappshandling tillsammans med bror min! Snart klar med julklaappshandlingen, känns skönt.

THANK GOD THERE'S MUSIC.

Hej på er. Kom hem för lite drygt två timmar sen, sovit hos Gabbe inatt. Gårkvällen bestod av Fantom of the opera-tittande med popcorn, iste och världens bästa kille, kunde inte blivit bättre. Var/Är slut i kroppen efter den hektiska veckan men börjar sakta komma tillbaka till mitt vanliga jag igen! Har precis duschat o ska nu ta tag i det sista plugget nu innan jullovet.
För att kvällens planer ska gå ihop måste jag nästan klona mig har jag kommit fram till hah, blir körigt, men de ska nog gå! Först blir det middag, julklappsbytande i Linghem hos Sofie, sen åker jag vidare till Sturefors där det väntas lite födelsedagsfiande för Hanna och Malin! Får hoppas på att allt går ihop sig ikväll bara så blir det nog hur trevligt som helst!


TUSEN GÅNGER OM.

Några bilder från Jul- & Luciakonserterna i måndags, lånade av fia!
Gaah, blir sjukt taggad och peppad på att göra det igen bara jag kollar på bilderna haha! Så kul!


OTH

Såg klart säsong sju av One Tre Hill igår. Så grymt bra det är! Men hallååå, sista avsnittet?! Jag dör, fy. Finns väl inget annat val än att titta vidare på säsong åtta i helgen helt enkelt heh, tagggaaad tjej!



Time to go home.

Hej på er.
Har haft rep i princip hela dagen idag, 8.00-17.00. That's a tough one. Har nu precis kommit hem från stallet, och även hunnit duscha. Måste tyvärr ta tag i lite plugg nu, hinner inte med allt i skolan eftersom repet tar så stor del av tiden just nu..
Bjussar på en härlig bild från i somras när allt var grönt, fint och varmt ute. Goa tider! (gillar vintern med egentligen, men bara när det är snö heh..)


That's why and how.

Hejsan hoppsan, här var det full rulle ser jag haha. Not. Min ursäkt är simpel och sann: har varit HELT. TOTALT. slut kroppen de två senaste dygnen efter alla luciarepetitioner, uppträdanden och ovanpå det skola. Är inte direkt van att gå på högvarv och att ha så här mycket att göra, så har nästan inte pallat med det "nödvändigaste". Kändes som om jag skulle svimma idag när jag satt på bussen hem efter S&K-övningen/avslutningen. Men äsch, ska fasen inte gnälla! Känslan att stå på scen och få göra det man tycker är allra roligast, att sjunga är fasiken värt allt slit, helt klart! Säger såhär varje gång det blir mycket att göra, jag vet, men jag säger inte att man inte får gnälla för det haha.
Konserterna igår var fruktansvärt roliga, gick himla bra båda gångerna tycker jag allt! Förstår dock fortfarande inte hur vi (S&K) hann byta om från finklänningar, klackar, örhängen osv. till lucialinne, ljus och glitter på två minuter. S.T.R.E.S.S stavas det! Helt sjukt haha. Men det gjorde vi hur som helst, och med ett något stressat och därmed aningen fejkat leende lyckades vi skrida ut i konsertsalen med påbörja luciadelen i konserten.

Nu vet ni hur, varför osv. Hörs imorgon! Sängen väntar, natti

Lång dag, trött tjej.

Änligen hemma. Lång dag, trött tjej, nu -> sängen.


Someone like you.



Tre bilder från Julklappshazarden igår, lånade av Sofia. Kvällen där var lika mysig som vanligt, det bjöds på trerätters middag, film, snack, massa skratt och såklart julklappsbyte! Riktigt mysigt, extra kul att traditionen faktiskt håller i sig. Sov hos Germundssonarna inatt men åkte in till stan vid elva för att träna. Mötte sen upp Gabbe och spenderade eftermiddagen hos honom. Är nu hemma, har nu fixat lite på svenskan och sett fyyyyyra avsnitt OTH (såå bra.), ska nu göra mig redo för sängen.
Har sovmorgon imorgon till 10.40 men efter det väntar skola + repetitioner från 14.30-22.00.., tagga. Godnatt

JULKLAPPSHAZARD.

Har haft en lugn dag, mest futtigt vid datorn o letat nyårsklänning haha. Har fixat iordning mig nu och ska snart ta bussen in till stan och vidare till Sturefors där jag ska möta upp Frida, Lisa och Anna. Sen bär det av till skogs hem till Einar och Petter för vår årliga Julklappshazardkväll, ska bli riktigt trevligt ! Hoppas alla får en grym kväll, puss.


What bothers you the most.

Godmorgon. Usch, drömde en hemska dröm inatt... Inte kul, men tur att den inte var sann. Hade det jättemysigt hos Sandra igår. Det blev Idol, lite julkalender, snack och maaaassa julgodis och julmust, onyttigt med såå gott! Tog bussen halv tolv, dock var den försenad så där stod jag, i regnet och blåsten, ett stort fy på det. Bortsätt från det en riktigt mysig kväll!


FREDAG.

Sitter i soffan och slappar, har precis käkat. Ska nu övningsköra in till stan till Sandra o mysa med henne och Van. Det blir lite Idol och kanske något avsnitt oth haha, vem vet. Hur som helst väntar en mysig kväll med mysigt folk! Ciaoo


Ljuset i mörkret.

Ändring. Blev inget Norrköping, Frida mådde nämligen lite risigt. Istället tog hon och jag en mysig fika på Mokka och gick sen en sväng på stan. Tittade på lite nyårsklänningar och köpte juklappar inför morgondagns årliga, mysiga julklappshazardkväll hos Einar och Petter! Hörs


bilder från i somras när jag var i Norrköping med mamsi.


NOBODY SAID IT WAS EASY.

265184_1766878858516_1435523415_31408097_2225691_n_large

Nu säger jag att franskan sitter, det viktigaste iaf haha. Dags att krypa ner i sängen, natti


Maybe we make a deal.

Bjuder på två gamla bilder i brist på andra. En från Cypern och en annan, tagen för några veckor sedan. Eftermiddagen ägnade jag åt att mysa med min Gabbe och nu på kvällen har jag plugga lite franska inför morgondagens prov. Det svåra blir hör- och läs-delarna imorgon känner jag.. Klurigtklurigt. Imorgon är det iaf fredag vilket är superskönt! Endast en och en halv vecka kvar i skolan sen, häärligt! Efter skolan imorn åker jag till Nkpg för att fika med några gamla goa vänner, ska bli myys!


Onsdag.

Hej på er. Matteprovet var förvånansvärt lätt måste jag säga, vilket var skönt. Dock ska man ju inte ta ut något i förskott så vi får se hur det gick helt enkelt. Eftermiddagen bestod av rep, kom hem halv sju och då blev det käk och Bonde Söker Fru. Är trött nu så ska ta och krypa ner i sängen min. Imorgon är det den 8:e, gillar den 8:e. Det blir skola och efter det ska jag träffa min Gabbe. Puss


NÅGOT VI ALLA BÖR TÄNKA PÅ...


Life's gooood.

Jasså ni, att det blev december månad var tydligen vad som krävdes för att jag inte skulle orka blogga, no good. Kanske dags att ta tag i det? Fast bara kanske, de kommer inlägg när jag känner och har tid för det-vilket egentligen inte alls är just nu men wtf.
Livet då? Jo det rullar, första snön kom igår, vilket gjorde mig lite gladare, var hundvakt i helgen-alltid lika underbart mysigt! Skolan-bra, fast för mycket plugg nu såhär innan jullovet och allt. Musik-, sångövningar-waaay tooo många om ni frågar mig. Dock är det väl vad som krävs för att resultatet ska bli bra, vilket vi såklart vill! Och det är ju himla kul när man väl är där och repar för fullt, faktiskt. Det går inte att komma ifrån!
Dagen har bestått av sovmorgon, projekt-vilket var enda lektionen, lunch, matteplugg, körrep, franskaplugg, Scen och Kabarérep med PlayStation, hem, käka, matteplugg. Inget stopp, ingen vila känns det som..
Ska hoppa in i duschen nu, och om klockan efter det inte är allt för mycket ska jag försöka titta ikapp årets julkalender (på datorn), har nämlien inte sett ett enda avsnitt i år, lite utav en katastrof tycker jag personligen, inte ok. ! Imorgon taggar jag matteprov+projekt+franskalektion+rep all day long, på fredag franskaprov.

Livet leker?...  Ciaoo









HELLO DECEMBER.


RSS 2.0